ליגה אנגלית 2016-2017

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
אהלן אוהבי כדורגל ושאר הוואנאביז!

מי לוקחת אליפות? מי סוס שחור השנה? אכזבת השנה? מה הטרייד הכי חולה באנגליה השנה? 4 ראשונות?

שלי:
אליפות - יונייטד :( (אוהד ליברפול) - ואוו איזו קבוצה והמאמן... מאז אלכס פרגוסון לא דרך מאמן טוב באולד טראפורד. פוגבה שם, זלאטן שם, אין בט.

סוס שחור - לא החלטתי

אכזבת השנה - טוטנהאם. חושב שהקבוצה שרצה מדהים שנה שעברה פספסה את הזדמנות העשור לקחת אליפות בשנה היחידה שהליגה האנגלית היתה סופר חלשה.

טרייד הכי חולה - פוגבה. 90!!!!!!! מיליון, וואו. אוברפרייסד אחושילינג IMO.

4 ראשונות:

יונייטד
סיטי
צ'לסי
ליברפול

ארסנל חמישית

בנתיים יונייטד רק שמות עדיין חסרה הכימייה בקבוצה לדעתי וההגנה שלהם לא מספיקה. הקסם של מוריניו עובד בעונה השנייה ואני גם לא ממהר להספיד שוב את לסטר(הכוכבים שלה נשארו) עם כמה שהגדולות התחזקו.

הימור גדול, אבל אני הולך עם מנצ׳סטר.....סיטי. הימור פחות ריאלי, זו לסטר שפתחה את התיאבון לאנדרדוג אבל אני הולך איתם אף על פי שזה פחות סביר.
יונייטד שנייה וצ'לסי שלישית אחרי קרבות חורמה. לסטר רביעית, או שמא ארסנל תסיים רביעית כמיטב המסורת..

סוס שחור - לא יודע. טוטנהאם או לוזרפול. למרות שאני מאמין שקלופ יקדם אותם יותר.

ברור שהטרייד של פוגבה הכי חולני..שלא נדע מה נהיה עם הסכומים האלה בכדורגל.
אנשים מתים מרעב מידי יום ומועדוני כדורגל משלמים מספרים תלת ספריים על שחקני כדורגל. מה שעוד יותר עצוב שזו מגמה בעלייה. שימו לב על כמה שחקנים שולם סביב 70 מיליון יורו או יותר בשלוש שנים האחרונות - בייל, סוארס, ניימאר, דה בריינה, די מריה, קברני, היגואין(לוזר פח), פוגבה, חמאס רודריגז ועוד שאני כבר מעדיף לא להיזכר.
בקיצור - יציאה קיצונית מפרופורציות.

לפחות הליגה האנגלית סוף סוף תחזור לגדולתה עם שחקנים גדולים ומאמני עילית, בתקווה שייתנו פייט לגדולות מספרד.
מוריניו, פפ, קלופ, ונגר, ראיינרי, קונטה..תענוג.

נערך לאחרונה:
בתור אוהד יונייטד לא רציתי לא את זלאטן ולא את הילד חרא הזה פוגבה שחי על עצמו ממש בסרט.

רק תראו את הפוזות שהוא עשה למצלמה בעת ההצגה עם החולצה של יונייטד ותבינו בדיוק על מה אני מדבר

לשלם על קשר מרכז 110(היו דיווחים בתקשורת גם על 120) מיליון יורו זה זה פשוט הזיה שאין כדוגמתה.

לטעמי היה צריך לוותר על שחקן בן 34 כמו זלאטן שבא לעשות עלינו סיבוב. אף שחקן לא צריך להיות מעל המועדון.

לא רואה איך מוריניו משתלט בחדר ההלבשה על כ"כ הרבה אגו.

מנצ'סטר מכרה את פוגבה לפני כמה שנים ליובה במיליון יורו ועכשיו קנתה אותו בחזרה ב 110

הכסף צומח שם על העצים ?

ככה זה כשיש "מנהל" שאין לו מושג שאחראי על כל ענייני הרכש כמו אד וודוורד

סיטי אלופה קל.
גם באלופות סיטי ירוצו חזק.

ארסנל בין ה4 הראשונות.

ליברפול נפילה ותישאר נפילה.

לול כי שאקה יעשה את ההבדל? לנו יש את קלופ, מה יש לכם?

איזה הבדל? לא צריך הבדל. רק לא להידרדר.
ארסנל סיימו שנה שעברה מקום שני.

אני לא אוהד ארנסל אגב (וגם לא ממש מתעניין בליגה אנגלית), זה סתם תחזית שלי כדי לבדוק בסוף העונה אם צדקתי, מקווה לזכור.

אם אתה רוצה ויכוחים תפתח כזה על ספרד.
אני מהמר בעונה הבאה על אתלטיקו באלופות וריאל לוקחת אליפות

אהלן אוהבי כדורגל ושאר הוואנאביז!

מי לוקחת אליפות? מי סוס שחור השנה? אכזבת השנה? מה הטרייד הכי חולה באנגליה השנה? 4 ראשונות?

שלי:
אליפות - יונייטד 😭 (אוהד ליברפול) - ואוו איזו קבוצה והמאמן... מאז אלכס פרגוסון לא דרך מאמן טוב באולד טראפורד. פוגבה שם, זלאטן שם, אין בט.

סוס שחור - לא החלטתי

אכזבת השנה - טוטנהאם. חושב שהקבוצה שרצה מדהים שנה שעברה פספסה את הזדמנות העשור לקחת אליפות בשנה היחידה שהליגה האנגלית היתה סופר חלשה.

טרייד הכי חולה - פוגבה. 90!!!!!!! מיליון, וואו. אוברפרייסד אחושילינג IMO.

4 ראשונות:

יונייטד
סיטי
צ'לסי
ליברפול

ארסנל חמישית
אני לוקח פה לונגראן אבל...
אתה במקרה משחק פוקר?

לא אהבתי בכלל את איך שנראינו אתמול.

שיטת המשחק שלנו תלויה מידי בהגבהות בזלאטן וזה מעצבן אותי. זה בערך מה שעשינו עונה שעברה כשואן חאל התעקש לשים את פלאיני.

המרווחים בין השחקנים מאוד גדולים. זלאטן בחלקים מהמשחק עשה טובה שהוא משחק ורץ. מרסיאל לוקח כדור בספרינט בהתקפה מתפרצת ואף אחד לא מצטרף איתו.

עם קבוצות יותר אגרסיביות ונחושות מפאקינג בורנמות לא יהיה לנו יותר קל. במזל נתן להם שלישייה.

האמנם לא נגמר עדיין חלון ההעברות אבל כל הקבוצות הגדולות עם הגנה מסננת במיוחד סיטי ויוניטד. אני מהמר על צ'לסי אלופה ובלוף השנה ללא ספק יהיה פול פוגבה.

אבל אני רוצה להעלות נקודה אחרת- האינטרס של הכדורגל לתת לנו משחקים רצוף כל השנה,לפני חודש רק נגמר היורו ושחקנים בקושי נחו וכבר התחילו עונה חדשה כשיש עוד שחקנים שמשחקים באולימפידה מה שיוצר הרבה פציעות או הושבה בצד של שחקנים טובים כדי שלא יפצעו. כרגיל כסף משחק תפקיד

מוריניו גמר אותנו עם ההרכב הזה

אתה לא מקפיץ להרכב הראשון במשחק הכי חשוב של העונה שני שחקנים שבקושי קיבלו דקות משחק כמו מחטריאן ולינגראד.

לינגראד איבד כל כדור שקיבל כאילו הוא שחקן מהנוער, מחטריאן חושב שהוא עדיין בליגה הגרמנית - אתה בליגה האנגלית Man The Fuck Up!

מישהו יודע לאן נעלמו עקבותיו של ממפיס דפאי ? שחקן שהגיע עונה שעברה בקול תרועה רמה לא מקבל דקה אחת ? לא יכול להיות...

גם קלטנברג מכר אותנו - לא יכול להיות שבראבו מאבד כדור בתוך הרחבה, נותן גליץ' עם הרגל קדימה לרגליים של וויין רוני ולא מקבל אדום(אני אפילו לא מדבר על הפנדל שהיינו צריכים לקבל), יכל בקלות לשבור לו את 2 הרגליים ולגמור לו את הקריירה.

מוריניו גמר אותנו עם ההרכב הזה

אתה לא מקפיץ להרכב הראשון במשחק הכי חשוב של העונה שני שחקנים שבקושי קיבלו דקות משחק כמו מחטריאן ולינגראד.

לינגראד איבד כל כדור שקיבל כאילו הוא שחקן מהנוער, מחטריאן חושב שהוא עדיין בליגה הגרמנית - אתה בליגה האנגלית Man The Fuck Up!

מישהו יודע לאן נעלמו עקבותיו של ממפיס דפאי ? שחקן שהגיע עונה שעברה בקול תרועה רמה לא מקבל דקה אחת ? לא יכול להיות...

גם קלטנברג מכר אותנו - לא יכול להיות שבראבו מאבד כדור בתוך הרחבה, נותן גליץ' עם הרגל קדימה לרגליים של וויין רוני ולא מקבל אדום(אני אפילו לא מדבר על הפנדל שהיינו צריכים לקבל), יכל בקלות לשבור לו את 2 הרגליים ולגמור לו את הקריירה.

לינגארד שחקן מפחיד, ישמעו עליו הרבה העונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית