הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם באיה נאפה זורמות יותר מאשר ב- פולין, הונגריה, סלובקיה, ואוסטריה

• פותח/ת השרשור Roie S
  • פורסם בתאריך
סתם זרקתי מפלגה, כל פעם שלוקחים לי מס הכנסה אני מתמרמר על הסוציאליזם ומנסה לדחוף את זה בכל מקום אפשרי.
Ddt, אתה חושב שהשקעה ברכב ספורט זו השקעה טובה? בפאוורליפטינג/בודיבילדינג? אתה מוציא על אימונים ואוכל הרבה יותא ממה שנדמה לך.
ההשקעה הזו לא תניב רווח.

אתה משווה בין סמל סטטוס שמראה את השעה ועולה 30K לדרך חיים שהערך המוסף שלה הוא אפילו לא מדיד?

ביחס למוצרי מותרות אחרים, כן. למען הסר ספק השעון שלי עולה 1200 שקל

1200 זה לגמרי הגיוני לשעון איכותי שימלא את תפקידו כמו שצריך.
והעניין הוא שב 30K אפשר לקנות הרבה יותר מ"מותרות".
חנן לא סתם נתן את הדוגמה של הטלוויזיה 60 אינץ'. לפני כמה שנים היא עלתה פי שניים או שלושה ממה שהיא שווה היום, הרולקס לעומת זאת נשאר באותו מחיר פחות או יותר. אז ברור שזאת השקעה טובה

זה עדיין לא מצדיק 30K לשעון.
במיוחד לא כשאף אחד כבר לא צריך להשתמש בשעון בכדי לדעת מה השעה.

אם אתה מוכן לשלם 30K בשביל סמל סטטוס, שיהיה לך לבריאות.

אתה משווה בין סמל סטטוס שמראה את השעה ועולה 30K לדרך חיים שהערך המוסף שלה הוא אפילו לא מדיד?

1200 זה לגמרי הגיוני לשעון איכותי שימלא את תפקידו כמו שצריך.
והעניין הוא שב 30K אפשר לקנות הרבה יותר מ"מותרות".

שעון זה תכשיט. מה ההבדל בין זה לבין חליפה ב 10K, או שרשרת יהלומים בכמה מיליונים או למבורגיני? כל מה שעושה לך כיף. למה צריך להצדיק את זה?

סאב לא עולה 30,זה מחיר של טו טון יד שניה.
זכותו להוציא סכום כזה בשביל מטרה כזו, בדיוק כמו שאנשים מוציאים 15K ללכת לטומרו לנד לעשות קצת טריפים לשמוע מוזיקה ולחזור.
אני אהיה המציק שיתקן ואגיד שטומורולנד זה איזור ה7-8קיי
שעון זה תכשיט. מה ההבדל בין זה לבין חליפה ב 10K, או שרשרת יהלומים בכמה מיליונים או למבורגיני? כל מה שעושה לך כיף. למה צריך להצדיק את זה?
כי אנשים מתבאסים שלא יכולים להרשות לעצמם אז קל לשנוא

למבורגיני זה תכשיט ?
לצורך הדיון אם היה לי אמצעים לקנות למבורגיני, גם אז בספק שהייתי קונה שעון ב 30K

זה בערך כמו לשים כסף בבנק. למה לך לשים כסף בבנק?

הבחור רצה קצת לתת בראש בחו"ל והפכתם את השרשור לדיון על רולקס ולמבורגיני..
חמודי לך תעשה סקוואט (LB) הבעיות שלך יפתרו מעצמם

הבחור רצה קצת לתת בראש בחו"ל והפכתם את השרשור לדיון על רולקס ולמבורגיני..
חמודי לך תעשה סקוואט (LB) הבעיות שלך יפתרו מעצמם
לא הבנת את הקסם של העוף טופיק.
גם אם הפוסט המקורי הוא על זיונים בחלוף מספר הודעות הוא יהפוך לפוסט זיוני שכל

אני פשוט לא מבין למה שעון ב 30k כשאפשר לקנות מותרות הרבה יותר שוות.
ואין הבדל מבחינתי בין שעון לחליפה, גם על זה לא הייתי משלם כל כך הרבה...

אני פשוט לא מבין למה שעון ב 30k כשאפשר לקנות מותרות הרבה יותר שוות.
ואין הבדל מבחינתי בין שעון לחליפה, גם על זה לא הייתי משלם כל כך הרבה...

אוקיי, ולכן אתה לא קונה. אני בטוח שאתה מבין שיש אנשים עם סדר עדיפויות שונה.

אוקיי, ולכן אתה לא קונה. אני בטוח שאתה מבין שיש אנשים עם סדר עדיפויות שונה.

ברור, אין לי שום דבר נגד הרעיון שאנשים יוציאו 30K על מוצר מסויים, מספיק שהם יהנו ממנו וזה כבר שווה את זה.

אני סתם מנסה להבין למה זה בראש סדר העדיפויות של אנשים מסויימים.

ברור, אין לי שום דבר נגד הרעיון שאנשים יוציאו 30K על מוצר מסויים, מספיק שהם יהנו ממנו וזה כבר שווה את זה.

סתם עניים שלא מבינים בשעונים. הנה שעון אמיתי

Patek Philippe Has Created The Most Complicated Wristwatch In History For $2.5 Million

אף אחד לא אמר שצריך להצדיק את זה. כל מי שהצדיק את זה פה עשה את זה מבחירה. כנראה כי קשה להם להודות בעובדה שזרקו עשרות אלפי שקלים רק בשביל לעשות רושם על אנשים כי זה מה ש"עושה להם כיף". אנשים, לך תבין.

אף אחד לא אמר שצריך להצדיק את זה. כל מי שהצדיק את זה פה עשה את זה מבחירה. כנראה כי קשה להם להודות בעובדה שזרקו עשרות אלפי שקלים רק בשביל לעשות רושם על אנשים כי זה מה ש"עושה להם כיף". אנשים, לך תבין.

כמו כל פריט לבוש אחר. אתה הולך עם ג׳ינס וטי-שירט כל חייך?

כמו כל פריט לבוש אחר. אתה הולך עם ג׳ינס וטי-שירט כל חייך?

יתכן שכמו כל פריט לבוש אחר. אבל אני כן מאמין שיש איזושהי מגמה שככל שהמחיר עולה, סיבת הקניה "בשביל שכולם יחשבו שאני גבר" מאבדת יותר ויותר מהלגיטימציה שלה בעיני אנשים (כפי שניתן לראות בשרשור), כשבפועל ככל שהמחיר עולה הסיבה הזו נהיית רק יותר ויותר דומיננטית. בפריטי יוקרה זו כבר הסיבה היחידה כי שאר הסיבות זניחות (מי נגיד באמת קונה רולקס בשביל לדעת מה השעה?!).

אם תבין את זה אתה תוכל להיות מאוד עשיר.
אנשים עושים בשביל ה"רושם" טעויות כלכליות הרבה יותר גדולות. לרוב הכי גדולה זה לקחת משכנתא ענקית בשביל להיות בעלים של דירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית