הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתפס לי החלק השמאלי של הצוואר

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
כנראה תפסתי את הצוואר באמצע שישנתי כנראה בתנוחה לא נכונה, זה רק כואב אם אני מפנה את הראש לצד שמאל. אני אוכל להתאמן מחר למרות הכאבים ? אני פשט מפחד שזה יגרום עוד נזק.. יש לי אימון רגליים עם סקואט למען הצורך

יש לי תקופות בהם אני סובל מצוואר תפוס לא מעט, אז מנסיוני האישי.. אם אתה יכול לבצע תרגיל והכאב לא מגביל אין בעיה.
לשמור על מנח ניטראלי של הצוואר בכל עת, במיוחד בפרס ובסקוואט.

• פותח/ת השרשור
יש לי תקופות בהם אני סובל מצוואר תפוס לא מעט, אז מנסיוני האישי.. אם אתה יכול לבצע תרגיל והכאב לא מגביל אין בעיה.
לשמור על מנח ניטראלי של הצוואר בכל עת, במיוחד בפרס ובסקוואט.
אין לי בעיה להשאיר את הצוואר במצב ניטרלי, אבל סקואט כבד של 5RM (אני מתכנן על PR) לא יוכל לעשות נזק ?

אין לי בעיה להשאיר את הצוואר במצב ניטרלי, אבל סקואט כבד של 5RM (אני מתכנן על PR) לא יוכל לעשות נזק ?
יכול לגרום לצוואר התפוס להחריף ואז אתה תתפלל ימים ארוכים עד שיעבור.
בחירה שלך כמובן, אני לא רופא או מישהו שמבין בזה כך שנחכה לתגובות מאנשים שמכירים את זה יותר לעומק.

• פותח/ת השרשור
יכול לגרום לצוואר התפוס להחריף ואז אתה תתפלל ימים ארוכים עד שיעבור.
בחירה שלך כמובן, אני לא רופא או מישהו שמבין בזה כך שנחכה לתגובות מאנשים שמכירים את זה יותר לעומק.
סבבה חבר אני אשאיר את הPR הזה בסקואט ובפרס לשבוע הבא, אעבוד יותר על ווליום השבוע, תודה רבה על העצה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית