הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מותר לבצע הרמות אולימפיות בדירת קומות ?

אני זוכר כמה מקרים מאז שהייתי נער וגרנו בבניין קומות. מקרה אחד, זרקתי כדור קטן (נראה לי כדור טניס, לא זוכר) על הקיר ומהקיר הוא היה פוגע ברצפה וחוזר אליי. אחרי איזה 10-15 דקות השכנה מלמטה עלתה עצבנית שנדפק לה המוח מהדפיקות מלמעלה.
מקרה שני, התאבקתי עם חבר, חלק מזה כלל הפלה על הרצפה אחד של השני, שנינו היינו כ 80 קילו אם אני זוכר נכון. בערב השכן מלמטה התלונן להורים שעשיתי לו את המוות כל הצהריים.
עכשיו, אני לא יודע בוודאות כמה אפשר להסיק מזה על מה שאתה מתכוון לעשות אבל משום מה אני בטוח שלפחות הרעש והדפיקות מהתקרה מאוד יפריעו לשכנים מלמעלה.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר כמה מקרים מאז שהייתי נער וגרנו בבניין קומות. מקרה אחד, זרקתי כדור קטן (נראה לי כדור טניס, לא זוכר) על הקיר ומהקיר הוא היה פוגע ברצפה וחוזר אליי. אחרי איזה 10-15 דקות השכנה מלמטה עלתה עצבנית שנדפק לה המוח מהדפיקות מלמעלה.
מקרה שני, התאבקתי עם חבר, חלק מזה כלל הפלה על הרצפה אחד של השני, שנינו היינו כ 80 קילו אם אני זוכר נכון. בערב השכן מלמטה התלונן להורים שעשיתי לו את המוות כל הצהריים.
עכשיו, אני לא יודע בוודאות כמה אפשר להסיק מזה על מה שאתה מתכוון לעשות אבל משום מה אני בטוח שלפחות הרעש והדפיקות מהתקרה מאוד יפריעו לשכנים מלמעלה.

ראיתי פה עכשיו את האשכול הנחמד הזה ייעוץ - דדליפט בבניין קומות-אם יש מהנדס בניין אשמח שיעזור
שענה לי על כמה שאלות חוץ מאיזה משטח אני צריך לשים. בכל מקרה אדבר עם פותח האשכול.
אחלה סיפורים יוג'ין.

תודה לכל המגיבים ולכל מי שעזר.

ראיתי פה עכשיו את האשכול הנחמד הזה ייעוץ - דדליפט בבניין קומות-אם יש מהנדס בניין אשמח שיעזור
שענה לי על כמה שאלות חוץ מאיזה משטח אני צריך לשים. בכל מקרה אדבר עם פותח האשכול.
אחלה סיפורים יוג'ין.

שיט סתם פתחתי את הלב עכשיו

אווווו חמודים
כן היינו די חמודים, רק שהוא היה תמיד מתעניין באומנויות לחימה וכאלה ואני לא ממש והייתי חוטף מכות 😕 אבל כשזה הגיע להאבקות אז הייתי יותר חזק פיזית ולפעמים הצלחתי להחזיר לו 😃

אחלה סיפורים יוג'ין.

אני פתחתי את האשכול ההוא 😃 והיו לי הרבה לבטים בנושא ולכן אשתף אותך בידע שצברתי.
אני עם חדר כושר ביתי מאז יולי 14 בערך, כלומר סביב השנתיים+
חדר כושר ביתי זה דבר אדיר, מכל כך הרבה בחינות ולמנות אותם יקח זמן... אז ניתן לדימיון שלך להתפרע.
לגבי הרמות אולימפיות/דדליפט לא מומלץ.
אני מדבר מניסיון, יש לי שטיח מיוחד של 4 ס"מ שמיועד למשקולות, ולעשות דדליפט פשוט היה סיוט בבית שלי.
בכל פעם שלא הפלתי אפילו את המשקל, אלא רק שיחררתי קצת והוא נפל על המשטחים הללו, זה עשה רעש נוראי.
למקרה שהשאלה הזאת עלתה לך לראש, כן השכנים עלו למעלה והתלוננו.
משהו שאתה חייב לקחת בחשבון, בהרמות אולימפיות/דדליפט לעיתים תיהיה חייב לשחרר את המשקל לריצפה ברגע של חוסר שיווי משקל, ואסור לך להסס אפילו לרגע בגלל השכנים או הרעש... לכן לא הייתי ממליץ לבצע את התרגילים הללו בבית.
וסיפור קטן מניסיון אישי...
אף על פי התלונות של השכנים המשכתי לבצע דדליפט קלאסי/סומו לסירוגין בבית... כידוע בסומו דדליפט הרבה יותר קשה לשלוט על הירידה של המוט.
באחת ההרמות של הסומו איבדתי שיווי משקל, ובגלל פחד לשחרר את המוט ניסתי להציל את המצב מאשר להפיל את המוט ישר... מה שקרה זה שהפלתי את המוט והפלטות נפלו לי על כף הרגל... בנס לא שברתי את כף הרגל.

ועכשיו מבחינה טכנית לחלוטין, לאחר שהתייעצתי עם @godlin23 שאבא שלו אם אינני טועה מהנדס(באשכול שצירפת יש התכתבות על כל זה), אין פחד שהתקרה תיפול או משהו כזה. והסכנה העיקרית היא הסיוד של השכן.

קח לתשומת לבך.

אני בגומי , מרובע אבל אני ממליץ לך לחפש משטח טוב ולא לקנות את הראשון שאתה רואה , אני מיהרתי ונידפקתי מבחינת איכות

אם יש לך 10+ שנים של נסיון , ציוד בלפחות 50,000 ש״ח , בית משלך, שכנים מפרגנים ושם המשפחה שלך הוא קלוקוב אז כן אתה יכול לעשות הרמות אולימפיות בדירה, אבל אם אתה לא עומד בקריטריונים האלו צא מהסרט.

אפשרי פיזית?כן ממולץ?ממש לא ,אתה צריך אריחי גומי עבים כדי לא לגרום נזק לרצפה ואם יש מתחתיך שכנים זה יצור מריבות-מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך.

כמו שאמרו רעש זה הבעייה העיקרית, ובהנפות אין איך להימנע מזה...
לי אין שכנים מתחתי ויש לי מרפסת רק שלי לזה, אבל עדיין כשמשקל נופל זה מרעיד את השכונה..
תתמקד בסקוואטים/חזה וכו', ודדליפט עם להניח בעדינות כמה שאפשר

לי אין שכנים מתחתי ויש לי מרפסת רק שלי לזה, אבל עדיין כשמשקל נופל זה מרעיד את השכונה..
תפסיק להקפיץ נושאים מלפני חודשיים @White Walker

לא להקפיץ נושאים ישנים.
ראה הוזהרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית