הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן מתחיל

אא123

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אהלן,
נתונים: 1.70 מ', 59 ק"ג, אחוז שומן: בערך 12, כנראה שפחות, יותר קרוב ל11 לדעתי.
אני מתאמן כבר בערך חצי שנה, המצב שלי היום הוא אימון של חמישה ימים בשבוע, יום ריצה יום כוח ובסופש מנוחה.
אני רץ הרבה (10-12 קמ בכל ריצה) בקצב בינוני-גבוה, אבל בכוח עד עכשיו עשיתי רק חיזוקים לבטן וחזה, הכל עם משקל גוף.

אני רוצה להתחיל להתאמן ברצינות במכון, להעלות מסה ואז לחטב, אבל חשוב לי מאוד לשמור על הריצה, ולרוץ את הכמות שאני רץ לפחות פעם בשבוע.
יש לכם המלצה לתכנית fbw ותפריט? (אני ממש חדש בעסק אז אשמח גם להפניות רלוונטיות כמו איך להתאמן ומתי מעלים משקלים וכו )
תודה וסורי על החפירה!

תתחיל מזה שתקרא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
לגבי תוכנית ss יכולה להתאים לך או fbw שבנויה מתרגילי הבסיס.
אתה יכול לרוץ פעם בשבוע את המרחק הזה כל עוד תשלים את הקלוריות...הבעיה זה ההתאוששות מהריצה כי אם תעשה את הריצה יום אחרי אימון ואז למחרת יש לך עוד אימון אני לא בטוח שתצליח להתאושש כמו שצריך..

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה!
קראתי באתר קצת היום ואתמול, יש למישהו הצעה איך לשלב ריצה שבועית של שעה ב-ss?

לדעתי זה רעיון רע לשלב SS במתכונת הרגילה עם ריצה ברמה שאתה רץ (10-12 ק"מ) כי הרגליים שלך לא יתאוששו מ 3 פעמים סקוואט כבד ו ריצה ארוכה. מה שאני יכול לחשוב עליו זה לעשות סקוואט קל באמצע השבוע ובאותו יום אחרי האימון לעשות את הריצה.

Back
למעלה תחתית