הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אימון של שכיבות שמיכה עם תיק

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
בעיקרון סידרתי לחברים שלי תוכנית אימונים לבית.
עכשיו בשכיבות שמיכה הם צריכים להשתמש בתיק.
לקחתי כמה שלבי זהירות, אחד אמרתי להם לשים את התיק לכיוון השכמות (לא לכיוון מרכז הגב, לא סגור כמה זה יעיל, תגידו לי את דעתכם).
שתיים, אמרתי להם לשמור על טווח חזרות גבוה 12-15 חזרות, על מנת לשמור על המשקל נמוך.

כמובן אמרתי להם לשמור על דגשים של בטן פנימה וכדומה.

מה דעתכם על הקטע של האימון שכיבות שמיכה עם תיק על הגב, כל עוד המשקל נמוך והדגשים שהזכרתי נשמרים לא אמורה להיות שום בעיה (אלא אם המשקל מגיע לממש 30-40 קילו על הגב).

תשמע, בעקרון התרגיל הזה בעייתי רצח.
התיק נופל לצדדים, קשה לקום איתו, אם התיק מונח על החלק התחתון של הגב כשאתה עושה תתרגיל לבן אדם לא חזק זה די יכאב, וכשאני עשיתי עם 40 קילו בפנים התחלתי לשמוע קרעים ברצועות של התיק (וזה היה תיק די רציני).
עדיף שיקמבנו מקבילים.

אני אישית עשיתי את זה עם תיק קטן של בנק הפועלים בלי שום בעיה, חשוב מאוד להדק את כל הרצועות ככה שהתיק לא יזוז לך לשים את זה באיזור הגב העליון זה לא רעיון רע לפי דעתי, אם תשים יותר נמוך זה יפעיל יותר עומס על הבטן והרגליים (ושאר השרירים המייצבים), הדבר היחיד שאני לא מבין זה למה לעשות כ"כ הרבה חזרות, שכיבות שמיכה אפילו עם עוד 10 קילו זה לא קל, אם בדרך כלל אתה עושה 20 רוב הסיכויים שאתה לא תצליח יותר מ8 עם 10 קילו על הגב, אני הייתי עובד בטווח של 5-10. מקבילים זאת אחלה אלטרנטיבה לכל הסיפור אבל גם זה ניהיה קל מתישהו, מקבילים עם תיק גב?😛

אני אישית עשיתי את זה עם תיק קטן של בנק הפועלים בלי שום בעיה, חשוב מאוד להדק את כל הרצועות ככה שהתיק לא יזוז לך לשים את זה באיזור הגב העליון זה לא רעיון רע לפי דעתי, אם תשים יותר נמוך זה יפעיל יותר עומס על הבטן והרגליים (ושאר השרירים המייצבים), הדבר היחיד שאני לא מבין זה למה לעשות כ"כ הרבה חזרות, שכיבות שמיכה אפילו עם עוד 10 קילו זה לא קל, אם בדרך כלל אתה עושה 20 רוב הסיכויים שאתה לא תצליח יותר מ8 עם 10 קילו על הגב, אני הייתי עובד בטווח של 5-10. מקבילים זאת אחלה אלטרנטיבה לכל הסיפור אבל גם זה ניהיה קל מתישהו, מקבילים עם תיק גב?😛
עשיתי 10 עם 40 קילו :\
(ולא, אין לי סרטון XD)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית