הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוזלים לאחר העמסה

• פותח/ת השרשור Shany
  • פורסם בתאריך

Shany

משתמש מתחיל
106
18
נק' מוניטין:
115
106
18
היי,

רציתי לדעת מה הגורמים לכך שלדוגמה אחרי העמסה בשבת הנוזלים יורדים רק לאחר שבוע ימים. כלומר אם עשיתי העמסה יום שישי ונשקלתי לפני במשך כל השבוע הגוף עדין מלא נוזלים ורק שישי לאחריו הכל יורד.
יצא לי שבוע שעבר לעשות העמסה יום שישי ונשקלתי בחמישי במקום בשישי והמשקל היה גבוה (נשקלתי פשוט כי הרגשתי ממש נוזלית כל השבוע הגוף הרגיש כבד), ואז נשקלתי שוב בבוקר של שישי וכאילו המשקל ירד ביום אחד בבום הגיוני?
השבוע גם אותו דבר, העמסתי בשישי נשקלתי היום המשקל עדין גבוה ומחר בבוקר מתכננת להישקל שוב.
פשוט קצת מפריע לי התחושה של הנוזלים בגוף במהלך כל השבוע, מה יכול לגרום לזה שהנוזלים לא יורדים כל כך מהר אם אני מקפידה על שלוש אימוני כוח בשבוע + חצי שעה אירובי אחריהם.
ולפעמים יוצא לי לעשות עוד40-30 דקות ביום ללא אימון כוח רק אירובי אבל לא תמיד.
אני רק אציין שאני נשקלת תמיד באותם תנאים, בבוקר שאני קמה אחרי שירותים וללא בגדים.

• פותח/ת השרשור
כן, הנוזלים אכן בעייתים.
ייתכן והתפריט שלך עשיר בפחמימות+נתרן.

@Daniel Barack ישפוך על זה אור.

האמת שלא ממש
נדיר שאני מוסיפה מלח כי פשוט אני לא כל כך אוהבת, ופחמימות אני על 150 גרם פחמימה שמבוסס על אורז,כוסמת,בטטה וכו' בעיקר.

האמת שלא ממש
נדיר שאני מוסיפה מלח כי פשוט אני לא כל כך אוהבת, ופחמימות אני על 150 גרם פחמימה שמבוסס על אורז,כוסמת,בטטה וכו' בעיקר.

המד משקל מדויק?
השקילות שלך נעשות באותה שעה ? האם גם הארוחות?

לצורך העניין אם את נשקלת ב8 בבוקר, ואכלת ושתית סביב ה3-4 בבוקר זה עלול להשפיע על השקילה לעומת אכילה ושתיה סביב ה21:00-22:00 בבוקר.

• פותח/ת השרשור
המד משקל מדויק?
השקילות שלך נעשות באותה שעה ? האם גם הארוחות?

לצורך העניין אם את נשקלת ב8 בבוקר, ואכלת ושתית סביב ה3-4 בבוקר זה עלול להשפיע על השקילה לעומת אכילה ושתיה סביב ה21:00-22:00 בבוקר.
כן תמיד באותם תנאים

השאלה אם רואים את זה או שסתם מדובר בנוזלים שנספחים לתוך השריר ואת נראית חטובה יותר אחרי ההעמסה. אם את נראית מנופחת תנסי להחליף את סוגי הפחמימה שאת אוכלת זה ממש משתנה מאדם לאדם. לא תמיד הסוגים שנחשבים בריאים הם הכי טובים מבחינת המראה היבש.

אגב ,כמה את עולה? כמה זה הרבה בשבילך?

מה שאת מתארת נשמע לי כמו סתם נפיחות במערכת העיכול ,יכול להיות שהיא נגרמת בגלל שחיידקי המעיים שלך מפרקים את הסיבים בהתססה.

תנסי לקצץ את כמות הסיבים בהעמסה אולי זה יעזור לנפיחות בבטן לרדת מוקדם יותר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכולם.
עקב שלל אירועים עד סוף החודש ובלי חשק להיות עם בטן נפוחה אני מוותרת בשבועים הקרובים על העמסה.
אחרי הראשון לחודש אני אבצע העמסה שוב מסודרת ואשנה את מקור הפחממה ואחזור לעדכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית