הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה מהמבינים 😃

danielz

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,

לפני 3 שנים קיבלתי איזה משהו הזוי בעצב הפנים כתוצאה מהתקררות ונתנו לי סטרואידים לחיזוק שכתוצאה מהם עליתי במשקל.
היום אני שוקל 105 ק"ג גובה 1.70 ונמאס לי רצח , זרקתי את כל הג'אנק פוד עברתי לתפריט של 1000-1200 קל' ביום והתחלתי סייקל של קלן (THAIGER)
השאלה היא כזאת אני מתכוון לעשות סייקל של חודש ,איזה אימון אפשר ומומלץ לשלב (לבחור קצת עצלן הייתי אומר) תודה 😃

א. בשום קונסטלציה אתה לא אמור לצרוך רק 1200-1000 קלוריות ביום.

ב. אני לא מאלה שאומרים את זה, אבל רד מהעניין.

ממליץ לך בחום לעזוב את הקלן כרגע ולהתחיל חיטוב בצורה רגילה ונורמלית (נורמלית = עם תכנית אימונים ותפריט עם אוכל ולא בהרעבה עצמית).
תתחיל מלקרוא את זה:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אתה יכול גם להרשם לייעוץ אישי כאן באתר (בתשלום) אם אתה רוצה שיבנו בשבילך תפריט ותכנית וגם יעקבו אחרי ההתקדמות.
ואתה חייב להבין שבסופו של דבר אתה צריך לעשות את העבודה, אם אתה עצלן כמו שאתה אומר ולא מוכן להשקיע אתה לא תגיע לשום מקום רק תעשה לעצמך נזקים בריאותיים על ידי הרעבה. ושום "כדור קסם" כמו קלן או דבר אחר לא יחליף את העבודה שצריך לעשות. קלן אם כבר לוקחים אז בסוף תהליך החיטוב (הורדה בשומן) לתת את ה"בוסט" האחרון, לא כתחליף לתפריט מאוזן ותכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שקלן עוזר לירידה במשקל בנוסף לתפריט מאוזן .. פפפ אין לי מושג מאיפה להתחיל אז.

הבנתי שקלן עוזר לירידה במשקל בנוסף לתפריט מאוזן .. פפפ אין לי מושג מאיפה להתחיל אז.
אחד תבדוק מה הbmr שלך ולפי זה אתה תדע איך לבנות לעצמך תפריט תזונה במאזן שלילי(שורף יותר ממה שאתה מכניס) , אתה תרד גם בלי קלן אם תהיה במאזן שלילי וכמובן שלילי זה גם בהדרגה לא מורידים 1000 קלוריות בבת אחת, לגבי הממריצים למיניהם כמו קלן והידרו 6 ועוד מלא סוגים זה יעזור לך, אבל קודם תלמד ותבין מה אתה עושה ואז תבנה לעצמך תוכנית מסודרת של תפריט תזונה ותוכנית אימונים ואז תתחיל, אגב אם לא תאכל נקי ולא תתאמן שום חומר לא יעזור לך אין פה קסם בחומרים האלה שלא תחשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית