הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואיד / תרופה להגדלת נפח העצם? + שעירות

Professional

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום,
דבר ראשון אני חדש 👋
אני בא במיוחד כדיי ללמוד, הנושא נורא מעניין אותי ותמיד עניין אותי..

יש לי עצמות נורא קטנות בגלל תזונה לא טובה כשהייתי קטן,
אני מעוניין לדעת אם יש דרך כלשהי שתתרום אפילו קצת לנפח העצמות. ?

והדבר השני זה, האם יש משהו שיכול לתרום לשעירות, כמו יותר זיפים וכאלה, מהסיבה שאני ממש אבל ממש לא שעיר ובחיים לא הייתי, זה כנראה גנטית (אבא שלי לא שעיר) - אבל אולי בכל זאת?

----

אני צריך פוש קטן של מידע ואז אני אוכל למצוא את השאר 😃 תודה.

תשובות:

1. אין משהו מסוים שמגדיל את העצמות, אחד התופעות של הורמון גדילה זה גדילת העצמות והגידים בצורה לא מבוקרת, כל זה במידה ולוקחים מינון של הורמון גדילה גבוה.
2. לא אין משהו שיתרום לשעירות בצורה קבועה.

• פותח/ת השרשור
תשובות:

1. אין משהו מסוים שמגדיל את העצמות, אחד התופעות של הורמון גדילה זה גדילת העצמות והגידים בצורה לא מבוקרת, כל זה במידה ולוקחים מינון של הורמון גדילה גבוה.
2. לא אין משהו שיתרום לשעירות בצורה קבועה.
תודה רבה,
למסה - קראתי ש(משחרר)הורמון הגדילה מומלץ למסה זה Testosterone enanthate, ושהוא עובד בצורה הטובה ביותר, אבל קראתי על Boldenone (בולדנון) שהוא מעלה את התיאבון - שזה דבר שנורא יכול לתרום לי, ועוד קראתי שאפשר לשלב אותם במינון טוב, אך ההמלצה על זה (שילוב בין שניהם, כמו שכתבו בנעוץ בפורום)?

ושאלה חשובה, שאני אבין נכון, כשאומרים "הורמון הגדילה" מתכוונים לתרופה מסויימת, או שמתכוונים לאסטרואיד מסויים שיגרום לו להשתחרר (כמו טסטוסטרון)?

נורא חשוב, אם יש מישהו מנושא, אפילו שעשיו משתמש באותם או חלק ממה שאמרתי למעלה, ויכול לשלוח לי הודעה ל-
[email protected]
זה נורא יעזור, אני יודע שאצל כל אחד זה פועל טיפה שונה אבל יש לי כמה שאלות חשובות לשאול, במיוחד על בולדנון, תודה.
שלחו לי אפילו "היי" ונדבר.

תודה, ותענו בבקשה על השאלות למעלה =]

נערך לאחרונה:
תודה רבה,
למסה - קראתי ש(משחרר)הורמון הגדילה מומלץ למסה זה Testosterone enanthate, ושהוא עובד בצורה הטובה ביותר, אבל קראתי על Boldenone (בולדנון) שהוא מעלה את התיאבון - שזה דבר שנורא יכול לתרום לי, ועוד קראתי שאפשר לשלב אותם במינון טוב, אך ההמלצה על זה (שילוב בין שניהם, כמו שכתבו בנעוץ בפורום)?

ושאלה חשובה, שאני אבין נכון, כשאומרים "הורמון הגדילה" מתכוונים לתרופה מסויימת, או שמתכוונים לאסטרואיד מסויים שיגרום לו להשתחרר (כמו טסטוסטרון)?

נורא חשוב, אם יש מישהו מנושא, אפילו שעשיו משתמש באותם או חלק ממה שאמרתי למעלה, ויכול לשלוח לי הודעה ל-
[email protected]
זה נורא יעזור, אני יודע שאצל כל אחד זה פועל טיפה שונה אבל יש לי כמה שאלות חשובות לשאול, במיוחד על בולדנון, תודה.
שלחו לי אפילו "היי" ונדבר.

תודה, ותענו בבקשה על השאלות למעלה =]

נכון לאסטרואיד:suicide:

1. אתה יודע להתאמן?
2. אתה יודע לאכול?
3. מה המשקל שלך(האמיתי, ולא מה שהתכוונת לרשום)?
4. יש לי הרגשה מאוד כבדה שאתה קופץ משם לשם ואתה רוצה לקחת דברים שאין לך משוג בהם ויהיו לכך השלכות לעתיד וחבל.

• פותח/ת השרשור
1. אתה יודע להתאמן?
2. אתה יודע לאכול?
3. מה המשקל שלך(האמיתי, ולא מה שהתכוונת לרשום)?
4. יש לי הרגשה מאוד כבדה שאתה קופץ משם לשם ואתה רוצה לקחת דברים שאין לך משוג בהם ויהיו לכך השלכות לעתיד וחבל.
אני אסביר לך בקצרה,
אני לא לוקח שום דבר ליפני שאני יודע ב100%, אני בנתיים בתהליכי למידה על הנושאים, אני מחפש אנשים מנוסים שאני אוכל לדבר איתם,
ביעקר בנושא [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Testosterone או Boldenone או HGH (הורמון גדילה)
[/FONT]כל אחד שמבין/מנוסה באחד הדברים שציינתי ואין לו תלונות יותר ממה שאמור ליהיות אז שיפנה אליי בבקשה 😃[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][email protected]

אם תוכלו להסביר לי גם פה זה יהיה מצויין,
לפי הדברים שאני מחפש, זה דרך לעלות במסה ([FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Testosterone[/FONT]) כאשר באותו זמן תיהיה צמחיה מואצת של העצמות גם אם זה נורא באיטיות (HGH), ובמיוחד מה שאני חושב שהכי יתרום זה תחושת רעב ([FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Boldenon)

אם מישהו ניסה ויכול להמליץ, לתת מידע, או כל דבר אחר ויכול לפנות אליי, אפילו לשלוח "היי", אז בבקשה 👑
[/FONT][email protected]

תודה.
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]

כמה זמן אתה מתאמן? ממה שזה נשמע אתה סתם קופץ לסטר' לפני שמיצית את כל האפשרויות האחרות.
לדעתי- תעשה SS. לא רק מבחינת כח- אלא זה גם תורם מאוד לעצמות:
חוק וולף אומר שככל שאתה מעמיס על העצמות שלך- הן יתפתחו בהתאם. כל אימון אתה מעלה משקלים בSS- כך שהעצמות יתפתחו במהירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית