עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תן קישוראני לא. אבל התמונות שהוא מעלה כן מרשימות
כל אחד שלוקח חומרים ונראה גדול נהיה מבין גדול בתזונה, עדיף להקשיב לחלי ממן תאמין ליספציפית לבנאדם הזה אחרי הסרטון הזה שהעלה, לא הייתי מקשיב 🤣
זה עדיין לא אומר שהוא מבין גדול בתזונה, ושהוא יכול להרשות לעצמו לחרטט שטויות על חומציות ומוצרי חלב ללא ביסוס, זה שהוא הגיעה לתוצאות לא אומר שהוא מבין יותר מתזונאית שמנה, או ממישהו מלומד אחר בתחום שלא נראה כמו מפתח גוף.הבחור זכה בתחרות בחול ומשקיע והתחום הזה החיים שלו , ישלו הרבה ידע ונסיון אישי , ורואים תוצאות בשטח שזה העיקר .
אם כל הכבוד אחי , בן אדם שעבר תחרויות וגם בחול , ויודע להביא את הגוף לאחוזי שומן תחרותיים , אם כל הנסיון וגם התוצאות בשטח של המתאמנים שלו , אתה ממש לא יכול להגיד שהוא לא מבין בתזונה ...זה עדיין לא אומר שהוא מבין גדול בתזונה, ושהוא יכול להרשות לעצמו לחרטט שטויות על חומציות ומוצרי חלב ללא ביסוס, זה שהוא הגיעה לתוצאות לא אומר שהוא מבין יותר מתזונאית שמנה, או ממישהו מלומד אחר בתחום שלא נראה כמו מפתח גוף.
באותו האופן לגבי נושאים פיזיולוגים כמו "מוצקות המראה" יש להגיע לעומק התשובות האלו דרך הספרים ולא דרך החדר כושר.
גם לי נשמע ככה. אולי בגלל שמושג כמו "מסת שריר" עלול להבריח כמה אנשים בטענה ש"אבל אני לא רוצה להתנפח יותר מדי אני רק רוצה להיות קצת יותר מוצק וחטוב"
רק להפוך שומן לשריר עחי לא צריך ניפוחגם לי נשמע ככה. אולי בגלל שמושג כמו "מסת שריר" עלול להבריח כמה אנשים בטענה ש"אבל אני לא רוצה להתנפח יותר מדי אני רק רוצה להיות קצת יותר מוצק וחטוב"
אחי מה הקשר התוצאות? לא חסר אנשים כמוהו שבאמת נראים מעולה אבל מתעקשים ללמד שעדיף לעשות תוכניות כמו abcdefghij למתאמן (טבעי) שפעם ראשונה ראה משקולת. נכון שהם מצליחים אבל ידע אין להם בכלל.בסדר אתם צוחקים אבל התוצאות מדברות בעד עצמן בסופו של יום ... בהצלחה .