הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ייעוץ בנוגע לתוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור nonimy
  • פורסם בתאריך

nonimy

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
אני רוצה לדעת, במה אני אמור להחליף את המתח והמקבילים .. כי אני לא יכול אותם עם משקל ..
ובלי משקל זה סתם חרטא.. אני מגיע לכמות..

במה להחליף אותם?\

עוד משהו אני מתאמן יום כן יום לא .. וראיתי אצלכם בתוכנית שצריך לקחת 2 ימים מנוחה..

אז מה לעשות להתאמן 3 פעמים בשבוע ולקחת 2 ימי מנוחה? נניח שישי שבת וכל השבוע מתאמן..

כי כבר התחלתי להתאמן לפני שבוע ומתאמן יום כן יום לא..

נערך לאחרונה:
דבר ראשון,על איזה תכנית אתה מדבר ?

דבר שני, אם אתה אומר שאתה מצליח להגיע לכמות ללא משקל...איפה הבעיה להוסיף משקל? תסביר.
דבר שלישי, משקל גוף ללא הוספת משקל זה ממש לא חארטה...משקל נועד רק להוסיף עומס במצב שההתנגדות לא מספיקה..זה הכל.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון,על איזה תכנית אתה מדבר ?

דבר שני, אם אתה אומר שאתה מצליח להגיע לכמות ללא משקל...איפה הבעיה להוסיף משקל? תסביר.
דבר שלישי, משקל גוף ללא הוספת משקל זה ממש לא חארטה...משקל נועד רק להוסיף עומס במצב שההתנגדות לא מספיקה..זה הכל.

עוד פעם... אני יסביר שוב.. אין לי אפשרות להוסיף משקל למתח במכון.. מסיבה כלשהי.. אז אני מחפש תחליף למתח ומקבילים.
כי לעשות ככה בלי משקל זה לא יעיל כי כבר אני עושה את זה בקלות.. משום מה..

• פותח/ת השרשור
סבבה... תודה..בקושי שבוע במכון..
אגב.. אני על משקל 55-174 (צריך לבדוק אותו כרגע). אני ממש על המשקלים התחלתי בערך 40-45 בהכל (התאמנתי קצת לפני כמה חודשים בבית וקצת רקע פיזי בעבודות.. אז לא יודע..).

אני מפחד מהסקוואט הזה סתם ניסיתי היום על 30 קילו ..
האם אפשרי לשלב סקוואט כל אימון אם בFBW עד 60-70 קילו אפשרי לא? כי ראיתי בתוכנית אימונים שפעם סקוואט ופעם מכונות^
איך אני יודע שאני מוטציה גנטית?

מאחד שלא הצליח לרדת רבע סקוואט...אבל רבע
וחוסר יציבות של פיאט אונו...ואני אומר לך שנאתי תתרגיל הזה ואמרתי מה אני צריך אותו הוא רק ידפוק לי את הגב וכאלה
היום כשאני יושב בבית ומת להיתאמן הדבר הראשון שבא לי לעשות זה זה...התחלתי לאט לאט..לקחתי כל בן אדם שהיה לידי שהסתכל ויתן עצות..תירגלתי ותירגלתי ובמיוחד מה שעזר לי זה מתיחות מסויימות.
כנראה שהטווח תנועה שלך קצר , חפש משהו שנקרא ״קומבינציית פרוג״ או משהו כזה..אלה מתיחות בעיקרון למפשעות ועוד מה שטויות אבל בשיטה קצת יותר ידידותית שתעזור לך מאוד בהבטחה
תאמין לי אין כיף כזה שהתנועה נהיית כמו כפיפת מרפק בשבילך! וזה אפשרי ...בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני מרים בערך 50 קילו לג פרסס (ניראה לי אני יכול אפילו 60- לא בטוח) אחרי שבוע במכון ובסקוואט כמה אני יכול לעשות בערך? אני מעריך שבערך 40-50 לא ?
במכונות חזה - בערך 50 קילו.. (כמעט הכל על 50-60...)

אין לי עצבים להתחיל לעשות תרגילים יד קדימת וכאלה אני לא כל כך מבין תחרא הזה... עם כל הקומבינציות...

במכונה של הגב אני יכול להרים 70 בשקט... או שזה יותר מדי קל או לא יודע..

הכל בערך 3 סטים עם 7-8 חזרות (ואפילו יותר 'קצת).

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם המאמן חח הוא אמר שלא מתאים לי לעשות דדליפט מה דעתכם על זה?
הוא אמר לי לא לשמוע לפורום בנוסף^

אני סה''כ מכבד דעות של מאמן.. אבל אני חושב שלהגיד לבנאדם מתחיל ''אל תעשה דדליפט'' בגלל שאני רזה (למרות שאני חזק כן פיזית יחסית..).

נערך לאחרונה:
דיברתי עם המאמן חח הוא אמר שלא מתאים לי לעשות דדליפט מה דעתכם על זה?
הוא אמר לי לא לשמוע לפורום בנוסף^

אני סה''כ מכבד דעות של מאמן.. אבל אני חושב שלהגיד לבנאדם מתחיל ''אל תעשה דדליפט'' בגלל שאני רזה (למרות שאני חזק כן פיזית יחסית..).
אל תבקש ממנו עזרה
אם אתה לא מצליח 60 בדדלעפט(גובה של פלטה) אז תעשה כמה שאתה יכול עם הגבהה

• פותח/ת השרשור
זה הבעיה שהוא אומר לי שאני אקבל פריצת דיסק וכד'? אפשרי? עוד אומר לי על 30 קילו בערך שניסיתי שזה הרבה..

זה הבעיה שהוא אומר לי שאני אקבל פריצת דיסק וכד'? אפשרי? עוד אומר לי על 30 קילו בערך שניסיתי שזה הרבה..
הרבה אם אתה שוקל 10 קילו..
תלמד טכניקה,אתה יכול להעלות לפורום סרטון שלך ותוכל לקבל ביקורת.

• פותח/ת השרשור
הרבה אם אתה שוקל 10 קילו..
תלמד טכניקה,אתה יכול להעלות לפורום סרטון שלך ותוכל לקבל ביקורת.

שמע, הבעיה שאני מתאמן במכונות אני מרגיש שאנימ תקדם. ושאני על המשקלות אני גם מרים חלק מהתוכנית שיש לי .. אבל אתה יודע כל האלה שעל המשקולות חזקים בטירוף זה קצת משפיע עלי חח..

אני רוצה מסת שריר גדולה בכל בהגוף שלי.. סה''כ אני ממש ממש ממש רזה^

קניתי גיינר עם יחס מאד גבוהה קיבלתי את השלישי חינם ..

שמע, הבעיה שאני מתאמן במכונות אני מרגיש שאנימ תקדם. ושאני על המשקלות אני גם מרים חלק מהתוכנית שיש לי .. אבל אתה יודע כל האלה שעל המשקולות חזקים בטירוף זה קצת משפיע עלי חח..

אני רוצה מסת שריר גדולה בכל בהגוף שלי.. סה''כ אני ממש ממש ממש רזה^

קניתי גיינר עם יחס מאד גבוהה קיבלתי את השלישי חינם ..
זה שיש חזקים שמשתמשים ב״משקולות״ לא צריך להשפיע עליך
תריץ חיפושים בפורום ותמצא הרבה אשכולות בנוגע למסת שריר
*גיינר לא יתן לך שרירים, כמו שמלא חושבים. זה פשוט תוסף שעוזר לך להגיע לכמות הקלוריות הנדרשת

• פותח/ת השרשור
יש המון אשכולות בזמן האחרון על תכניות אימונים, אם יש לך שאלה שלא מצאת עליה תשובה אתה מוזמן לשאול

רוצה לגדול בידיים.. השאלה אם אם היא אני מרים משקולד ליד (12.5 בכל יד).. זה מאמן יד יד קדמית כולל הכתף?

ויד אחורית עם משקולת לאחורה..

וואלה.. אני מרגיש פיגור בידיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית