עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם עבודה בטווח 15 חזרות היא על הfast twitch עד כמה שידוע לי.אני גם לא מבין מה ההגיון. מה הקשר בין עבודה ל15 לבין עבודה ל5 עם תוספת משקל?
זה עבודה על סוג סיבים כזה וזה על אחר.
אני מסוגל לעלות 5 פעמים עם 20 קילו אבל מעל 10 חזרות מתח משקל גוף אני לא מסוגל. אני מאמין שמהסיבה שרוב הסיבים בלטיסימוס דורסי הם fast twitch.
אני גם לא מבין מה ההגיון. מה הקשר בין עבודה ל15 לבין עבודה ל5 עם תוספת משקל?
זה עבודה על סוג סיבים כזה וזה על אחר.
אני מסוגל לעלות 5 פעמים עם 20 קילו אבל מעל 10 חזרות מתח משקל גוף אני לא מסוגל. אני מאמין שמהסיבה שרוב הסיבים בלטיסימוס דורסי הם fast twitch.
שמן הכוונה לאחוז שומן גבוה או בן אדם ששוקל הרבה בכללי?מתח זה תרגיל טריקי
אם אתה שיחף אתה עושה הרבה
אם אתה שמן אתה לא עושה
אם אתה שמן ועושה הרבה - אתה ממש חזק ;-)
שמן הכוונה לאחוז שומן גבוה או בן אדם ששוקל הרבה בכללי?
אז מה שונה בין זה ובין תרגילים אחרים של משקל גוף? במתח אני ממש בקנטים (ממש אבל) ובשכיבות סמיכה ומקבילים לדוגמה אין לי בעיה.אדם ששוקל הרבה (שמן בצחוק)
מתח זה תרגיל טריקי
אם אתה שיחף אתה עושה הרבה
אם אתה שמן אתה לא עושה
אם אתה שמן ועושה הרבה - אתה ממש חזק ;-)
או זה או שאתה חלש. איפה ראית את הרכב הסיבים של הרחב ומה הקשר לזה שאתה לא מסוגל לעבור 10 חזרות?
איזו קביעה נחרצתסבבה סגרנו תעניין.
אם מישהו עושה 5 חזרות דד הנג כמו שצריך והוא לא מרמה, שיתחיל להוסיף משקל, אין שום הגיון להגיע ל15 חזרות אם הוא עובד על כח כמו שנאמר פה.
סבבה סגרנו תעניין.
אם מישהו עושה 5 חזרות דד הנג כמו שצריך והוא לא מרמה, שיתחיל להוסיף משקל, אין שום הגיון להגיע ל15 חזרות אם הוא עובד על כח כמו שנאמר פה.
איזו קביעה נחרצת
מה לא בסדר במה שהוא אמר? חוץ מזה אתה חייב להבין שגם ב15 חזרות אתה עובד על אותם סיבים, הם פשוט גדלים בצורה שונה בהתאם למאמץ, אלכס (אתה מרשה לי לקרוא לך אלכס?😛) תקן אותי אם אני טועה בבקשה.אתה מחפש איפה לעקוץ יא טרול? תשתה חלב ותגיב לעניין, יצור.
לא מסכים איתך
אם אתה עושה רק 5 חזרות מתח
שבוע אחרי שתוסיף משקל אתה תתקע
אז במקום 5 קח 8.לא מסכים איתך
אם אתה עושה רק 5 חזרות מתח
שבוע אחרי שתוסיף משקל אתה תתקע
הקטע שכמה שיותר חזרות שתעשה לפני שאתה מוסיף משקל ככה יקח לך יותר זמן להיתקע, ו15 זה לא טווח חזרות לא היגיוני כמו 20 ומעלה למרות שאני מכיר חבר'ה שעושים ויש להם אחלה גב, אני הייתי מתחיל להוסיף משקל איפשהו באיזור ה12 חזרות.אז במקום 5 קח 8.
השאלה היא אם באמת שווה לנסות להגיע ל15 לפני שאתה מוסיף משקל בהתייחס לנסיבות שציינו פה בפוסט.
אז במקום 5 קח 8.
השאלה היא אם באמת שווה לנסות להגיע ל15 לפני שאתה מוסיף משקל בהתייחס לנסיבות שציינו פה בפוסט.