הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשימה עם חגורה

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנוגע לנשימה עם שימוש בחגורה.
יצא לי לראות סרטונים שמסבירים את זה, והרבה מהם מסבירים שצריך לנשום לפי טכניקת ולסבה(למלא את הבטן באוויר וככה ליצור לחץ על החגורה).
ברוב הסרטונים הם הסבירו את זה בעיקר על הסקוואט, אבל מה עם הפרס והדדלפיט? גם שם נושמים ככה?
עד כה לא התייחסתי לעניין הזה יותר מדי אבל לפי מה שראיתי בסרטונים זה חשוב מאוד כדי לייעל את השימוש בחגורה.

תודה !

אבל מה עם הפרס והדדלפיט? גם שם נושמים ככה?
בהחלט.
ובלי קשר לחגורה, גם אז צריך ליצור לחץ תוך בטני ולשמור את האוויר בפנים למשך כל החזרה.
בפרס יש כאלה שמסוגלים להוציא את האוויר בנעילה, ולקחת מחדש לעוד חזרה..
אני אישית שומר את האוויר בפנים בלחיצות לפחות מס' חזרות.

• פותח/ת השרשור
בהחלט.
ובלי קשר לחגורה, גם אז צריך ליצור לחץ תוך בטני ולשמור את האוויר בפנים למשך כל החזרה.
בפרס יש כאלה שמסוגלים להוציא את האוויר בנעילה, ולקחת מחדש לעוד חזרה..
אני אישית שומר את האוויר בפנים בלחיצות לפחות מס' חזרות.
תודה !

עדיף להחזיק אוויר לכל חזרה בפרס?
וגם בסקוואט? כלומר להכניס אוויר ורק בסוף החדרה להוציא כמו בדדליפט?

המטרה של זה בעצם להגביר את הלחץ התוך בטני בלבד? כי בדדליפט זה היה לי ממש נוח אבל בפרס ובסקוואט זה נראלי לא מתאים

עדיף להחזיק אוויר לכל חזרה בפרס?
וגם בסקוואט? כלומר להכניס אוויר ורק בסוף החדרה להוציא כמו בדדליפט?

המטרה של זה בעצם להגביר את הלחץ התוך בטני בלבד? כי בדדליפט זה היה לי ממש נוח אבל בפרס ובסקוואט זה נראלי לא מתאים
במשקל כבד אתה לא תוכל לנשום בזמן החזרה גם אם תרצה, תוכל רק להוציא אוויר, וזה כמובן לא מומלץ. תשאיר את האוויר בפנים ובסוף החזרה תנשום מחדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית