הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב 5*5 עם 3*8

• פותח/ת השרשור Miata
  • פורסם בתאריך

Miata

משתמש מתחיל
140
4
נק' מוניטין:
92
140
4
היי
רציתי לשאול, אם החלטתי לפצל את התכנית שלי בחלוקה של (a1 a2 ( ab...רצוי שבאימון אחד אבצע חחוקה של 5*5 ובאימון השני 8*3 במשקל קל של 80% עצימות נגיד ?
זה עדיין יתרום לי לעלייה בכוח ובמסת השריר ? או שעדיף להשאיר את זה 5*5 ...לדוגמא ...אם אתאמן יום כן עם לא (a1,b1,a2,b2) ..כשהאימון הראשון יהיה 5*5+תרגיל עזר (פרפר לדוגמא)והשני יהיה נגיד ועשיתי בנץ, אז בנץ עליון ל8*3?
אני עדיין אגיע לפוטנציאל ההתקדמות כמו לעשות בשניהם 5*5?

ועוד דבר ...החלטתי להכניס את הדדליפט באימון הגב (שבנפרד מהרגליים)
עכשיו,במידה ואני מבצע 4 אימונים בשבוע...יוצא שאני עושה סקוואט 5*5
B1 דדליפט 5*3
A2. פרונט סקוואט 3*8
מתלבט האם להכניס גם פה דדליפט בכלל/דדליפט ל5*1
כי יוצא שהרגליים שלי עובדת חזק בכל האימונים ...ואולי זו לא בחירה חכמה ...מצד שני חשוב לי להיתקדם במשקלים בתרגילים האלה ולשבור שיאים ודדליפט והסקוואט לשיא באימון אחד לא בא לי טוב...

בקיצור
1.חכם לעשות זאת 5*5 / 3*8 ?
2.מה עושים עם הדדליפט ?

אגב..משקלים :
סקוואט 105
דדליפט 115
בנץ 77.5
בנט אובר 75

משקל גוף 74-5

היי
רציתי לשאול, אם החלטתי לפצל את התכנית שלי בחלוקה של (a1 a2 ( ab...רצוי שבאימון אחד אבצע חחוקה של 5*5 ובאימון השני 8*3 במשקל קל של 80% עצימות נגיד ?
זה עדיין יתרום לי לעלייה בכוח ובמסת השריר ? או שעדיף להשאיר את זה 5*5 ...לדוגמא ...אם אתאמן יום כן עם לא (a1,b1,a2,b2) ..כשהאימון הראשון יהיה 5*5+תרגיל עזר (פרפר לדוגמא)והשני יהיה נגיד ועשיתי בנץ, אז בנץ עליון ל8*3?
אני עדיין אגיע לפוטנציאל ההתקדמות כמו לעשות בשניהם 5*5?

ועוד דבר ...החלטתי להכניס את הדדליפט באימון הגב (שבנפרד מהרגליים)
עכשיו,במידה ואני מבצע 4 אימונים בשבוע...יוצא שאני עושה סקוואט 5*5
B1 דדליפט 5*3
A2. פרונט סקוואט 3*8
מתלבט האם להכניס גם פה דדליפט בכלל/דדליפט ל5*1
כי יוצא שהרגליים שלי עובדת חזק בכל האימונים ...ואולי זו לא בחירה חכמה ...מצד שני חשוב לי להיתקדם במשקלים בתרגילים האלה ולשבור שיאים ודדליפט והסקוואט לשיא באימון אחד לא בא לי טוב...

בקיצור
1.חכם לעשות זאת 5*5 / 3*8 ?
2.מה עושים עם הדדליפט ?

אגב..משקלים :
סקוואט 105
דדליפט 115
בנץ 77.5
בנט אובר 75

משקל גוף 74-5
FBW ,AB,ABC

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית