עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה היא יכולה לומר לי על זה? תפסיק לקחת?וזה שתגיד לה שאתה לוקח תרופה שלא לצורך וללא מרשם, זה בסדר בעינייך?
לא רק. תיעוד בתיק רפואי, אומר לך משהו? גם אם זה שולי, כביכול, לא כדאי שיהיה רשום שהמטופל לקח תרופה שכבר מחוץ לשימוש על דעת עצמומה היא יכולה לומר לי על זה? תפסיק לקחת?
כן דניאל הסביר לי כברתירד מזה.
כן אבל בדקו את הקלן עם קטוטיפן לא בדקו אותו עם סליפ אייד ואני לא ממש מתלהב להיות הראשון שבודקאתם מודעים לזה שיש תחליפים ללא מרשם לתרופות מדף שהם דומים לקטוטיפן , לדוגמא : סליפ אייד . זה תחליף זול אפילו לקטוטיפן פשוט תרשמו בגוגל סליפ אייד ותיווכחו שזה אנטי היאסטמין בדיוק כמו קטו .
מי אמר שאתה הראשון שבודק? כבר דובר כאן על סליפ אייד ואפילו משה הגיב שזה אפשריכן אבל בדקו את הקלן עם קטוטיפן לא בדקו אותו עם סליפ אייד ואני לא ממש מתלהב להיות הראשון שבודק
אתה יכול לשלוח אלי קישור לאשכול? אני לא מוצא את זהמי אמר שאתה הראשון שבודק? כבר דובר כאן על סליפ אייד ואפילו משה הגיב שזה אפשרי
תרשום בחיפוש קטוטיפן או סליפ אייד זה היה ממש מזמן , אני יצטט את @Moshe וניראה מה דעתו בענייןאתה יכול לשלוח אלי קישור לאשכול? אני לא מוצא את זה
הפוך. קטוטיפן דור ראשון והסליפ אייד שניניטול/סלייפ אייד הינם אנטי היסמנים דור ראשון, יכול להיות שזה כן יעבוד אבל מבחינת אפקטיביות העדיפות הברורה היא לקטוטיפן מאחר והיא דור 2 ועובדת יותר טוב.
כך או כך קטוטיפן זו תרופה שניתן להשיג די בקלות מהדילר ו/או לבקש יפה מהרופאה בטענה כלשהי שתהיה רלוונטיתהפוך. קטוטיפן דור ראשון והסליפ אייד שני
איזו טענה למשל?כך או כך קטוטיפן זו תרופה שניתן להשיג די בקלות מהדילר ו/או לבקש יפה מהרופאה בטענה כלשהי שתהיה רלוונטית
אלרגיה ופריחה/גירודים בעוראיזו טענה למשל?
הפוך. קטוטיפן דור ראשון והסליפ אייד שני
- נייטול מקבילה ל-benadryl כלומר היא מכילה dyphenhydramine. ההתאוששות של רצפטורי הבטא כתוצאה ממרכיב זה אינה מבוססת כמו בשימוש בקטוטיפן. שימוש ממושך והשבתה ממושך ללא התאוששות יכול להביא לנזק בלתי הפיך ולכן סייקל ממושך ייעשה תוך שימוש בקטוטיפן בלבד.
יש שמועות על נייטול, שזו תרופה שעוזרת לישון וניתן לרכוש אותה OTC. כמה זה יעיל? לא יודע, אבל ההגיון אומר שזה אמור לשקם את רצפטורי הבטא, אבל לא בטוח כמה ובאיזה מינון יש ליטול את התרופה כדי שזה יקרה. לא הייתי לוקח סיכון.
אז קטוטיפןלא מבין איך לא מצאתם, אבל הנה כמה התייחסויות לנייטול כתחליף לקטוטיפן בסייקל קלן:
ייעוץ - נייטול
מפגר אמיתיתרשום בחיפוש קטוטיפן או סליפ אייד זה היה ממש מזמן , אני יצטט את @Moshe וניראה מה דעתו בעניין