עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לקחתי אתמול (בפעם הראשונה) בכל אופן, לא מרגיש רפוי באופן מיוחד.אני לקחתי לא מזמן 800 מ"ג ובבוקר אחרי 7 שעות שינה הרגשתי ממש ממש רפוי (מניח שזה מהמגנזיום כי לא רואה סיבה אחרת). במינון הרגיל של 400 מ"ג לא הרגשתי השפעה כלשהי בבוקר
לבדוק אם ארגיש משהו שונה 😃דרך אגב, למה לקחת 800 ?
אין כמו ניסוי וטעייה הא 😃לבדוק אם ארגיש משהו שונה
נזכרתי בעוד סיבה למה בכלל חשבתי לקחת 800. היה לי דומס די חזק ברגליים וזוקפי גב והיה נפח סקוואט למחרת אז חשבתי לנסות מינון גבוה של מגנזיום ולראות אם זה יעזור להעביר את הדומס יותר מהר לפחות חלקית. זה לא עזר, בבוקר הייתי עדיין עם דומס חזק.דרך אגב, למה לקחת 800 ?
במקרה כזה - וולטרן ואופטלגיןנזכרתי בעוד סיבה למה בכלל חשבתי לקחת 800. היה לי דומס די חזק ברגליים וזוקפי גב והיה נפח סקוואט למחרת אז חשבתי לנסות מינון גבוה של מגנזיום ולראות אם זה יעזור להעביר את הדומס יותר מהר לפחות חלקית. זה לא עזר, בבוקר הייתי עדיין עם דומס חזק.
אופטלגין - זה לא היו כאבים ברמה שהייתי חושב על משכך כאבים. וולטרן נשמע רעיון לא רעבמקרה כזה - וולטרן ואופטלגין
אופטלגין אינו מיועד רק לכאבים חזקים או בלתי נסבלים, וההיפך - הוא מאוד יעיל ואף חברותי (יש לומר) במקרים של דומס כמו שתיארתאופטלגין - זה לא היו כאבים ברמה שהייתי חושב על משכך כאבים. וולטרן נשמע רעיון לא רע