נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
מצטער שזה מרחוק לא היה לי איך לצלם , לא מצליח לסדר תבעיה , גם שהמשקל קל הגב מתעגל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומי זה בדיוק?אצלו
אהבתי את הציניות אחיסבבה דדליפט זו אותה תנועה כמו סקוואט עכשיו הכל ברור.
כן שמתי לב לזה אחר כך ^^ומי זה בדיוק?
אהבתי את הציניות אחי
![]()
כן כי רואים כמה שונה הזווית של הגב והכיפוך רגליים
Dan John and Pavel Tsatsouline's Easy Strength
""deep hip movement with minimal knee bend," and squats having "deep movement of the knees and hips.""
קח לינק קריאה נעימה חמודה
Deadlift or Squat: What's the Diff? | T Nation
"When people used to ask me to explain the difference between a squat and a deadlift, I'd always give a simple, straightforward answer: In the deadlift, the weight is in your hands."
הם גם צוחקים על אנשים כמוך בסוף
However, in gyms and sports performance programs the menu has changed. If it's 'hip hinge with minimal knee movement,' then call it a deadlift. If it's 'shared knee and hip movement,' mark it a squat.
כן שמתי לב לזה אחר כך ^^
my bad
ברור שזה לא אותו דבר, זה לא עובד באותה צורה, וגם משפיע על השרירים בצורה שונההבאת לינק למאמר של בויל? כדי לטעון שסקוואט ודדליפט זה אותו הדבר? אולי פשוט תלך מכאן?
ברור שזה לא אותו דבר, זה לא עובד באותה צורה, וגם משפיע על השרירים בצורה שונה
אבל ההתחלה והסוף הם אותו דבר, כל התנועה היא אותו דבר, וכן אני עדיין חושב שדדליפט זה כמו לעשות סקוואט פשוט מחזיקים את המשקל למטה
הגב בשניהם לאורך התנועה צריך להיות מקובע ובאותה זווית, הרגליים גם באותה זווית ועולה למעלה
אבל בסדר תמשיכו ללכת עם הראש בקיר כאילו זה ממש ממש ממש ממש שונה, לא באתי לפה לריב עם ילדים קטנים
מגניב, אז גם פרונט סקוואט ודדליפט זה אותו הדבר, וגם לאנג׳ים ודדליפט זה אותו הדבר ו goodmorning ודדליפט זה אותו הדבר. הכל אותו תרגיל, כי קיים דמיון מסוים. זה הקריטריון שלך ושל ידידנו הלא מרים בויל, לא?
סקוואט באמצע? זה בדיוק הסוף של הירידה, ההתחלה של העליהיפה, תפסת סקוואט באמצע וסומו דדליפט בהתחלה ומצאת דמיון כלשהו בזוויות. בטח זה אומר שזה אותו התרגיל.
ליין נורטון יגיש נגדך תביעת דיבה על זה שאמרת שהוא לא שובר מקביל!!סקוואט באמצע? זה בדיוק הסוף של הירידה, ההתחלה של העליה
סקוואט באמצע? זה בדיוק הסוף של הירידה, ההתחלה של העליה
הוספתי לך את הזמן של הסרטון שבכיף תראה לבד ששם מתחילה העליה, ואני משווה בין עליה של סקוואט לעליה של דדליפט