הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תכנית למתאמן חדש

ronel alfandari

משתמש מתחיל
113
5
נק' מוניטין:
8
113
5
שלום לכולם יש לי 2 נושאים שאני רוצה להעלות לדיון.
1) כשמגיע מתאמן חדש לחדר כושר בלי שום רקע של אימונים פרט לשיעורי ספורט בבית ספר או מדסים בצבא בדרך כלל התוכנית שהמדריך בחד"כ יבנה לו תהיה מעין תוכנית fbw שברובה תהיה מכשירים עם תרגיל אחד לכל קבוצת שריר ואיזה כמה כפיפות ופשיטות מרפקים בטענה שעל המתאמן המתחיל קודם להתחזק קצת ו"להרגיל את הגוף" או משהו כזה. מה אתם אומרים על זה? זה באמת הכרחי? מתאמן בלי שום ידע ועבר באימונים וחדר כושר יכול להתחיל ישר עם תוכנית ss במקום?
2) ראיתי בכמה מקומות שמקבילים מסוכן לכתפיים ויכול לגרום לפציעות ודלקות וכו'. עד כמה זה נכון?
תודה מראש
מישהו?

זה נכון הגוף צריך להתחזק ולהתרגל הדבר היותר חשוב הוא ללמוד את הטכניקה של התרגילים
בכדי להימנע מטכניקה שגויה שתוביל לפציעות במשקלים גדולים יותר
אני לא יודע לגבי תוכנית SS במקום FBW למתאמן מתחיל לגבי זה תצטרך לחכות לדעות ועצות ממנוסים ממני
אבל מה זאת השטות הזאת שמקבילים מסוכן לכתפיים??
בעיקרון כל תרגיל יכול להיות מסוכן ולגרום לפציעות אם לא מבוצע נכון בגלל זה מתאמן מתחיל צריך לשים דגש חשוב יותר
על טכניקה מאשר כמה משקל הוא מרים.

מתאמן שמקבל הדרכה לגבי ביצוע התרגילים או לומד כמו שצריך מהסרטונים והספרים של ריפטו יכול להתחיל ss מהיום הראשון במשקלים קלים.

התוכנית הגנרית שמקבלים נועדה:
1. לחסוך זמן למדריכים על מתאמנים שיעזבו אחרי חודש
2. לצמצם את הפוטנציאל לעשות שטויות עם מוט חופשי

מתאמן שמקבל הדרכה לגבי ביצוע התרגילים או לומד כמו שצריך מהסרטונים והספרים של ריפטו יכול להתחיל ss מהיום הראשון במשקלים קלים.

התוכנית הגנרית שמקבלים נועדה:
1. לחסוך זמן למדריכים על מתאמנים שיעזבו אחרי חודש
2. לצמצם את הפוטנציאל לעשות שטויות עם מוט חופשי

בנוסף
3. יחסוך בלאגן במכון לאנשים שיחכו לראק(ובגלל זה יש אפשרות לשנות כל הזמן תרגילים כדי שיהיה גיוון)
4. יחסוך בקניית ראקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית