הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רופא ספורט מומלץ באזור עפולה

DeyTsaov

משתמש מתחיל
52
7
נק' מוניטין:
7
52
7
קאנטרי קלאב עפולה
שלום חבר'ה.
יש לי פציעה די פשוטה אך שלא עוזבת אותי זה זמן רב בגלל טעויות שלי שנובעות מחוסר ידע, ואני זקוק לרופא ספורט.
מישהו מכיר אחד מומלץ באזור עפולה? רצוי מאוד בתוך העיר, אך גם מסביבה (עד חצי שעה נסיעה בערך) זה תופס.
תודה רבה מראש.

• פותח/ת השרשור
לצערי אין אחד נורמלי כזה
מה הבעיה ספציפית? נא לתאר
האם ביצעת צילומים, ואילו?
הבעיה היא דלקת בעצם הטיביה, מעין "שין ספלינט" שנבעה בהתחלה ככל הנראה מריצה לאורך זמן עם נעליים לא טובות על משטח קשה וללא הרבה מנוחה בין האימונים הללו. מלווה אותי מסביבות תחילת ינואר, בא והולך.
ביצעתי מיפוי עצמות, לאחר שהייתי אצל אורטופד.

הבעיה היא דלקת בעצם הטיביה, מעין "שין ספלינט" שנבעה בהתחלה ככל הנראה מריצה לאורך זמן עם נעליים לא טובות על משטח קשה וללא הרבה מנוחה בין האימונים הללו. מלווה אותי מסביבות תחילת ינואר, בא והולך.
ביצעתי מיפוי עצמות, לאחר שהייתי אצל אורטופד.
באם מדובר באמת בשין ספליט הרי שכדאי לבצע פיזיותרפיה לצד חזרה הדרגתית למאמץ נקודתי באיזור

• פותח/ת השרשור
באם מדובר באמת בשין ספליט הרי שכדאי לבצע פיזיותרפיה לצד חזרה הדרגתית למאמץ נקודתי באיזור
שין ספלינט וודאי על פי האורטופד שקבע לפי הצילום, כמובן לא קרא לזה כך אלא בשם קצת יותר פורמלי, משהו בסגנון "דלקת באמצע של עצם הטיביה", גיגלתי ושין ספלינט זה השם המעט יותר רווח
על איזו פיזותרפיה מדובר ואיך כדי לשלב את זה עם החזרה?
ותודה רבה על העזרה.

שין ספלינט וודאי על פי האורטופד שקבע לפי הצילום, כמובן לא קרא לזה כך אלא בשם קצת יותר פורמלי, משהו בסגנון "דלקת באמצע של עצם הטיביה", גיגלתי ושין ספלינט זה השם המעט יותר רווח
על איזו פיזותרפיה מדובר ואיך כדי לשלב את זה עם החזרה?
ותודה רבה על העזרה.
פיזיותרפיה במקרה זה תוכל למצוא דרך קופת החולים שלך
שין ספליט נפוץ מאוד בקרב אוכלוסיית העוסקים בספורט, ולא רק
יותאם לך מחזור כלשהו לשיפור המצב
במקביל תראה כיצד אתה יכול לבצע תרגילי כוח ובאיזו מידה

• פותח/ת השרשור
פיזיותרפיה במקרה זה תוכל למצוא דרך קופת החולים שלך
שין ספליט נפוץ מאוד בקרב אוכלוסיית העוסקים בספורט, ולא רק
יותאם לך מחזור כלשהו לשיפור המצב
במקביל תראה כיצד אתה יכול לבצע תרגילי כוח ובאיזו מידה
אני מבין. תודה רבה לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית