הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחות אנרגיה מאז תחילת החיטוב באימונים

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם.
אני 3 שבועות - חודש בחיטוב ואני מרגיש ממש ממש חוסר אנרגיה (הגירעון הוא גירעון של 400-300 ) יורד בערך חצי קילו בשבוע.
זה מקשה עליי באימונים וקבוע לפני אימון גם במסה וגם בחיטוב אני אוכל בננה ושותה קפה שחור.
אשמח לדעת האם זה נורמאלי ומה לעשוצ בנידון.
בנוסף שאלה בקשר לתזונה: האם שניצל עם פירורי לחם והכול צריך להיות בגדר ״ציט מיל״? כמובן 120 גרם לא יותר מזה. והאם תוספת של ציפס (50 גרם)זה כבר מגדיר את זה כציט? שניהם מטוגנים
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
כמה שוקל ? מה הגובה ? מה המטרה ?

ככל הנראה אם הדבר מקשה עלייך מאוד כדאי להקטין את הגריעון הקלורי .
1.73 שוקל 66 עכשיו(יש מסת שריר אך יש א.ש די גבוה אני יורד עד לממש נמוך ואז מסה ממש ארוכת טווח)
המטרה להתחטב בהתחלה לרדת לאחוז שומן נמוך כדי לעשות מסה נקייה לתקופה מאוד ארוכה(חצי שנה - 8 חודש)

וכמה קלוריות אתה אוכל בתפריט עכשיו ? אתה יודע כמה חלבון / פחמימה / שומן , לפחות בערך ?
אני אישית חושב שאתה צריך לאכול סביב ה1650 , 1700 קלוריות ביום ולראות את התגובה של הגוף .
לשים לב לישון טוב לאכול טוב , מספיק חלבון אבל גם מספיק פחמימה ושומן .

• פותח/ת השרשור
וכמה קלוריות אתה אוכל בתפריט עכשיו ? אתה יודע כמה חלבון / פחמימה / שומן , לפחות בערך ?
אני אישית חושב שאתה צריך לאכול סביב ה1650 , 1700 קלוריות ביום ולראות את התגובה של הגוף .
לשים לב לישון טוב לאכול טוב , מספיק חלבון אבל גם מספיק פחמימה ושומן .
אין מצב אני על 2000 קלוריות ואני מרגיש עייף ואני יורד במשקל לדעתי בקצב מהיר מדי(חצי קילו בשבוע)
לגבי השאלה השנייה עם השניצל מה דעתך?

הקצב ירידה מהיר אבל נורמלי, אתה יכול לנסות להוסיף עוד 100 קלוריות סיום אבל אני לא מאמין שזה ישנה.
איך השינה שלך? עשית בדיקות דם לאחרונה? התוצאות יכולות להצביע על הבעיה.
בקשר לשאלה שלך, אם השניצל נכנס בערכים היומיים שלך אז זה לא צ׳יט, אם להחליף את המנה הבשרית שלך באותו יום בשניצל גןרם לך לחרוג מכמות הקלוריות היומית שלך אתה יכול לחתוך קצת קלוריןת משאר הארוחות וככה לשמור את זה בערכים. ככה תוכל לשלב את זה פעם בשבוע ואפילו טיפה יותר וכמובן שזה בסדר פעם ב… גם לחרוג למאזן קלורי חיובי בציט מיל

• פותח/ת השרשור
הקצב ירידה מהיר אבל נורמלי, אתה יכול לנסות להוסיף עוד 100 קלוריות סיום אבל אני לא מאמין שזה ישנה.
איך השינה שלך? עשית בדיקות דם לאחרונה? התוצאות יכולות להצביע על הבעיה.
בקשר לשאלה שלך, אם השניצל נכנס בערכים היומיים שלך אז זה לא צ׳יט, אם להחליף את המנה הבשרית שלך באותו יום בשניצל גןרם לך לחרוג מכמות הקלוריות היומית שלך אתה יכול לחתוך קצת קלוריןת משאר הארוחות וככה לשמור את זה בערכים. ככה תוכל לשלב את זה פעם בשבוע ואפילו טיפה יותר וכמובן שזה בסדר פעם ב… גם לחרוג למאזן קלורי חיובי בציט מיל
ואללה לא עשיתי בדיקות דם לאחרונה.
אגיד לך בדיוק מה היה הקצב משבוע לשבוע(קובץ אקסל עם חישוב חציון והפרשים בין שבוע לשבוע)
25.4 התחלתי חיטוב שקלתי בערך 68
היום 15.5 שקלתי 66.6
ירדתי בשבוע אחד 0.2 קילו בשבוע לאחר מכן 0.15 שבוע לאחר מכן 0.15 (הירידה פה הייתה מתונה הייתי על 2300 קלוריות בזמן הזה) ואז בשבוע שהורדתי ל 2000 ירדתי ב 0.55 קילו
לדעתי הירידה לא כל כך מהירה, אני טועה?
והשניצל פשוט החליף לי את החזה עוף באותו יום ופשוט קיצצתי קצת בפחמימה באותו יום, זה נחשב לי כ"ציט"?

אם אתה אוכל בסופו של יום את אותן הקלוריות אז לא הייתי קורא לזה צ׳יט מיל, ומה זה משנה בכלל מה ההגדרה לארוחה הספציפית של השניצל? תקרא לזה צ׳יט, תקרא לזה שניצל מיל, מה שמשנה בסוף היום זה שתכניס מספיק חלבון בחיטוב, שהגרעון יהיה מתון וזהו.

לדעתי אם אתה מרגיש חלש / ללא אנרגיות אתה אוכל מעט מידי. תנסה להוסיף עוד קצת אוכל ותמשיך לעקוב אחריי המשקל גוף שלך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל בסופו של יום את אותן הקלוריות אז לא הייתי קורא לזה צ׳יט מיל, ומה זה משנה בכלל מה ההגדרה לארוחה הספציפית של השניצל? תקרא לזה צ׳יט, תקרא לזה שניצל מיל, מה שמשנה בסוף היום זה שתכניס מספיק חלבון בחיטוב, שהגרעון יהיה מתון וזהו.

לדעתי אם אתה מרגיש חלש / ללא אנרגיות אתה אוכל מעט מידי. תנסה להוסיף עוד קצת אוכל ותמשיך לעקוב אחריי המשקל גוף שלך.
אבל הירידה שלי היא ממש מתונה כלומר מקסימום 0.5 קילו בשבוע אבל בדרך כלל זה היה הרבה פחות(300 גרם וכאלה)

אבל הירידה שלי היא ממש מתונה כלומר מקסימום 0.5 קילו בשבוע אבל בדרך כלל זה היה הרבה פחות(300 גרם וכאלה)

זה לא משנה, כי עובדה שאתה מרגיש חולשה ועייפות. תן לזה עוד שבוע ותראה אולי המצב ישתפר. תשתה קפה או משקה אנרגיה, אולי pre workout. אם כל זה לא עוזר אז הייתי מעלה קצת את הקלוריות, אני מעדיף לאכול יותר ומנגד לעשות יותר אירובי, איכשהו זה תמיד עובד לי טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה, כי עובדה שאתה מרגיש חולשה ועייפות. תן לזה עוד שבוע ותראה אולי המצב ישתפר. תשתה קפה או משקה אנרגיה, אולי pre workout. אם כל זה לא עוזר אז הייתי מעלה קצת את הקלוריות, אני מעדיף לאכול יותר ומנגד לעשות יותר אירובי, איכשהו זה תמיד עובד לי טוב יותר.
תודה רבה מלך חג שמח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית