הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי חלבון למתאמנת בקרוספיט

• פותח/ת השרשור LSK
  • פורסם בתאריך

LSK

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום,
אני מתאמנת בקרוספיט- 3 פעמים בשבוע. והמשקל שלי כרגע 67 קג (172 ס"מ גובה).
מצד אחד, ממליצים לי לאחר אימון לשתות משקה אבקת חלבון כדי לבנות טוב יותר את מסת השריר לאחר האימון (בעיקר בבטן - שם רוב השומן שלי מצטבר)
מצד שני, טוענים כי זה בעיקר לניפוח שרירים ולכן מתאים בעיקר לגברים.

אני בטוחה שיש איזשהי אמת בשני הדברים וגם הגזמה, אבל מהו האמצע שאני יכולה להגיע לפשרה בו?
עליתי בתקופת הלימודים המון אחוזי שומן שאני מנסה להוריד ולחטב את הבטן, כ7 ק"ג....

אשמח למידע מכולם...

זה לא ייתן לך מראה נפוח אל תדאגי ,זה אכן יעזור לדיאטה ולאימונים ויקל עליך להשיג מראה אתלטי אם זה מה שאת מחפשת.

שימי לב שאם את רוצה להפטר משומן עודף תצטרכי להתחיל חיטוב ולדאוג לתזונה.

את יכולה לנסות את PURE של אמינו שופ כי הוא זול וטוב.

בעקרון זה עניין של מחיר כי כל החלבונים אמורים להיות פלוס מינוס אותו הדבר בשבילך אבל חלק מהחברות מוסיפות חלבון זול למוצר האיכותי כדי לחסוך בהוצאות וקצת קשה למי שלא מכיר את התחום לראות את זה מהתווית...

נערך לאחרונה:
קודם כל את לא חייבת לקחת אבקת חלבון מפני שאין לה שום יתרון על כל חלבון אחר שאת יכולה לאכול בבית כמו דגים,עוף,בשר ביצים קוטג וכו'...
אבל במקרה שתחליטי לקנות ולקחת אז תביני שזה בהחלט הרבה יותר נוח וקל להגיע לכמות צריכת החלבון היומית שלך עם האבקה. (מבחינתי לפחות)
האבקה הזאת ממש לא מתאימה רק לגברים והיא לא תעשה לך שום מראה נפוח או שרירים אלא התזונה שלך בכלל.
חשוב שתזכרי שאין זה תחליף לאוכל ואם לקחת את זה אחרי אימון אז את מסודרת...

אדם שעוסק בספורט אנ-אירובי (וגם אירובי משולב - כמו בקרוספיט) צריך לבנות תפריט מאוזן ומגוון ולעמוד בערכים הסופיים שלו (כמות חלבון, פחמימה ושומן). הכל ניתן לחישוב לפי הנתונים הפיזיים שלך ומטרותייך (בין אם עליה במאסה/חיטוב/שמירה על משקל גוף). כל עוד מגיעים לערכים הללו, אין צורך ממשי שבתיסוף חלבון ממקורות כמו אבקה. באם את לא מגיעה לכמות החלבון הנדרשת, אזי יש מקום להשתמש באבקת חלבון. מעבר לכך, וכדאי גם שתקראי בעניין בפורום ובמאמרים שבפורטל, אין צורך מיוחד שבצריכת חלבון ישר אחרי אימון, שוב, כל עוד התפריט הכולל מסודר ומחולק בתורה הולמת ונוחה

בהצלחה

ועדיין אולי לא חייבים לתסף אבל מבחינת מחיר ,חלבון מתוסף מאוד משתלם ויותר מכך יש בו מעט מאוד קלוריות כך שבחיטוב הוא אופציה עדיפה כי הוא מקל על בניית תפריט שגם עשיר בחלבון וגם דל קלוריות.

צריך לדעת להתרגל לשבת ולאכול ובכלל להתעסק באוכל
חלבון באבקה זה אחלה - נוח ומשתלם (לרוב)
זה לא אמור להחליף או להפוך לפתרון הקל וברירית המחדל שבהכנה ואכילת אוכל, ובטח שבהבנה וידע בסיסי בתזונה והרכבת תפריט

קיבלת תשובות מצוינות, אני רוצה רק להתייחס לנקודה הזאת:
טוענים כי זה בעיקר לניפוח שרירים ולכן מתאים בעיקר לגברים.
תביני שלהגיד את זה זה כמו להגיד שקוטג' (או טונה, או חזה עוף) זה בעיקר לניפוח שרירים ולכן מתאים בעיקר לגברים.

• פותח/ת השרשור
הסיבה שאני בכלל מתעניינת היא כי חסרים לי ויטמינים רבים וגם חוסר בחלבון.
אני לא מחפשת לקצר תהליכים, פשוט ככה נשמע שהבנתם..

הסיבה שאני בכלל מתעניינת היא כי חסרים לי ויטמינים רבים וגם חוסר בחלבון.
אני לא מחפשת לקצר תהליכים, פשוט ככה נשמע שהבנתם..
לגבי ויטמינים - האם את אוכלת ירקות, ומספיק? קיימים מספר ויטמינים וחומצות שומן כמו אומגה 3 שקשה להשיג מהמזון, גם בתפריט עתיר קלוריות

לא, לוח הזמנים שלי לא מאפשר לי ארוחות מסודרות רוב, הזמן
מכינים מראש ושמים בקופסאות.
מחממים אם אפשר במקום.
או שקונים כלי תרמי לשמירה על חום ושמים ארוחה חמה מוכנה כבר מראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית