הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שיפור מוצקות

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
לאחרונה נתקלתי במושג "שיפור מוצקות" בהקשר של מראה גופני בפרסומים של מאמן בשם קובי ירושלמי.
יש באמת דבר כזה או שזה תוצאה של מסת שריר גבוהה ואחוז שומן נמוך?

נשמע כאילו הבנאדם ניסה לתת שם שונה למסת שריר גבוהה.

Bro Science קלאסי

@Moshe

זווית שאי אפשר לראות בה כלום.
מזכיר לי את השינויים של לפני\אחרי של ישראלבודי ושל מאור זרדז שראיתי לא פעם.
לא ניכנס לשימוש בחומרים אבל ברוב הפעמים זה לא היה אמין ודי שקרי.

אחד האנשים שאני מכיר הלך אליהם לשינוי, והם הפכו אותו מבנוי טוב לשחיף חסר מסת שריר.

הבחור זכה בתחרות בחול ומשקיע והתחום הזה החיים שלו , ישלו הרבה ידע ונסיון אישי , ורואים תוצאות בשטח שזה העיקר .

הבחור זכה בתחרות בחול ומשקיע והתחום הזה החיים שלו , ישלו הרבה ידע ונסיון אישי , ורואים תוצאות בשטח שזה העיקר .
זה עדיין לא אומר שהוא מבין גדול בתזונה, ושהוא יכול להרשות לעצמו לחרטט שטויות על חומציות ומוצרי חלב ללא ביסוס, זה שהוא הגיעה לתוצאות לא אומר שהוא מבין יותר מתזונאית שמנה, או ממישהו מלומד אחר בתחום שלא נראה כמו מפתח גוף.

באותו האופן לגבי נושאים פיזיולוגים כמו "מוצקות המראה" יש להגיע לעומק התשובות האלו דרך הספרים ולא דרך החדר כושר.

הוא העיר לי אחרי סינגל שלא יוצא כלום מסינגלים, אמרתי לו שרק כוח מעניין אותי ואז הוא התרברב בזה שיש לו 220 סקוואט לסינגל ובגלל זה כדאי לי להתאמן כמוהו.
🤦‍♂️

זה עדיין לא אומר שהוא מבין גדול בתזונה, ושהוא יכול להרשות לעצמו לחרטט שטויות על חומציות ומוצרי חלב ללא ביסוס, זה שהוא הגיעה לתוצאות לא אומר שהוא מבין יותר מתזונאית שמנה, או ממישהו מלומד אחר בתחום שלא נראה כמו מפתח גוף.

באותו האופן לגבי נושאים פיזיולוגים כמו "מוצקות המראה" יש להגיע לעומק התשובות האלו דרך הספרים ולא דרך החדר כושר.
אם כל הכבוד אחי , בן אדם שעבר תחרויות וגם בחול , ויודע להביא את הגוף לאחוזי שומן תחרותיים , אם כל הנסיון וגם התוצאות בשטח של המתאמנים שלו , אתה ממש לא יכול להגיד שהוא לא מבין בתזונה ...
ולגבי המוצקות זה משהו שהוא צבר אם הנסיון , ופשוט קרא לזה ככה , לא תמצא לזה מחקר מדעי .

bro-science.jpg

נשמע כאילו הבנאדם ניסה לתת שם שונה למסת שריר גבוהה.

Bro Science קלאסי

@Moshe
גם לי נשמע ככה. אולי בגלל שמושג כמו "מסת שריר" עלול להבריח כמה אנשים בטענה ש"אבל אני לא רוצה להתנפח יותר מדי אני רק רוצה להיות קצת יותר מוצק וחטוב"

גם לי נשמע ככה. אולי בגלל שמושג כמו "מסת שריר" עלול להבריח כמה אנשים בטענה ש"אבל אני לא רוצה להתנפח יותר מדי אני רק רוצה להיות קצת יותר מוצק וחטוב"
רק להפוך שומן לשריר עחי לא צריך ניפוח

איך שלא תסתכלו על זה, אנשים חסרי ידע תמיד יקשיבו לבן אדם חטוב עם מאסת שריר מכובדת (אפילו רק חטוב) עם סקוואט 100 קילו מאשר לבן אדם שדופק 200 סקוואט נראה סוס אבל אין לו קוביות והפרדות. בני אדם מעדיפים לקרוא מאמרים ב y net ולהקשיב לאיזה מדריך שלמד בוינגייט שאומר שלרדת לסקוואט עמוק דופק תברכיים ותגב.

נערך לאחרונה:
בסדר אתם צוחקים אבל התוצאות מדברות בעד עצמן בסופו של יום ... בהצלחה .
אחי מה הקשר התוצאות? לא חסר אנשים כמוהו שבאמת נראים מעולה אבל מתעקשים ללמד שעדיף לעשות תוכניות כמו abcdefghij למתאמן (טבעי) שפעם ראשונה ראה משקולת. נכון שהם מצליחים אבל ידע אין להם בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית