הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט עם גב עגול לא מצליח לסדר מצורף וידיאו

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
מצטער שזה מרחוק לא היה לי איך לצלם , לא מצליח לסדר תבעיה , גם שהמשקל קל הגב מתעגל

סבבה דדליפט זו אותה תנועה כמו סקוואט עכשיו הכל ברור.
אהבתי את הציניות אחי
hqdefault.jpg

כן כי רואים כמה שונה הזווית של הגב והכיפוך רגליים
Dan John and Pavel Tsatsouline's Easy Strength
""deep hip movement with minimal knee bend," and squats having "deep movement of the knees and hips.""
קח לינק קריאה נעימה חמודה
Deadlift or Squat: What's the Diff? | T Nation
"When people used to ask me to explain the difference between a squat and a deadlift, I'd always give a simple, straightforward answer: In the deadlift, the weight is in your hands."
הם גם צוחקים על אנשים כמוך בסוף
However, in gyms and sports performance programs the menu has changed. If it's 'hip hinge with minimal knee movement,' then call it a deadlift. If it's 'shared knee and hip movement,' mark it a squat.
ומי זה בדיוק?
כן שמתי לב לזה אחר כך ^^
my bad

ציוני עוד אף פעם לא קראו לי 🤣🤣🤣
צחקו עלי ב TNATION ? ואוו כבוד לי.
בקיצור שב בשקט ואל תלמד אחרים על דברים שאתה לא מבין בהם.

אהבתי את הציניות אחי
hqdefault.jpg

כן כי רואים כמה שונה הזווית של הגב והכיפוך רגליים
Dan John and Pavel Tsatsouline's Easy Strength
""deep hip movement with minimal knee bend," and squats having "deep movement of the knees and hips.""
קח לינק קריאה נעימה חמודה
Deadlift or Squat: What's the Diff? | T Nation
"When people used to ask me to explain the difference between a squat and a deadlift, I'd always give a simple, straightforward answer: In the deadlift, the weight is in your hands."
הם גם צוחקים על אנשים כמוך בסוף
However, in gyms and sports performance programs the menu has changed. If it's 'hip hinge with minimal knee movement,' then call it a deadlift. If it's 'shared knee and hip movement,' mark it a squat.

כן שמתי לב לזה אחר כך ^^
my bad

הבאת לינק למאמר של בויל? כדי לטעון שסקוואט ודדליפט זה אותו הדבר? אולי פשוט תלך מכאן?

הבאת לינק למאמר של בויל? כדי לטעון שסקוואט ודדליפט זה אותו הדבר? אולי פשוט תלך מכאן?
ברור שזה לא אותו דבר, זה לא עובד באותה צורה, וגם משפיע על השרירים בצורה שונה
אבל ההתחלה והסוף הם אותו דבר, כל התנועה היא אותו דבר, וכן אני עדיין חושב שדדליפט זה כמו לעשות סקוואט פשוט מחזיקים את המשקל למטה
הגב בשניהם לאורך התנועה צריך להיות מקובע ובאותה זווית, הרגליים גם באותה זווית ועולה למעלה
אבל בסדר תמשיכו ללכת עם הראש בקיר כאילו זה ממש ממש ממש ממש שונה, לא באתי לפה לריב עם ילדים קטנים

ברור שזה לא אותו דבר, זה לא עובד באותה צורה, וגם משפיע על השרירים בצורה שונה
אבל ההתחלה והסוף הם אותו דבר, כל התנועה היא אותו דבר, וכן אני עדיין חושב שדדליפט זה כמו לעשות סקוואט פשוט מחזיקים את המשקל למטה
הגב בשניהם לאורך התנועה צריך להיות מקובע ובאותה זווית, הרגליים גם באותה זווית ועולה למעלה
אבל בסדר תמשיכו ללכת עם הראש בקיר כאילו זה ממש ממש ממש ממש שונה, לא באתי לפה לריב עם ילדים קטנים

מגניב, אז גם פרונט סקוואט ודדליפט זה אותו הדבר, וגם לאנג׳ים ודדליפט זה אותו הדבר ו goodmorning ודדליפט זה אותו הדבר. הכל אותו תרגיל, כי קיים דמיון מסוים. זה הקריטריון שלך ושל ידידנו הלא מרים בויל, לא?

מגניב, אז גם פרונט סקוואט ודדליפט זה אותו הדבר, וגם לאנג׳ים ודדליפט זה אותו הדבר ו goodmorning ודדליפט זה אותו הדבר. הכל אותו תרגיל, כי קיים דמיון מסוים. זה הקריטריון שלך ושל ידידנו הלא מרים בויל, לא?

מצטער על הגודל
1.PNG

2.PNG

יפה, תפסת סקוואט באמצע וסומו דדליפט בהתחלה ומצאת דמיון כלשהו בזוויות. בטח זה אומר שזה אותו התרגיל.

יפה, תפסת סקוואט באמצע וסומו דדליפט בהתחלה ומצאת דמיון כלשהו בזוויות. בטח זה אומר שזה אותו התרגיל.
סקוואט באמצע? זה בדיוק הסוף של הירידה, ההתחלה של העליה
הוספתי לך את הזמן של הסרטון שבכיף תראה לבד ששם מתחילה העליה, ואני משווה בין עליה של סקוואט לעליה של דדליפט

סקוואט באמצע? זה בדיוק הסוף של הירידה, ההתחלה של העליה
הוספתי לך את הזמן של הסרטון שבכיף תראה לבד ששם מתחילה העליה, ואני משווה בין עליה של סקוואט לעליה של דדליפט

אם זה בדיוק הסוף של הירידה אז אין יותר על מה לדבר איתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית