הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת סקוואט

נראה טוב בסך הכול, אם כי זווית הראייה כאן מאוד מגבילה (לא רואים ברכיים ומנח מוט כל השכמות). אפשר להוסיף משקלים כל עוד אתה לא מאבד מהטכניקה. הקפד לא להסיע את האגן קדימה בעלייה, ושמור על כפות רגליים צמודות לקרקע (אצלך הבהונות עולות קצת למעלה)

הערות קטנות:
פתח עוד טיפה ברכיים ותפנה מפשעה חזק אל הרצפה כשאתה בתחתית, כדי למנוע butt wink.
אח"כ תן לעצמך לרדת עוד כמה סנטימטרים.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב בסך הכול, אם כי זווית הראייה כאן מאוד מגבילה (לא רואים ברכיים ומנח מוט כל השכמות). אפשר להוסיף משקלים כל עוד אתה לא מאבד מהטכניקה. הקפד לא להסיע את האגן קדימה בעלייה, ושמור על כפות רגליים צמודות לקרקע (אצלך הבהונות עולות קצת למעלה)
תודה רבה על התשובה העניינית
בכוונתך לא להסיע את האגן קדימה למה
התכוונת , לפי הסרטון והאגן זז כלפי מעלה בעלייה, היפ דרייב

הערות קטנות:
פתח עוד טיפה ברכיים ותפנה מפשעה חזק אל הרצפה כשאתה בתחתית, כדי למנוע butt wink.
אח"כ תן לעצמך לרדת עוד כמה סנטימטרים.
תודה רבה אנסה זאת
זה בעצם גורם לכיווץ גב תחתון לא, היפר אקסטנשן?
להפנות את המפשעה בתחתית ?

תודה רבה על התשובה העניינית
בכוונתך לא להסיע את האגן קדימה למה
התכוונת , לפי הסרטון והאגן זז כלפי מעלה בעלייה, היפ דרייב

תודה רבה אנסה זאת
הכוונה היא לכיווץ זוקפי הגב וסיבוב אגן לפנים - ATP. לזה התכוון מי שהגיב אחריי ולזה אני מתכוון כשאתה עולה בחזרה (לשמור על הסיבוב הזה)

אקסטנשן (פשיטה). בלי היפר. להגיע לפשיטת יתר מתחת למקביל בסקוואט זה אתגר שמצריך גמישות של נערת גומי.

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא לכיווץ זוקפי הגב וסיבוב אגן לפנים - ATP. לזה התכוון מי שהגיב אחריי ולזה אני מתכוון כשאתה עולה בחזרה (לשמור על הסיבוב הזה)

אקסטנשן (פשיטה). בלי היפר. להגיע לפשיטת יתר מתחת למקביל בסקוואט זה אתגר שמצריך גמישות של נערת גומי.

ניסיתי לעשות לסובב אגן ולהוריד מפשעה כלפי מטה וזה מורכב וקשה קצת
אנסה היום שוב

בכל מקרה צילמתי סרטון אשמח אם תציצו האם ישנו שיפור מסוים? (ראיתי שכעת הבאט ווינק לא ממש עגול)

אגב יש לכם גם המלצות לחימומים מתאימים לפני הסקוואט אולי כאן הנפילה שלי 😛

דבר ראשון, אתה צריך לכופף את הירך ואת הברך בו זמנית (ולא ירך ואז ברך כמו אצלך). שנית, כשאתה עולה למעלה אל תזיז את האגן קדימה (האגן זז למעלה ולמטה בקו אחד ויחיד). בשלב זה ממליץ לך לרדת למטה עד שהירך מקבילה לקרקע ולא מעבר לזה. מנח ברכיים נראה תקין (עדיין חסר זווית ראייה מתאימה).
בהצלחה!

נ.ב: כן ירבו מכונים שלא שמים מראות מול הכלוב. אחד הדברים הטיפשיים לעשות.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, אתה צריך לכופף את הירך ואת הברך בו זמנית (ולא ירך ואז ברך כמו אצלך). שנית, כשאתה עולה למעלה אל תזיז את האגן קדימה (האגן זז למעלה ולמטה בקו אחד ויחיד). בשלב זה ממליץ לך לרדת למטה עד שהירך מקבילה לקרקע ולא מעבר לזה. מנח ברכיים נראה תקין (עדיין חסר זווית ראייה מתאימה).
בהצלחה!

נ.ב: כן ירבו מכונים שלא שמים מראות מול הכלוב. אחד הדברים הטיפשיים לעשות.

תודה רבה מאוד מעריך קודם כל
אוקי בקשר לכיפוף הירך והברך אנסה היום אפילו שאני חושב שיהיה לי קשה לשנות הרגל
בקשר לעלייה באגן למעלה אתה מתכוון כמו שיצא לי בחזרה השלישית? ואגן קדימה שזה לא טוב כמו שיצא לי בחזרה השנייה ?

למה אתה ממליץ לי לא לעבור מקביל כאשר בפורום ממליצים שמעבר זה בריא

מאיזו זווית תרצה שאצלם
תודה שוב פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית