הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות וחוסר אנרגיה

udiiluz7

משתמש מתחיל
91
6
נק' מוניטין:
53
91
6
אז ככה,
מתחיל באימונים, כרגע כבר חודשיים בSS.
לפני כשבועיים עברתי תפקיד בעבודה לתפקיד הרבה יותר קשה שדורש ממני המון אנרגיה במהלך היום וגם השעות עבודה מאוד קשות (אני נכנס למכון ב9).
באימונים אני מרגיש שאני גמור אפילו את הסטים של החימום אני בקושי מרים, שלא נדבר על להעלות במשקלים.
מישהו יכול להמליץ על איזה פתרון?
תוסף תזונה מסוים?
אולי לעבור תכנית?
קפסולות קפאין?

דרך אגב משקלי עבודה:
סקוואט 80 קילו.
דדליפט 90 קילו.
בנץ 60 קילו.
פרס 42.5 קילו.
מתח משקל גוף + 7.5 קילו.

תודה רבה!

מצליח לישון 8 שעות בלילה?
אתה נמצא בגירעון קלורי?
תרגילי עזר כלשהם? אם כן אז תוריד כמובן.

אז ככה,
מתחיל באימונים, כרגע כבר חודשיים בSS.
לפני כשבועיים עברתי תפקיד בעבודה לתפקיד הרבה יותר קשה שדורש ממני המון אנרגיה במהלך היום וגם השעות עבודה מאוד קשות (אני נכנס למכון ב9).
באימונים אני מרגיש שאני גמור אפילו את הסטים של החימום אני בקושי מרים, שלא נדבר על להעלות במשקלים.
מישהו יכול להמליץ על איזה פתרון?
תוסף תזונה מסוים?
אולי לעבור תכנית?
קפסולות קפאין?

דרך אגב משקלי עבודה:
סקוואט 80 קילו.
דדליפט 90 קילו.
בנץ 60 קילו.
פרס 42.5 קילו.
מתח משקל גוף + 7.5 קילו.

תודה רבה!

כדורי קפאין / פרה וורקאוט

ומה התפריט שלך? כמה שעות אתה ישן בלילה ?

SS תוכנית תובענית.
היא עשויה לדרוש סביבה ופעילות שמחוץ לחדר הכושר, שלא מאופיינת בהשקעת אנרגיה רבה, לחץ, תובענות, ריכוז וכד'.
אין הרבה מה לעשות, פרט לניסיון להמשיך לדבוק בה, חרף המצב. ההתקדמות לא תהיה אידיאלית, וגם מנוחה מספקת בלילה עם תזונה הולמת, לעיתים לא יעזרו.
תנסה לתסף בקפאין לפני האימון - אך יש חסרון גם לזה (עלול לגרום לך לנדודי שינה לאחר מכן)

אם אתה אורה שהתוכנית תובענית מידי, שקול ביצוע FBW אחר במתכונת קלה יותר, לפחות עד שיהיו לך תנאים אידיאלים להריץ חזרה SS

• פותח/ת השרשור
SS תוכנית תובענית.
היא עשויה לדרוש סביבה ופעילות שמחוץ לחדר הכושר, שלא מאופיינת בהשקעת אנרגיה רבה, לחץ, תובענות, ריכוז וכד'.
אין הרבה מה לעשות, פרט לניסיון להמשיך לדבוק בה, חרף המצב. ההתקדמות לא תהיה אידיאלית, וגם מנוחה מספקת בלילה עם תזונה הולמת, לעיתים לא יעזרו.
תנסה לתסף בקפאין לפני האימון - אך יש חסרון גם לזה (עלול לגרום לך לנדודי שינה לאחר מכן)

אם אתה אורה שהתוכנית תובענית מידי, שקול ביצוע FBW אחר במתכונת קלה יותר, לפחות עד שיהיו לך תנאים אידיאלים להריץ חזרה SS

לא מצליח לישון גם 7 שעות בלילה...
בקיצור על איזה תכנית אתה ממליץ במקום SS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית