עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לרוב הכי גדולה זה לקחת משכנתא ענקית בשביל להיות בעלים של דירה
ברור, אין לי שום דבר נגד הרעיון שאנשים יוציאו 30K על מוצר מסויים, מספיק שהם יהנו ממנו וזה כבר שווה את זה.
אני סתם מנסה להבין למה זה בראש סדר העדיפויות של אנשים מסויימים.
אם תבין את זה אתה תוכל להיות מאוד עשיר.
אנשים עושים בשביל ה"רושם" טעויות כלכליות הרבה יותר גדולות. לרוב הכי גדולה זה לקחת משכנתא ענקית בשביל להיות בעלים של דירה
מה הסיבה שאתה חושב שלקחת משכנתא זה טעות קדולה ?אם תבין את זה אתה תוכל להיות מאוד עשיר.
אנשים עושים בשביל ה"רושם" טעויות כלכליות הרבה יותר גדולות. לרוב הכי גדולה זה לקחת משכנתא ענקית בשביל להיות בעלים של דירה
אני מדרג את הרגע הזה איפה שהוא בין החתונה שלי להולדת הבת:kiss3:אני אוהב אותך
אני מדרג את הרגע הזה איפה שהוא בין החתונה שלי להולדת הבת:kiss3:
חזיר קפיטליסטי!אין בי מספיק אהבה לשני אנשים.
לקיחת משכנתא היא החלטה כלכלית וצריכה להבחן בכלים כלכליים.מה הסיבה שאתה חושב שלקחת משכנתא זה טעות קדולה ?
לקיחת משכנתא היא החלטה כלכלית וצריכה להבחן בכלים כלכליים.
עלויות הריבית של לקחת משכנתא של מעל מיליון שקל ל 30 שנה הן אסטרונומיות ולכן זאת החלטה כלכלית גרועה בהשוואה לדוגמא לשכור דירה בסכום דומה למשכנתא.
אז דובון מה אתה חושב על השאלה של הפותח אשכול מה התשובה שלךדירה ואדמה - שני מוצרים שונים.
מה שבטוח שהערך של שניהם יעלה במרוצת השנים.דירה ואדמה - שני מוצרים שונים.
1. דירת המגורים שלך היא לא השקעה.לקנות דירה זאת ההשקעה הבטוחה ביותר,אלוהים לא מייצר עוד אדמה.
1.דירה שקנית היא נכס אחרי שסיימת לשלם עליה ולא מחוייבות,לאומת דירה שאתה שוכר שנשארת מחוייבות תמיד.1. דירת המגורים שלך היא לא השקעה.
2. כמו שהמחירים עלו הם גם יכולים לרדת או סתם תרחיש כמו עליית מדד / עליית ריבית שייקרו את המשכנתאות
3. אם אתה ממונף 80% על דירה זה הרבה יותר התחייבות מנכס.
למרות כל זאת מי שלא קנה דירה ב 10 שנים הוא אכן בסוג של בעיה.
מה שבטוח שהערך של שניהם יעלה במרוצת השנים.