הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט עם גב עגול לא מצליח לסדר מצורף וידיאו

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
מצטער שזה מרחוק לא היה לי איך לצלם , לא מצליח לסדר תבעיה , גם שהמשקל קל הגב מתעגל

נראה שאתה לא משתמש ברגליים בכלל אלא רק מושך בעזרת הגב.
תחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים ולא על למשוך את המוט מהרצפה

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה לא משתמש ברגליים בכלל אלא רק מושך בעזרת הגב.
תחשוב על לדחוף את הרצפה עם הרגליים ולא על למשוך את המוט מהרצפה
זה מה שאני עושה! ממש חושב על לעשות לג פרס לרצפה

זה מה שאני עושה! ממש חושב על לעשות לג פרס לרצפה
אם אתה אומר אז סבבה, זה לא נראה ככה במיוחד בשתי החזרות האחרונות.
דבר נוסף שראיתי עכשיו זה אגן גבוה מידי, הוא איכשוא בסדר בראשונה אבל בחזרות האחרות אתה לא מוריד אותו חזרה.
מעבר לזה אין לי מה לתרום וגם הצילום קצת רחוק.

תדאג שהמוט יהיה מעל אמצע כף רגל ומתחת לקו של השכמות.
שאתה נכנס לסט אפ, אל תקרב את המוט אלייך אלה תכופף ברכיים עד שהשוק ייגע במוט ואז תמשוך.

אם הישבן עולה ראשון תוריד משקל יש משהו חלש אצלך... (לא דברתי על 5 קילו אלה אפילו על 30 ויותר...)

התחת אצלך יותר מידי למעלה.
תחשוב על להרים חזק את החזה (ממש חזק)
ואל תזיז את הראש כל כך הרבה- תסכל בערך מטר וחצי ממך כלפי מטה.

בס"ד
היה קורה גם לי פעם..
מה שלי עזר זה מה שנקרא באנגלית "Pull the slack out of the bar" אין לי מושג איך זה נקרא בעברית אבל הכוונה היא לדחוף עם הרגליים וממש להרגיש שאתה מרים את המוט עוד לפני שממש הרמת אותו ולהרגיש את המתח בכל ההאמסטרינג תוך כדי כמעט הרמה עם הידיים (בניגוד לתנועה אקפלוסיבית ללא מחשבה מסוימת).
כשהייתי משתמש בתנועה אקפלוסיבית לא הצלחתי לעשות את זה כמו שצריך, נסה לקחת שניה לפני שאתה מרים ולהרגיש את המתח תוך סיבוב אגן לפנים ושמירה על האגן בצורה הזאת תוך כדי הרגשת המתח לפני ההרמה ורק אז להרים את המוט. לוקח זמן ללמוד לעשות את זה תוך כדי תנועה אקספלוסיבית (לפחות בשבילי) אז קח את הזמן ותעבוד עם השניית מחשבה הזאת לפני ההרמה כמו שאמרתי ואולי אפילו תוריד קצת משקל כדי לעבוד על זה.
מקווה שעזרתי, מדבר מניסיון.

ד"א יש על זה כל מיני סרטונים ביוטיוב שמדברים על הנושא אולי תמצא אחד שיעזור לך להבין למה התכוונתי אם לא הבנת (כרגע לא זוכר מאיפה למדתי את זה).

בהצלחה!

תוריד את התחת, הוא מההתחלה גבוה מדי
תתחיל מחדש עם מוט, ובכלל זה לא דדליפט רגיל אז תעבוד קצת על גב תחתון כי הוא חשוב לרומני

רגע אז בדדליפט רומני מרימים מהגב?
לא מרימים מהרגליים
כמה קשה להבין? כמה קשה לבדוק באינטרנט?
דדליפט קלאסי זה תנועה אחד לאחד כמו סקוואט, במקום שהמוט למעלה הוא למטה, הרגליים עושות אותה תנועה, סתכלו אפילו על התמונה השנייה תדמיינו שהמשקל אצלו למעלה והוא עושה סקוואט
romanian-deadlift-exercise-1-2-6-9.jpg

ef6d50ae9f18382c2a769590f2fd46ee.jpg

לא מרימים מהרגליים
כמה קשה להבין? כמה קשה לבדוק באינטרנט?
דדליפט קלאסי זה תנועה אחד לאחד כמו סקוואט, במקום שהמוט למעלה הוא למטה, הרגליים עושות אותה תנועה, סתכלו אפילו על התמונה השנייה תדמיינו שהמשקל אצלו למעלה והוא עושה סקוואט
romanian-deadlift-exercise-1-2-6-9.jpg

ef6d50ae9f18382c2a769590f2fd46ee.jpg
סבבה דדליפט זו אותה תנועה כמו סקוואט עכשיו הכל ברור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית