עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדוגמא הזאת יש נסיון שבירת שיא לבנץ' ביום חמישי, איפה נסיון שבירת שיא בפרס באותו שבוע ?לא בהכרח כי יש המון ווריאציות לטקסס
אחת מהן היא שבאמת כל שבוע מחליפים בין הפרס לבנץ ואז יוצא שבירת שיאים כל שבועיים
אבל אתה יכול לעשות סגנון מדקאו עם הפרס ובנץ כלומר
ראשון- 5X5 בנץ
שלישי- 3X3 התאוששות פרס
חמישי- 1X5 בנץ שיא חדש
אז עדיין יש אופציה להתקדמות שבועית
בדוגמא הזאת יש נסיון שבירת שיא לבנץ' ביום חמישי, איפה נסיון שבירת שיא בפרס באותו שבוע ?
זאת בדיוק השאלה\הבהרה, בטקסס יש נסיון שבירת שיא בבנץ' ובפרס פעם בשבועיים לעומת מדקאו ששם זה פעם בשבוע, משמע במדקאו האפשרות להתקדם היא יותר גבוהה מאשר בטקסס , ובמשפט הזה יש קונפליקט מבחינתי כי רוב האנשים שעשו טקסס אמרו שאיתה התקדמו הכי מהר והכי הרבה.אין, ביום שלישי אתה עושה 3X3 פרס עם משקל שלא כבד מידי אבל לא קל מידי
ברגע שהמשקל הזה קל אתה מעלה משקל אבל אתה לא באמת מנסה לשבור שיאים מיוחדים בפרס, פשוט אם הוא מתקדם הוא מתקדם אם הוא נתקע הוא נתקע, לא נותנים לו יותר מידי דגש
בטקסס יש נסיון שבירת שיא בבנץ' ובפרס פעם בשבועיים לעומת מדקאו ששם זה פעם בשבוע
משמע במדקאו האפשרות להתקדם היא יותר גבוהה מאשר בטקסס
ובמשפט הזה יש קונפליקט מבחינתי כי רוב האנשים שעשו טקסס אמרו שאיתה התקדמו הכי מהר והכי הרבה.
ואם חשוב לי שניהם ?עוד פעם, זה לא נכון. הצגתי לך ווריאציה של שבירת שיאים פעם בשבוע בבנץ בטקסס כמו מדקאו
אם חשוב לך הפרס תעשה פעם בשבועיים שבירת שיאים בבנץ אם לא חשוב לך הפרס תעשה פעם בשבוע שבירת שיאים בבנץ
למה מזניחה?, יש בה דדליפט 4X5 פעם בשבוע לעומת 1X5 בטקססבנוסף לכך היא מזניחה את הדדליפט שזה עצוב
אם חשוב לך שניהם אז תעשה רוטציה בן פרס לבנץ וההתקדמות שלך תהיה פעם בשבועייםואם חשוב לי שניהם ?
למה מזניחה?, יש בה דדליפט 4X5 פעם בשבוע לעומת 1X5 בטקסס
זה אתה שאמרת שמזניחים אותו במדקאו, מבחינתי זה אותו דברשהדדליפט במדקאו וטקסס די זהה אפשר להגיד
ואז בטקסס ההתקדמות תהיה איטית יותר ממדקאו, מחזיר אותי לשאלה המקורית...אם חשוב לך שניהם אז תעשה רוטציה בן פרס לבנץ וההתקדמות שלך תהיה פעם בשבועיים
זה אתה שאמרת שמזניחים אותו במדקאו, מבחינתי זה אותו דבר
ואז בטקסס ההתקדמות תהיה איטית יותר ממדקאו, מחזיר אותי לשאלה המקורית...
זה לא קשור לשאלה המקורית אבל כן לתגובה האחרונה, למה לא לעשות דדליפט בחמישי ?