הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרשם לקטוטיפן

• פותח/ת השרשור DeL0x
  • פורסם בתאריך

DeL0x

משתמש מתחיל
132
20
נק' מוניטין:
29
132
20
אם אני הולך לרופאה שלי ואומר לה שאני צריך קטוטיפן בגלל הקלן,, היא יכולה לעשות על זה בעיות או שהם נותנים? מישו ניסה את זה?

מה היא יכולה לומר לי על זה? תפסיק לקחת?
לא רק. תיעוד בתיק רפואי, אומר לך משהו? גם אם זה שולי, כביכול, לא כדאי שיהיה רשום שהמטופל לקח תרופה שכבר מחוץ לשימוש על דעת עצמו

אתם מודעים לזה שיש תחליפים ללא מרשם לתרופות מדף שהם דומים לקטוטיפן , לדוגמא : סליפ אייד . זה תחליף זול אפילו לקטוטיפן פשוט תרשמו בגוגל סליפ אייד ותיווכחו שזה אנטי היאסטמין בדיוק כמו קטו .

• פותח/ת השרשור
אתם מודעים לזה שיש תחליפים ללא מרשם לתרופות מדף שהם דומים לקטוטיפן , לדוגמא : סליפ אייד . זה תחליף זול אפילו לקטוטיפן פשוט תרשמו בגוגל סליפ אייד ותיווכחו שזה אנטי היאסטמין בדיוק כמו קטו .
כן אבל בדקו את הקלן עם קטוטיפן לא בדקו אותו עם סליפ אייד ואני לא ממש מתלהב להיות הראשון שבודק

ניטול/סלייפ אייד הינם אנטי היסמנים דור ראשון, יכול להיות שזה כן יעבוד אבל מבחינת אפקטיביות העדיפות הברורה היא לקטוטיפן מאחר והיא דור 2 ועובדת יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
ניטול/סלייפ אייד הינם אנטי היסמנים דור ראשון, יכול להיות שזה כן יעבוד אבל מבחינת אפקטיביות העדיפות הברורה היא לקטוטיפן מאחר והיא דור 2 ועובדת יותר טוב.
הפוך. קטוטיפן דור ראשון והסליפ אייד שני

הפוך. קטוטיפן דור ראשון והסליפ אייד שני

אני כמעט בטוח שאתה טועה, אשמח להודות בטעות במידה ואכן זה נכון אבל אני די בטוח שקטוטיפן היא לא דור ראשון אלה הנייטול או הסליפ אייד.

נייטול - Diphenhydramine - Wikipedia, the free encyclopedia

סלייפ אייד - Doxylamine - Wikipedia, the free encyclopedia

כפי שאתה רואה שניהם דור ראשון

קטוטיפן - Ketotifen - Wikipedia, the free encyclopedia

קטוטיפן - דור שני

נערך לאחרונה:
לא מבין איך לא מצאתם, אבל הנה כמה התייחסויות לנייטול כתחליף לקטוטיפן בסייקל קלן:
ייעוץ - נייטול
  • נייטול מקבילה ל-benadryl כלומר היא מכילה dyphenhydramine. ההתאוששות של רצפטורי הבטא כתוצאה ממרכיב זה אינה מבוססת כמו בשימוש בקטוטיפן. שימוש ממושך והשבתה ממושך ללא התאוששות יכול להביא לנזק בלתי הפיך ולכן סייקל ממושך ייעשה תוך שימוש בקטוטיפן בלבד.
יש שמועות על נייטול, שזו תרופה שעוזרת לישון וניתן לרכוש אותה OTC. כמה זה יעיל? לא יודע, אבל ההגיון אומר שזה אמור לשקם את רצפטורי הבטא, אבל לא בטוח כמה ובאיזה מינון יש ליטול את התרופה כדי שזה יקרה. לא הייתי לוקח סיכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית