הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סגירת שק של MYPROTIEN

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
קניתי שק של ללא טעם ואני ממש מרוצה, באמת זה מחליק בקלות ואין טעם לוואי בכלל, רק בסוף קצת טעם של חלב (ערבבתי עם מים), אני באמת מרוצה כי אפילו את החברות היקרות ביותר הייתי שותה עם אף סתום כדי לא להרגיש את הטעם..
מה שמבאס אותי זה השק שזה מגיע איתו, המשלוח עבר אונס ע"י הדואר, וכנראה הגיעה גם אבקה למסילה של הסגירה, בקיצור אני סוגר את השק עם 2 אטמי כביסה ויש לי הרגשה שזה לא אטום כמו שצריך.. החלבון יכול להתקלקל ככה?

מה אתם ממליצים לעשות? כדאי להעביר חלק מזה לפח קטן שיש לי מאבקה אחרת? חשבתי לסגור את זה בשקית, אבל צריך שקית גדולה ולא סתם שקית, וזה יהיה מציק כל פעם לפתוח ולסגור...

ד"א נגיד יש לכם פח של אבקה ישנה שאתם רוצים להעביר אליו אבקה, שוטפים רק עם מים וזהו? או גם עם סבון כלים?
פעם שתיתי אבקה מקולקלת ומאז יש לי טראומה בנושא 🤢

אתה שואל אם שוטפים רק עם מים או גם עם סבון כי לשטוף עם סבון קשה יותר? עולה לך יותר?
גם אני נתקלתי באותו סיפור עם השקים שלהם והעברתי הכל לפחים ריקים. אם יש לך, תעשה את זה.

• פותח/ת השרשור
מה עולה לי יותר? לחיצת סבון? לא, אני לארג' בקטע הזה.. 😳
הכוונה היא האם לשטוף עם סבון כלים שזה חומר אגרסיבי יחסית את הפח חלבון, ואז לשים בו את האבקה, או שעדיף לשטוף רק במים..
שאלתי מבחינת הגינה \ לא לדפוק את החלבון..

שטוף את זה עם סבון הכי בטוח יותר היגייני
פשוט תדאג שאתה שוטף טוב תנקה ותייבש
את הפח תראה שהוא באמת נקי
ורק אז תעביר לשם את האבקה

אם האטימות של השק זאת הבעיה אז כמו שאמרתי
שטוף ותייבש את הפח ותעביר לשם את האבקה
בשביל יותר שקט נפשי תעביר את האבקה עם שקית סגורה היטב
עדיף לפתוח כל פעם מחדש מאשר שייכנס משהו לתוך האבקה או שהיא תתקלקל איכשהו לא?
בנוסף כמו ש Arnold אמר
כל עוד החלבון במקום קריר ומוצל לא קורה לו כלום גם אם הוא סגור עם אטמים בצורה טובה

וכנראה הגיעה גם אבקה למסילה של הסגירה, בקיצור אני סוגר את השק עם 2 אטמי כביסה ויש לי הרגשה שזה לא אטום כמו שצריך.. החלבון יכול להתקלקל ככה?
למה לא פשוט לנגב את האבקה מהמסילה של הסגירה ולסגור? זה מה שאני עשיתי כמה פעמים.

למה לא פשוט לנגב את האבקה מהמסילה של הסגירה ולסגור? זה מה שאני עשיתי כמה פעמים.

לא יודע איך זה היה אצלך, אבל גם כשניגבתי את החריץ של הסגירה, השקית לא נאטמה. כשלחצתי עליה האוויר בתוכה יצא ודי בקלות.

גם לי היה פעם משהו דומה אז העברתי את השק לדלי של חלבון אחר בלי לשטוף אותו, לא מרגישים הבדל בטעם הקצת אבקה שנשארה לא משפיע על הטעם של האבקה החדשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית