הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרינגלס ביום העמסה

• פותח/ת השרשור Arbuz
  • פורסם בתאריך

Arbuz

משתמש מתחיל
95
9
נק' מוניטין:
9
95
9
קופסא קטנה של 70 גרם לא בעיה נכון? (חוץ מהקטע של ה-20 שומן ל100 גרם)

חובבנים ,אני חיסלתי מגש חזירי של פיצה כל שבועיים והמשכתי לרדת 😛

טוב שיש מחקרים שתומכים בכך...

נערך לאחרונה:
אתה בעצם אומר שאכילה של פיצה כל שבועיים גרמה לי לאבד מסת שריר?
לא הבנת נכון
כתבת "המשכתי לרדת"
אחרי ההעמסה עלית כמובן, ואז ירדת
שאלתי במה ירדת? רק נוזלים? שומן עודף שנצבר?

המשכתי לרדת בערך באותו הקצב במשך החודש אז מן הסתם זה שומן.

הפיצות לא הפריעו.

• פותח/ת השרשור
חחחח אתם משוגעים

אגב זה לא היה הצ'יט היחידי אתמול פשוט קצת חרגתי מהערכים ואכלתי יותר שומן וחלבון על חשבון פחמימה אבל יהיה בסדר, סיימתי בכ-500-1000 מעל הנייטרלי.
הפרינגלס בסוף היה 32 שומן ל-100 גרם, אכלתי 60 גרם.

חחחח אתם משוגעים

אגב זה לא היה הצ'יט היחידי אתמול פשוט קצת חרגתי מהערכים ואכלתי יותר שומן וחלבון על חשבון פחמימה אבל יהיה בסדר, סיימתי בכ-500-1000 מעל הנייטרלי.
היה טעים לפחות?

חחחח אתם משוגעים

זה בסדר ומאוד זניח
חשוב לנפש - אחרת נשברים

חייב לציין שבהעמסות האחרונות (אחת לשבוע) אני אוכל מה שבא לי (משתדל שיהיה יותר פחמימה אבל גם הרבה שומן), נשקל יומיים אחרי ורואה עלייה של חצי קילו-קילו ואז נשקל שוב אחרי 5 ימים (יום לפני ההעמסה הבאה) ואני 100-300 גרם פחות....
אמנם אני בסוף החיטוב ושואף לרדת כמה שפחות (100-200 גרם בשבוע גג) אבל לדעתי ההעמסות האלה עושות לי טוב לגוף ובעיקר לנפש 😃

חייב להודות שבחודשיים-שלושה הראשונים של החיטוב אז הקפדתי על העמסות איכותיות עם הרבה פחמימה ומעט מאוד שומן.

אם תשאל את @SweetBamba הוא בכלל יגיד לך שהעמסה צריכה להיות הרבה, אבל הרבה יותר מזה.
בהתחשב בספרות של לייל.
אני טוען שמה שאם משהו עובד אז לא נוגעים בו (בתחום התוכנה זה עובד מעולה), לאכול יותר ממה שאני אוכל ביום אחד אני לא יכול, זה נותן לי כוח פיזי ונפשי לשבוע נוסף ומבחינתי זה מספיק
והיו מקרים שכבר בחמישי בערב התחלתי את השחיתות (יקרה גם היום) ועדיין אחרי שבוע ירדתי מעט במשקל...
כל השבוע אני כמו חייל לא זז מילימטר ימינה או שמאלה אז ביום אחד אפשר לחגוג (למרות שביום הזה יש לי מדי פעם נקיפות מצפון, מה לעשות זה בנפש)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית