הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגה אנגלית 2016-2017

• פותח/ת השרשור
טוב לשמוע, יש לא מעט אוהדים שכבר עכשיו מפקפקים בקלופ, אבל שוכחים שהוא פה עד 2021 וזה פרויקט לטווח ארוך. קשה לשפוט אותו אחרי עונה אחת שהוא בנה את הקבוצה (כי בעונה שעברה הגיע באמצע העונה לסגל מאוד מוגבל ועדיין הביא 2 גמרים).
קלופ לא חף מטעויות העונה, אבל הוא האיש הנכון בשביל ליברפול
אם שנה הבאה ליברפול לא נאבקת על אליפות החרב תתחיל להתקרב לצוואר שלו

עדיין יש לאנשים עניין בליגה האנגלית?
אמנם יש הפתעות, אבל את זה אפשר להגיד גם על ליגת העל.

לא חושב שיש קבוצה אנגלית שהיתה מתברגת אפילו בין ה3 מקומות הראשונים בספרד בשנים האחרונות

אם שנה הבאה ליברפול לא נאבקת על אליפות החרב תתחיל להתקרב לצוואר שלו
לגמרי, שנה הבאה תהיה שנת המבחן האמיתית שלו שכן ליברפול עדיין חסרה עומק בסגל וכמה שחקני טופ (או פוטנציאל לזה), הוא אמור לקבל 100 מיליון פאונד לא כולל מכירת שחקנים, ואני מקווה מאוד הכסף ילך לחיזוקים במקומות הנכונים

• פותח/ת השרשור
3 דברים בטוחים בחיים: מסים, מוות וזה שליברפול לא תקח אליפות...
הכי כואב בלהיות אוהד ליברפול זה שאתה יודע שכולם צודקין ועדיין משקר לעצמך.
זה קצת כמו לצאת עם שמנה

עדיין יש לאנשים עניין בליגה האנגלית?
אמנם יש הפתעות, אבל את זה אפשר להגיד גם על ליגת העל.

לא חושב שיש קבוצה אנגלית שהיתה מתברגת אפילו בין ה3 מקומות הראשונים בספרד בשנים האחרונות

חוץ מצ'לסי.

הליגה האנגלית יותר קשה מהליגה הספרדית בהרבה.
גם פיזית וגם טכנית זה שיש בספרד 3 קבוצות צמרת , אז מה? אין הרבה תחרות בכל השאר.

לשחק בליגה האנגלית+ ליגת האלופות זה יותר קשה מלשחק בליגה הספרדית+ אלופות.
וזאת הסיבה שהשחקנים של ברצלונה וריאל מצליחים להיות ׳בריאים׳ ברוב העונה ולשחק 90000 משחקים לעומת הליגה האנגלית שאם אין לך רוטציה טובה אכלת אותה.
הגרזנים שמשחקים בליגה האנגלית אין בכלל מה להשוות אותם לשחקני הגנה בליגה הספרדית שגם הם רוב הזמן בנויים יותר על טכניקה ופחות פיזיות.

כל עוד צ'לסי לא הוכיחה את עצמה באירופה, זה אולי דעתך (ויש בזה היגיון כי צ'לסי השנה חזקים) אבל בפועל זה לא קורה.
בקשר לריאל וברצלונה, כל שחקן ושחקן בריאל היה פצוע לפחות חודש בעונה הנוכחית (אפילו רונאלדו עם סחיבת הפציעה מהיורו) חוץ מקסיה המחליף של נבאס.
גם לברצלונה היו המון פצועים.

מה שרשמת על ההגנות זה כבר ממש לא רציני. פאקינג דויד לואיז מחזיק תהגנה של צ'לסי

כל עוד צ'לסי לא הוכיחה את עצמה באירופה, זה אולי דעתך (ויש בזה היגיון כי צ'לסי השנה חזקים) אבל בפועל זה לא קורה.
בקשר לריאל וברצלונה, כל שחקן ושחקן בריאל היה פצוע לפחות חודש בעונה הנוכחית (אפילו רונאלדו עם סחיבת הפציעה מהיורו) חוץ מקסיה המחליף של נבאס.
גם לברצלונה היו המון פצועים.

מה שרשמת על ההגנות זה כבר ממש לא רציני. פאקינג דויד לואיז מחזיק תהגנה של צ'לסי

נו? לואיז לא דוגמא לגרזן?

צ׳לסי תוכיח את עצמה באירופה בשנים הקרובות, עכשיו שהם יקחו אליפות גם אפשר להתחזק בעוד שחקנים טובים ולעמוד יפה יפה עם באסה וריאל.
אני עדיין חושב שהליגה האנגלית היא הליגה הטובה בעולם.
ואני עדיין שיותר קשה לשחק מול קבוצות כמו סטוק ואברטון מאשר סלטה ויגו.

(גם לספרדיות יהיה קשה פיזית מול קבוצות כאלו, הם לא יפסידו אבל הם יתעייפו יותר נגד קבוצה אנגלית)

• פותח/ת השרשור
לא אוהבי ויכוחי איזו ליגה טובה יותר
לי פשוט יותר כיף לראות ליגה אנגלית, הקצב מהיר יותר המשחק זורם יותר ואגרסיבי יותר והשחקנים ברובם עושים פחות הצגות ודרמות

הויכוח הזה מיותר לגמרי, זה כמו להתווכח מי הכי טוב בהיסטוריה - מסי או רונאלדו, במקום להנות מהשני השחקנים אנשים מתעסקים במי יותר טוב. גם פה, תהנו משתי הליגות במקום להתעסק באיזה ליגה יותר טובה

מסכים.
ב5 שנים האחרונות (כולל זו) אף קבוצה אנגלית לא הפסידה בגמר ליגת האלופות!
אמנם אף אחת גם לא השתתפה בו אבל לא צריך להיתפס לקטנות

כל ליגה והאג'נדה שלה. את הליגה הספרדית מעניין לתת במה ל2 קבוצות שמוכרות הכי הרבה,מתחשבים בהם מאוד מבחינת מרווח בין משחקים של אירופה לליגה והם גם מקבלות את רוב הכסף על זכויות השידור.
באנגליה זה לא ככה,חוזה חדש שנחתם מעניק לכל הקבוצות אותו כסף כמעט על זכויות השידור,שני מפעלי גביע ואין כמעט פגרה לליגה כולל משחקי חג מולד בהפרשים של3-4 ימים.
מי שנהנה מהליגה הספרדית בכיף אני לא מסוגל לראות ליגה לא תחרותית

מסכים.
ב5 שנים האחרונות (כולל זו) אף קבוצה אנגלית לא הפסידה בגמר ליגת האלופות!
אמנם אף אחת גם לא השתתפה בו אבל לא צריך להיתפס לקטנות

בליגה האנגלית העדיפות הראשונה זה אליפות אחרכ גביע ורק אחרכ ליגת האלופות.
ובכל זאת מספיק קבוצות אנגליות זכו בה במהלך השנים.
אבל את ברצלונה וריאל מעניין רק ליגת האלופות כי הן להם תחרות בליגה חוץ מאטלטיקו אז מה זה כמה משחקים קשה בליגה בשנה ואז אפשר להשקיע בליגת האלופות.
בליגה האנגלית כל משחק בין כל קבוצה זה מלחמת עולם וקשה גם אם זה צלס׳י- אברטון לדוגמא.
גם משחקים נגד קבוצות מהליגה השניה...
ליגת האלופות זה אמנם מפעל מעניין אבל אין לו יותר מידי קשר למי הקבוצה היותר טובה , הכל תלוי פציעות ועייפות.
אני מעדיף לראות את המשחקים בליגה האנגלית למשל מאשר הקבוצות שנשארו בחצי גמר ליגת האלופות, משעמם תחת.
וכן בטח מונאקו קבוצה מקום 4 באירופה...

לא יודע מה איתכם אבל לדעתי הדבר הכי טוב בליגה האנגלית ובכלל בכדורגל האנגלי זה הקבוצות הקטנות, זה היופי באנגליה, קבוצות גדולות באות למשחק מול קבוצות קטנות בידיעה שזה מוקש ושאפשר ליפול מול כל קבוצה בליגה הזו
אני יכול עכשיו בכיף לראות משחקים מהצ'מפיונשיפ ולהנות, יש שם המון קבוצות שמבחינת שם והיסטוריה שוות פרמיירליג

לא יודע מה איתכם אבל לדעתי הדבר הכי טוב בליגה האנגלית ובכלל בכדורגל האנגלי זה הקבוצות הקטנות, זה היופי באנגליה, קבוצות גדולות באות למשחק מול קבוצות קטנות בידיעה שזה מוקש ושאפשר ליפול מול כל קבוצה בליגה הזו
אני יכול עכשיו בכיף לראות משחקים מהצ'מפיונשיפ ולהנות, יש שם המון קבוצות שמבחינת שם והיסטוריה שוות פרמיירליג

נכון , זה מה שאני אומר.

• פותח/ת השרשור
לא מנסה לחזק את הטענה, אמרת שאתה לא אוהב ויכוחי איזה ליגה טובה יותר, אין לי סיבה להמשיך להתווכח.
רק מנסה לפתות אתכם לראות קצת ריאל, בספרד בניגוד לאנגליה מאבק האליפות פתוח לגמרי

• פותח/ת השרשור
לא מנסה לחזק את הטענה, אמרת שאתה לא אוהב ויכוחי איזה ליגה טובה יותר, אין לי סיבה להמשיך להתווכח.
רק מנסה לפתות אתכם לראות קצת ריאל, בספרד בניגוד לאנגליה מאבק האליפות פתוח לגמרי
איך זה קשור לזה שגארי נוויל חושב שרק שחקן אחד מתאים לריאל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית