הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שרוולי ברכיים

• פותח/ת השרשור Ben97
  • פורסם בתאריך

Ben97

משתמש פעיל
308
257
נק' מוניטין:
305
308
257
אני מעוניין לקנות שרוולי ברכיים בשביל לשמור על בריאות הברך, לא בשביל להוסיף משקל.
ראיתי הרבה המלצות על טיטאן ויצרתי קשר עם טיטאן ישראל, המוכר אמר שהשרוולים הבסיסיים לא במלאי אבל יש את הילו ג'קט, ואני רוצה לדעת אם יש טעם בכלל לרכוש אותם למרות שאני לא מתחרה.

אין קשר בין תחרות לבין רכישת שרוולים.
אחלה עזר ששומר על ברכיים חמות, ויכול לעזור למנוע פציעות. (לא בהכרח)

בטח שיש, אצלי במכון יש 3 עם הילו גקט (לא מתחרים) ואני אחד מהם ולא שמעתי תלונה רעה אחת.
שווה כל שקל

בהתחלה חשבתי כמוך, מכיוון שאני מתחרה עם רצועות ולא עם שרוולים אז מה הטעם לקנות שרוולים ברמה כזאת.

אבל מנסיון עם שרוולים אחרים ״רגילים״ הם נשחקים מהר, מחליקים מהירך בגלל המבנה שלהם. צריך לסדר לפני כל סט ופשוט לא יושבים טוב.

קיבלתי משובים אש מחברים על הגרסא החדשה של הילו גקט, יושבים פיקס ואיכות חומרים מאוד גבוהה.

שרוול קונים כל כמה שנים, אז לא רואה סיבה למה לקנות מוצר נחות יותר מההתחלה.

אני גם מזמין בקרוב ילו גקט. הם גם נראים מגניב על הדרך.

גם אני חשבתי כמוך. אני מתאמן מתחיל וחשבתי שזה יהיה טיפשי לקנות שרוולי ברכיים בשלב הזה. אחרי הרבה המלצות החלטתי לרכוש שרוולים. למזלי, בסוף קניתי שרוולי ילו ג'אקט ומניסיון אני ממליץ עליהם בחום.

יש לי את הטיטאן הרגילים לא רואה בעיות איתן קל לשים, מרגישות נוח ומחממות, אבל חבר שקנה את השרוולים האלה (טיטאן יילו ג'קט) ותוך כדי עלה 7-8 קילו בחודשיים - שלוש כבר נראה שזה בלתי נסבל בשבילו לשים את השרוולים כי הם כל כך צמודים והוא צריך להיאבק מספר דקות כדי לשים אותם (כן הוא לקח את המידה המומלצת בשביל המשקל שלו) אבל סהכ הוא אומר שהשרוולים ממש טובים ותומכים רק החלק הזה מציק לו מאוד @Asaf1345

חלק מהיתרון של השרוולים הללו זה המבנה הישר שלהם (בלי קימור בברך) מה שהופך את התמיכה לטובה יותר, ואת השרוול עם אחיזה טובה יותר, לא מחליק כמו שאר השרוולים.

בSBD המצב בדיוק אותו דבר, יש שיטה קלה לשים את השרוולים צריך רק לתרגל.

איך כותבים את השם באנגלית? לצורך בדיקה וקניית מוצר בעתיד.

אם תרצה לקנות בעתיד (או כל אחד אחר מהפורום) שלח לי הודעה פרטית כאן ואני אדאג שגם אם אין מבצע נעשה הנחה.

אגב שימו לב שהשרוול שאנחנו מייבאים הוא הגרסה האחרונה של המוצר. רוב האתרים שמוכרים מוצרים של טיטאן עדיין מנסים להיפטר מהגרסאות המוקדמות יותר שהן הרבה פחות איכותיות (יותר סיכוי שיפרמו/יקרעו).

יש לי את הטיטאן הרגילים לא רואה בעיות איתן קל לשים, מרגישות נוח ומחממות, אבל חבר שקנה את השרוולים האלה (טיטאן יילו ג'קט) ותוך כדי עלה 7-8 קילו בחודשיים - שלוש כבר נראה שזה בלתי נסבל בשבילו לשים את השרוולים כי הם כל כך צמודים והוא צריך להיאבק מספר דקות כדי לשים אותם (כן הוא לקח את המידה המומלצת בשביל המשקל שלו) אבל סהכ הוא אומר שהשרוולים ממש טובים ותומכים רק החלק הזה מציק לו מאוד @Asaf1345
צריך להשתמש ב-שיטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית