הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש סיכוי שבבוקר השרירים עדיין יהיו רפויים עקב נטילת מגנזיום?

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
אני רוצה להתחיל לקחת אבל חושב אולי כדאי להתחיל לילה לפני יום ללא אימון , חושש שלא ארגיש רפיון שרירים באימון מחר בבוקר, יש סיכוי כזה ?

אני לקחתי לא מזמן 800 מ"ג ובבוקר אחרי 7 שעות שינה הרגשתי ממש ממש רפוי (מניח שזה מהמגנזיום כי לא רואה סיבה אחרת). במינון הרגיל של 400 מ"ג לא הרגשתי השפעה כלשהי בבוקר.

• פותח/ת השרשור
אני לקחתי לא מזמן 800 מ"ג ובבוקר אחרי 7 שעות שינה הרגשתי ממש ממש רפוי (מניח שזה מהמגנזיום כי לא רואה סיבה אחרת). במינון הרגיל של 400 מ"ג לא הרגשתי השפעה כלשהי בבוקר
לקחתי אתמול (בפעם הראשונה) בכל אופן, לא מרגיש רפוי באופן מיוחד.

דרך אגב, למה לקחת 800 ?

זה להרגיש כמו סמרטוט ריצפה, שרירים רפויים ואין לך כוח לזוז.
לקחתי בטעות גרם של מגנזיום גליקונט עם 50 מג אופטי זינק, קמתי לעבודה ב11 במקום 7.

דרך אגב, למה לקחת 800 ?
נזכרתי בעוד סיבה למה בכלל חשבתי לקחת 800. היה לי דומס די חזק ברגליים וזוקפי גב והיה נפח סקוואט למחרת אז חשבתי לנסות מינון גבוה של מגנזיום ולראות אם זה יעזור להעביר את הדומס יותר מהר לפחות חלקית. זה לא עזר, בבוקר הייתי עדיין עם דומס חזק.

נזכרתי בעוד סיבה למה בכלל חשבתי לקחת 800. היה לי דומס די חזק ברגליים וזוקפי גב והיה נפח סקוואט למחרת אז חשבתי לנסות מינון גבוה של מגנזיום ולראות אם זה יעזור להעביר את הדומס יותר מהר לפחות חלקית. זה לא עזר, בבוקר הייתי עדיין עם דומס חזק.
במקרה כזה - וולטרן ואופטלגין

אופטלגין - זה לא היו כאבים ברמה שהייתי חושב על משכך כאבים. וולטרן נשמע רעיון לא רע
אופטלגין אינו מיועד רק לכאבים חזקים או בלתי נסבלים, וההיפך - הוא מאוד יעיל ואף חברותי (יש לומר) במקרים של דומס כמו שתיארת
הכדור/קפליה מגיעים במינון של 500mg, וניתן לקחת 3-4 כדורים ביום במרווחים של 4-6 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית