צריך מידע בקשר לרכישת ראק, מוט אולימפי ופלטות.

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
מישהו יודע איפה אפשר לקנות ראק ומוט אולימפי איכותיים וגם פלטות טובות במחיר טוב?

יש בבניין שלי מיני חד"כ עם ספת בנץ', מכשיר פולי עליון ומשקולות חופשיות ואני רוצה לשדרג אותו עם הציוד הזה ככה שתמיד יהיה לי מקום להתאמן, מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לקנות ממנו?

אני את הפלטות קניתי במגה ספורט
אבל אחי עם באלך לקנות משהו בזול חפש ביד 2

• פותח/ת השרשור
אני את הפלטות קניתי במגה ספורט
אבל אחי עם באלך לקנות משהו בזול חפש ביד 2
העניין הוא שאני מחפש פלטות אולימפיות...

אני גם מעדיף שהמוט יהיה של YORK, ופלטות יחסית גדולות כי אני גבוה (גודל של פלטה אולימפית סטנדרטית זה מה שאני מחפש).

• פותח/ת השרשור
אני מודע טוב מאוד למחירים, זאת רכישה חד פעמית ככה שזה לא מפריע לי. יש אנרג'ים לא רחוק מהבית שלי, הם אמרו לי שהם יכולים לארגן, אני רק רוצה לבדוק בדיוק איזה מוט (אולימפי זה בטוח) ואיזה פלטות הם מביאים ובאיזה מחיר ואני אעשה את השיקולים שלי, פשוט חשבתי ששווה לנסות בפורום לראות אם יש לאנשים המלצות.

הורדתי את הלינק חח ואני לא מבין כלום זה מסובך רצח

נערך לאחרונה:
האמת שיש לי בבית ציוד שאני מעוניין למכור,
יש לי את הכלוב הטוב יותר מהאתר של גיל ספורט - ה GPR378 נדמה לי.
לא עשיתי בו כמעט שימוש בגלל שאני גר מחוץ לבית תקופה ארוכה.
יש לי גם בסביבות ה200 קילו פלטות אולימפיות(קוטר - לא באמפרס - למרות שיש כמה של 20 עם טבעת גומי לריכוך נזק לרצפה) מוט אולימפי פשוט עם חלודה(לא טירוף, אפשר לעבוד עליו) וספסל שטוח של באדי סוליד.
שוב, העניין הוא שאני פשוט לא נמצא שם לרוב ככה שאין לי טעם להחזיק את הציוד.
אם אתה מעוניין שלח הודעה

האמת שיש לי בבית ציוד שאני מעוניין למכור,
יש לי את הכלוב הטוב יותר מהאתר של גיל ספורט - ה GPR378 נדמה לי.
לא עשיתי בו כמעט שימוש בגלל שאני גר מחוץ לבית תקופה ארוכה.
יש לי גם בסביבות ה200 קילו פלטות אולימפיות(קוטר - לא באמפרס - למרות שיש כמה של 20 עם טבעת גומי לריכוך נזק לרצפה) מוט אולימפי פשוט עם חלודה(לא טירוף, אפשר לעבוד עליו) וספסל שטוח של באדי סוליד.
שוב, העניין הוא שאני פשוט לא נמצא שם לרוב ככה שאין לי טעם להחזיק את הציוד.
אם אתה מעוניין שלח הודעה

כמה אתה מוכר הכל ?

אני צריך לבדוק מה המחירים היום בשוק ולחתוך בהתאם, לא יצא לי פשוט נתקלתי במודעה והגבתי.
אני יכול להגיד שאת המוט לדוגמא אני אתן בעד פלוס מינוס מאתיים שקל.
אם אני לא טועה יש להם טעות באתר של גיל ספורט והם דורשים על הכלוב 3200, צריך לצלצל לבדוק.
בנוגע לפלטות - אני אבדוק מחירים ואוריד בסביבות 4-5 שח לקילו.

אני צריך לבדוק מה המחירים היום בשוק ולחתוך בהתאם, לא יצא לי פשוט נתקלתי במודעה והגבתי.
אני יכול להגיד שאת המוט לדוגמא אני אתן בעד פלוס מינוס מאתיים שקל.
אם אני לא טועה יש להם טעות באתר של גיל ספורט והם דורשים על הכלוב 3200, צריך לצלצל לבדוק.
בנוגע לפלטות - אני אבדוק מחירים ואוריד בסביבות 4-5 שח לקילו.

כלוב מפאוורספורט זה 3000
תן הצעה על הכל או לפי חלקים
אני במסנגר [email protected]

כנס לאתר של פוואר ספורט יש לך שם אחלה ציוד.

אני קניתי כונן אולימפי, ספא חופשית, מתח מקבילים, היה לי מולטי בבית, ו230 קילו משקל, 2 מוטות, מוט ישר מוט W בלה בלה.. אחלה של דבר.. הכלוב זה סתם חרטא.. תקנה כונן , אתה יכול לעשות לחיצות כתפיים,לחיצות חזה,סקוואט .. וזה עולה לך 1500 שקל.. במקום לקנות כלוב במחיר מטומטם..

תרשום בגוגל פוואר ספורט..

כנס לאתר של פוואר ספורט יש לך שם אחלה ציוד.

אני קניתי כונן אולימפי, ספא חופשית, מתח מקבילים, היה לי מולטי בבית, ו230 קילו משקל, 2 מוטות, מוט ישר מוט W בלה בלה.. אחלה של דבר.. הכלוב זה סתם חרטא.. תקנה כונן , אתה יכול לעשות לחיצות כתפיים,לחיצות חזה,סקוואט .. וזה עולה לך 1500 שקל.. במקום לקנות כלוב במחיר מטומטם..

תרשום בגוגל פוואר ספורט..

עדיף כלוב
אני גם עובד עם כונן, אבל הייתי רוצה כלוב
יש משקלים שלא כדאי לחסוך כסף שהם על הגב שלך

ממש לא.

יש לך את הכונן אולימפי, אתה יכול להעמיס עליו עד 350 קילו!!.. ויש לך דפנות מהריצפה עד לגובה, ואפשר בכל דרך שהיא להניח את המוט בנוחות, בין עם זה שראגס,סקוואט,חזה,לחיצת כתפיים, ברבה יותר נוח שימושי וזול.

תמונה:
400X400_GPR370%20copy.jpg

אותו כונן של חברת וומבלי, באתר שלהם, נמכרת ב1500 שקל. יש לי אחת כזאת בבית, היא נוחה בטירוף,כושר עומס עד 350 קילו.. בקיצור בהרבה יותר משתלם מכלוב.

ממש לא.

יש לך את הכונן אולימפי, אתה יכול להעמיס עליו עד 350 קילו!!.. ויש לך דפנות מהריצפה עד לגובה, ואפשר בכל דרך שהיא להניח את המוט בנוחות, בין עם זה שראגס,סקוואט,חזה,לחיצת כתפיים, ברבה יותר נוח שימושי וזול.

תמונה:
400X400_GPR370%20copy.jpg

אותו כונן של חברת וומבלי, באתר שלהם, נמכרת ב1500 שקל. יש לי אחת כזאת בבית, היא נוחה בטירוף,כושר עומס עד 350 קילו.. בקיצור בהרבה יותר משתלם מכלוב.

או שאתה לא מתאמן
או שאתה מקדם פה מכירות

כלוב זה כלוב
אני ארגנתי רגישה של סטנד כזה בדיוק + מוט כי היה לנו רק 1600 שקל (מפאוורספורט של ומבלי)
אם היה כסף לכלוב היינו קונים כלוב

על מה אתה מדבר?!.. איזה מכירות יש לי לקדם פה ?!..חח..
ומה הקשר " או שאתה לא מתאמן".. זה בהרבה יותר נוח לדעתי ממכלוב.

זה עושה את אותה העבודה, בפחות 1400 שקל!.. שרק הכלוב עולה, בלי ספא שזה עוד 800 שקל לפחות.

זה יוצא בהרבה יותר זול ומשתלם.

• פותח/ת השרשור
במשקלים גבוהים עדיף לעבוד עם כלוב, ואם יש כסף אז אני לא רואה סיבה לא להשקיע. אני גם שוקל לעבוד קצת ולחסוך כסף לכלוב במקום ראק, בכלוב אפשר לעשות פרס ובנץ' פרס? מבחינת הפרס חשוב לי שלא תיהיה הגבלה של גובה כי אני גם ככה עוד מעט נוגע בתקרה ברגע שאני עובר לפלטות של 15...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית