בס"ד
שלום, זו פעם ראשונה שאני פותח פה נושא אז אם זה לא מתאים בבקשה להעביר..
יש לי בעיה מאוד מוזרה בתקופה האחרונה(בערך שנה)...
ברוך השם יש לי די הרבה ידע ונסיון עם נושא הכושר ותזונה ויוצא מצב שבתקופה האחרונה אני יורד במשקל(בערך 200-500 גרם בשבוע)
עשית בדיקות דם כדי לראות אם מדובר בבעיה רפואים וברוך השם הכול בסדר..
חשבתי לנסות לאכול יותר אבל לא משנה כמה אני אוכל אני פשוט יורד במשקל..
חשוב לי לציין שאני מתאמן כוח 3 פעמים בשבוע(בדרך כלל) ככה שחשבתי שאולי הבעיה שאני שורף יותר מדי אנרגיה אבל כמה שידוע לי באימון כוח שורפים פחות מאימון אירובי..
אני משתדל לאכול קופסת טונה אחרי אימון כדי לעלות את כמות החלבון אבל לצערי אני לא מצליח לעקוף את ה 100 גרם חלבון ביום בשום צורה(ממזון)..
חשוב לי מאוד רק לציין שאני לא סופר קלוריות ולא רוצה גם לספור מנסיון אישי(אני לא רוצה לפרט יותר מדי בגלל שמדובר בדבר אישי חחח)..
השאלות שלי הם:
1.יש למישהו נסיון אם מצב דומה או מה אני יכול לעשות כדי לעלות את המשקל ובעיקר מסת שריר ?
2.יכול להיות שאני צריך לקחת אבקת חלבונים כדי להשלים את כמות החלבון ?
3.מה יכול להיות הסיבה/סיבות לירידה במשקל ?(חוץ מגרעון שלילי)..
4.מה יכולה להיות הסיבה שאני לא מצליח לשפר את כמות הסטים באימונים שלי ?
לדוגמא:משקולות אני מרים 15 קילו בערך כפול 40 כבר יותר מחודש ואני לא מרגיש שהשריר שלי מתחזק בכלל..
ככה לגבי רוב השרירים..
מצטער שיש כל כך הרבה שאלות חחחחח
צהריים טובים ותודה לכול מי שיעזור : )
שלום, זו פעם ראשונה שאני פותח פה נושא אז אם זה לא מתאים בבקשה להעביר..
יש לי בעיה מאוד מוזרה בתקופה האחרונה(בערך שנה)...
ברוך השם יש לי די הרבה ידע ונסיון עם נושא הכושר ותזונה ויוצא מצב שבתקופה האחרונה אני יורד במשקל(בערך 200-500 גרם בשבוע)
עשית בדיקות דם כדי לראות אם מדובר בבעיה רפואים וברוך השם הכול בסדר..
חשבתי לנסות לאכול יותר אבל לא משנה כמה אני אוכל אני פשוט יורד במשקל..
חשוב לי לציין שאני מתאמן כוח 3 פעמים בשבוע(בדרך כלל) ככה שחשבתי שאולי הבעיה שאני שורף יותר מדי אנרגיה אבל כמה שידוע לי באימון כוח שורפים פחות מאימון אירובי..
אני משתדל לאכול קופסת טונה אחרי אימון כדי לעלות את כמות החלבון אבל לצערי אני לא מצליח לעקוף את ה 100 גרם חלבון ביום בשום צורה(ממזון)..
חשוב לי מאוד רק לציין שאני לא סופר קלוריות ולא רוצה גם לספור מנסיון אישי(אני לא רוצה לפרט יותר מדי בגלל שמדובר בדבר אישי חחח)..
השאלות שלי הם:
1.יש למישהו נסיון אם מצב דומה או מה אני יכול לעשות כדי לעלות את המשקל ובעיקר מסת שריר ?
2.יכול להיות שאני צריך לקחת אבקת חלבונים כדי להשלים את כמות החלבון ?
3.מה יכול להיות הסיבה/סיבות לירידה במשקל ?(חוץ מגרעון שלילי)..
4.מה יכולה להיות הסיבה שאני לא מצליח לשפר את כמות הסטים באימונים שלי ?
לדוגמא:משקולות אני מרים 15 קילו בערך כפול 40 כבר יותר מחודש ואני לא מרגיש שהשריר שלי מתחזק בכלל..
ככה לגבי רוב השרירים..
מצטער שיש כל כך הרבה שאלות חחחחח
צהריים טובים ותודה לכול מי שיעזור : )
נערך לאחרונה: