הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ציוד לאימונים משקולות

• פותח/ת השרשור raz.b
  • פורסם בתאריך

raz.b

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
שלום לכל פורום אימונים ,
פתחתי כאן את הנושא מכיוון שלדעתי זה הוא הפורום המתאים ביותר .
אז ככה אני בן 17 גובה 1.63 משקל 65 עם אחוזי שומן נמוכים (5٪-10٪) .
לאחרונה נכנסתי/חזרתי לתכנית אימון של HIT משולב (השילוב הוא מסובך אבל מותאם אישית למעני) , הגעתי למשקלי עבודה דיי גבוהים יחסית אליי ,ואני מתלבט אם יש איזו שהיא המלצה לציוד כמו חגורת גב ,רצועות ברכיים וכו'... (ד.א רצועות הרמה כבר יש לי והן ממש עוזרות לי).
חלק מן האנשים המליצו לי לבדוק את הנושא ,ומנגד אני פעם קראתי מאמר על חגורות גב שאם אין צורך בהם מסיבה רפואית של פציעה מסויימת לא צריך את החגורה מסיבות כאלה ואחרות.
רציתי לדעת מה דעת הגולשים בנושא הזה ...
תודה לעונים

חגורת גב היא שימושית בעיקר לתרגילים סקוואט, דדליפט, חתירה במוט, בנצ' ופרס. משתמשים בה כדי לייצר לחץ תוך בטני בתרגילים האלה במשקלים גבוהים כדי לדחוף/למשוך את המשקל. אם אתה לא עושה לפחות 1-1.5 ממשקל גוף אז אין צורך בחגורה. ויש דעה שהחגורה מונעת פציעות אבל זה לא כל כך נכון כי אם תעשה תרגילים לא נכון,תיפצע בלי קשר לחגורה.

• פותח/ת השרשור
חגורת גב היא שימושית בעיקר לתרגילים סקוואט, דדליפט, חתירה במוט, בנצ' ופרס. משתמשים בה כדי לייצר לחץ תוך בטני בתרגילים האלה במשקלים גבוהים כדי לדחוף/למשוך את המשקל. אם אתה לא עושה לפחות 1-1.5 ממשקל גוף אז אין צורך בחגורה. ויש דעה שהחגורה מונעת פציעות אבל זה לא כל כך נכון כי אם תעשה תרגילים לא נכון,תיפצע בלי קשר לחגורה.
אוקיי ,תודה על העצה .
והאם תוכל להסביר לי מה הכוונה ביצירת לחץ תוך בטני ? ,אני יודע מה הוא לחץ תוך בטני אך לא הבנתי את העזרה שלו לתרגילים ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית