האם באיה נאפה זורמות יותר מאשר ב- פולין, הונגריה, סלובקיה, ואוסטריה

• פותח/ת השרשור Roie S
  • פורסם בתאריך
אם להתייחס לשאלה של פותח האשכול, ולתהייה בדבר הערך המוסף של השעון.. אז סמל סטטוס יכול לעזור לך לזיין. זה כבר משהו.
את יודעת כמה זונות אפשר לקנות(כי להשכיר זה התחייבות) ב30K?

רמת האיכות בחיקוי היא עלובה,כמה שהחיקוי יהיה טוב הוא עדיין לא יהיה קרוב למקור.
ביום יום אני מסתובב עם אוריינט /סייקו של 1500 ש''ח ולפעמים עם הדייט ג'אסט וינטג' שלי.
מעדיף להסתובב עם סייקו ב1500 מאשר חיקוי של רולקס.

לקנות שעון ב30K זה מפגר וזהו.
אין לזה שום ערך מוסף מעבר לשעון שלי בטלפון.
וכן, זה מטומטם כי ככה אני קובע.
עדיף שתערוך את ההודעה הזאת אחרת היא תתפשט ברחבי האינטרנט ואנשים יראו אותה ויפסיקו לקנות שעונים ב 30k מה שיגרום לרולקס לפשוט רגל.

רמת האיכות בחיקוי היא עלובה,כמה שהחיקוי יהיה טוב הוא עדיין לא יהיה קרוב למקור.
ביום יום אני מסתובב עם אוריינט /סייקו של 1500 ש''ח ולפעמים עם הדייט ג'אסט וינטג' שלי.
מעדיף להסתובב עם סייקו ב1500 מאשר חיקוי של רולקס.

סביר להניח שיש גם חיקויים מספיק טובים, ש-99% מהאנשים שלא אומרים לך "תביא שניה לראות את הרולקס ביד" לא יבדילו בינהם למקורי.

אתה צודק.
אבל הגמישות בלחסוך בעלות השכירות גדולה בהרבה לעומת תמרון של משכנתא חונקת

המשכנתא שלי היא 5.4K בחודש. קניתי יחסית דירה גדולה. שמתוכם 3K אני מפסיק לשלם אחרי 121 חודש.

אני לא הדוגמא הכי טובה כי אני כרגע רווק ויכלתי גם לחיות בדירה שהשכירות שלה היא 2000, אבל נגיד אם הייתי מספיק יפה וחכם (שבחורה תרצה להיות איתי יותר מכמה חודשים) יש מצב שכמו כמה חברים שלי הייתי עכשיו עם אישה ואולי ילד. כלומר בשביל לחיות בדירה נורמלאית ושכונה יחסית סבירה הייתי משלם כ 3K אם לא טיפה יותר על דירה. בנוסף העברות של דירה דורשים על פי חישוב של אמא (עברנו דיי הרבה בזמנו) עוד כ 500 בחודש. שזה כולל חיפוש דירה מעבר שלוקח זמן וכסף. וכמובן לרוב הרהיטים נהרסים יותר וצריך לקנות חדשים.

ובנהחה שאתה רוצה נגיד דירה טיפה יותר גדולה של 4-5 חדרים אז המחיר יכול להגיעה גם ל 4 אלף שכירות.

אז נגיד אתה חוסכך כ 2000 שקל בחודש שאחרי 10 שנים אתה כבר לא חוסך כלום ואם הגיל מעברי דירה יהיו יותר ויותר קשים.

כמה כסף אתה הולך להחזיר על ההלוואה שלך? מה יקרה אם הריבית תעלה במספר אחוזים?

ב30K אתה בונה חד"כ בבית, מביא מנקה שתנקה את המגנזיום שהשארת בכל החדר, וקונה מחשב ברמה שתוכל לאונן עליו כאוות נפשך.
עדיף שעון?
לא, ועל כן האווטר שלי לא רלוונטי פה.

אה, ואתה גם משלם איזה חודש וחצי של משכנתא, אם אנחנו כבר שם.

יש לי חדר כושר בבית ומנקה

@godlin23 בגדול מה שעשית נשמע הגיוני וכאמור אתה לא הפרופיל הקלאסי של רוכש דירה.
הדיון התחיל מ"בזבוז" כסף לצורך סטטוס והרבה פעמים קניית דירה נעשית מהמניע הזה.

כשהייתי בן 17 נכנסתי עם כמה חברים שלאחד מהם היה חיקוי של רולקס ב60 דולר לחנות של רולקס, הראנו אותו למוכר ושאלנו אותו אם זה נראה מזויף או אמיתי. הוא אמר שהוא לא רואה שום שוני מהמקורי.

כשהייתי בן 17 נכנסתי עם כמה חברים שלאחד מהם היה חיקוי של רולקס ב60 דולר לחנות של רולקס, הראנו אותו למוכר ושאלנו אותו אם זה נראה מזויף או אמיתי. הוא אמר שהוא לא רואה שום שוני מהמקורי.
אז הוא לא מבין כלום.
אם תשים מקורי ליד מזויף ישר רואים שאיכות החומרים ירודה,שיש כל מיני דברים שונים ו שהמנגנון לא מתקתק בצורה דומה.

מוכר מפגר, אני ב3 שניות רואה אם זה חיקוי או לא אלא אם כן זה חיקוי ב3000-4000 ש״ח ואז פותחים את השעון ורואים את המנגנון והמס סידורי.
אגב איפה הייתה החנות?

אז הוא לא מבין כלום.
אם תשים מקורי ליד מזויף ישר רואים שאיכות החומרים ירודה,שיש כל מיני דברים שונים ו שהמנגנון לא מתקתק בצורה דומה.

גם ראיית סופרמן וגם שמיעת סופרמן. במקומך הייתי הולך ומנסה לעוף מאיזה בניין גבוה.

ובכל מקרה קרוספיטר אמר הכל - יש חיקויים ב-3K, מחיר נמוך פי 10 (במקרה הרע) שאפשר לזהות רק אם אשכרה פותחים את השעון, ככה שלמטרה בשבילה אתה בכלל צריך שעון כזה (בה כבר דנו), חיקוי ב-3K יספיק בהחלט.

המנגנון לא מתקתק בצורה דומה זאת אומרת שזה מנגנון שונה,שיזייף,שכל מכה תוציא אותו מאיזון ואחרי כמה שנים הוא הוא יתקלקל בניגוד לרולקס.
מרגישים מבחינת המשקל,גימור הקייס,רמת הזריחה של המחוגים,וכו',בזיופים יקרים באמת צריך לפתוח כדי לראות.
עדיף לקנות ב3 אלף סייקו או גראנד סייקו שזה ליין מטורף מאשר לקנות זיוף.]

נתבג.
אתה מוזמן לבוא להציץ ולהצביע על שוני.

אני כבר יכול להגיד לך שהתאריך נראה מוזר ואין את ההולוגרמה על השעה 6.
תבדוק בעצמך מול שעוני רולקס אחרים (בתמונות) ובטח גם השעון לא זוהר בחושך או זוהר בצבע מוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית