שלום. רציתי לספר את הסיפור שלי ואשמח לעזרה ממכם. אז ככה עשיתי חיטוב, הייתי מאוד מאוד קשוח, ירדתי בסופו של דבר 10 קילו שמצד אחד כן ראו שהרזתי אבל זה עדיין לא הספיק אבל בשלב הזה אני כבר התחלתי לוותר ולעשות ציטים קטנים ואני בחור שכל דבר שאני עושה אני עושה אותו מוקצן, אז מפה לשם התחלתי לאכול מלא מלא מלא כי אני ממש ממש אוהב אוכל, הייתי רעב ורק סבלתי והייתי קשוח. אחרי זה ניסיתי עוד כמה ניסיונות שלא עבדו לי ואז הפסקתי והייתי תכלס די מבואס ועצוב כי בסופו של דבר עליתי למשקל שהייתי פעם. לפני כמה חודשים אמרתי לעצמי שתפריטים זה לא בשבילי אז ניסיתי לאכול פחות ולעשות ספורט אבל זה החזיק בדיוק כמה ימים עד שהמשכתי לבלוס, והרבה. מצד שני אני אומר לעצמי שאני מסכים עם הרעיון של תפריטים שכיאילו יודעים בדיוק כמה אכלת וכו אבל לי קשה מאוד עכשיו לעשות את זה, החזקתי כמה חודשים אבל בסוף נשברתי ונשברתי חזק...
בנוסף נגיד שהלכתי לחברים היה לי קשה כי מצד אחד הייתי חבר לאכול ואז כל היום הלך לי של חיטוב ואז נכנסתי לדיכאונות קטנים וכו
השאלה שלי זה מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה רבה.
בנוסף נגיד שהלכתי לחברים היה לי קשה כי מצד אחד הייתי חבר לאכול ואז כל היום הלך לי של חיטוב ואז נכנסתי לדיכאונות קטנים וכו
השאלה שלי זה מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה רבה.