את יודעת כמה זונות אפשר לקנות(כי להשכיר זה התחייבות) ב30K?אם להתייחס לשאלה של פותח האשכול, ולתהייה בדבר הערך המוסף של השעון.. אז סמל סטטוס יכול לעזור לך לזיין. זה כבר משהו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את יודעת כמה זונות אפשר לקנות(כי להשכיר זה התחייבות) ב30K?אם להתייחס לשאלה של פותח האשכול, ולתהייה בדבר הערך המוסף של השעון.. אז סמל סטטוס יכול לעזור לך לזיין. זה כבר משהו.
כן, אם אתה משווה בין זונה לבחורה שהולכת איתך רק בגלל הכסף, יש קווים מקבילים, אבל אני מניחה שיש אשלייה לחוויה אחרת.את יודעת כמה זונות אפשר לקנות(כי להשכיר זה התחייבות) ב30K?
אם להתייחס לשאלה של פותח האשכול, ולתהייה בדבר הערך המוסף של השעון.. אז סמל סטטוס יכול לעזור לך לזיין. זה כבר משהו.
עדיף שתערוך את ההודעה הזאת אחרת היא תתפשט ברחבי האינטרנט ואנשים יראו אותה ויפסיקו לקנות שעונים ב 30k מה שיגרום לרולקס לפשוט רגל.לקנות שעון ב30K זה מפגר וזהו.
אין לזה שום ערך מוסף מעבר לשעון שלי בטלפון.
וכן, זה מטומטם כי ככה אני קובע.
רמת האיכות בחיקוי היא עלובה,כמה שהחיקוי יהיה טוב הוא עדיין לא יהיה קרוב למקור.
ביום יום אני מסתובב עם אוריינט /סייקו של 1500 ש''ח ולפעמים עם הדייט ג'אסט וינטג' שלי.
מעדיף להסתובב עם סייקו ב1500 מאשר חיקוי של רולקס.
אתה צודק.
אבל הגמישות בלחסוך בעלות השכירות גדולה בהרבה לעומת תמרון של משכנתא חונקת
ב30K אתה בונה חד"כ בבית, מביא מנקה שתנקה את המגנזיום שהשארת בכל החדר, וקונה מחשב ברמה שתוכל לאונן עליו כאוות נפשך.
עדיף שעון?
לא, ועל כן האווטר שלי לא רלוונטי פה.
אה, ואתה גם משלם איזה חודש וחצי של משכנתא, אם אנחנו כבר שם.
יש לי חדר כושר בבית ומנקה
אם אין לך למבורגיני אז כל זה לא שווה..יש לי חדר כושר בבית ומנקה
איזה מזל שאתה לא.אבל נגיד אם הייתי מספיק יפה וחכם
אז הוא לא מבין כלום.כשהייתי בן 17 נכנסתי עם כמה חברים שלאחד מהם היה חיקוי של רולקס ב60 דולר לחנות של רולקס, הראנו אותו למוכר ושאלנו אותו אם זה נראה מזויף או אמיתי. הוא אמר שהוא לא רואה שום שוני מהמקורי.
כשהייתי בן 17 נכנסתי עם כמה חברים שלאחד מהם היה חיקוי של רולקס ב60 דולר לחנות של רולקס, הראנו אותו למוכר ושאלנו אותו אם זה נראה מזויף או אמיתי. הוא אמר שהוא לא רואה שום שוני מהמקורי.
אז הוא לא מבין כלום.
אם תשים מקורי ליד מזויף ישר רואים שאיכות החומרים ירודה,שיש כל מיני דברים שונים ו שהמנגנון לא מתקתק בצורה דומה.
נתבג.
אתה מוזמן לבוא להציץ ולהצביע על שוני.