הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל לאבד עצות

מר.חטוב

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
12
84
3
שלום. רציתי לספר את הסיפור שלי ואשמח לעזרה ממכם. אז ככה עשיתי חיטוב, הייתי מאוד מאוד קשוח, ירדתי בסופו של דבר 10 קילו שמצד אחד כן ראו שהרזתי אבל זה עדיין לא הספיק אבל בשלב הזה אני כבר התחלתי לוותר ולעשות ציטים קטנים ואני בחור שכל דבר שאני עושה אני עושה אותו מוקצן, אז מפה לשם התחלתי לאכול מלא מלא מלא כי אני ממש ממש אוהב אוכל, הייתי רעב ורק סבלתי והייתי קשוח. אחרי זה ניסיתי עוד כמה ניסיונות שלא עבדו לי ואז הפסקתי והייתי תכלס די מבואס ועצוב כי בסופו של דבר עליתי למשקל שהייתי פעם. לפני כמה חודשים אמרתי לעצמי שתפריטים זה לא בשבילי אז ניסיתי לאכול פחות ולעשות ספורט אבל זה החזיק בדיוק כמה ימים עד שהמשכתי לבלוס, והרבה. מצד שני אני אומר לעצמי שאני מסכים עם הרעיון של תפריטים שכיאילו יודעים בדיוק כמה אכלת וכו אבל לי קשה מאוד עכשיו לעשות את זה, החזקתי כמה חודשים אבל בסוף נשברתי ונשברתי חזק...
בנוסף נגיד שהלכתי לחברים היה לי קשה כי מצד אחד הייתי חבר לאכול ואז כל היום הלך לי של חיטוב ואז נכנסתי לדיכאונות קטנים וכו
השאלה שלי זה מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה רבה.

אני מבין שהמטרה היא חיטוב. תתחיל מזה שתקרא את המאמר הבא:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אני די בטוח שהסיבות שנשברת הן:
- אכלת מעט מדי מה שהקשה עוד יותר
- לא הרשית לעצמך צ'יטים או העמסות, ואז כשכן נשברת ואכלת איזה צ'יט במקום להבין שזה כולה חלק קטן מהתהליך והכל בסדר פשוט חשבת שכל החיטוב נהרס והמשכת לבלוס.
לגבי ספירת ערכים, אני כן ממליץ לעשות את זה לפחות בהתחלה.
אני ממליץ לך גם לחפש ולקרוא את הספר A GUIDE TO FLEXIBLE DIETING של LYLE MCDONALD אני חושב שהוא מדבר בדיוק על המצב שלך.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שהמטרה היא חיטוב. תתחיל מזה שתקרא את המאמר הבא:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אני די בטוח שהסיבות שנשברת הן:
- אכלת מעט מדי מה שהקשה עוד יותר
- לא הרשית לעצמך צ'יטים או העמסות, ואז כשכן נשברת ואכלת איזה צ'יט במקום להבין שזה כולה חלק קטן מהתהליך והכל בסדר פשוט חשבת שכל החיטוב נהרס והמשכת לבלוס.
לגבי ספירת ערכים, אני כן ממליץ לעשות את זה לפחות בהתחלה.
אני ממליץ לך גם לחפש ולקרוא את הספר A GUIDE TO FLEXIBLE DIETING של LYLE MCDONALD אני חושב שהוא מדבר בדיוק על המצב שלך.
איפה אוכל למצוא את הספר? באינטרנט? באיזה גרעון אתה ממליץ להיות? וכן קראתי את המדריך כמה פעמים אבל אני כנראה צריך לקרוא עוד פעם. אני רוצה לסיים עם זה תוך שלושה חודשים, להוריד איזה כמעט 15 קילו, הגיוני? כמה זמן יקח לי? תודה.

איפה אוכל למצוא את הספר? באינטרנט?
כן
באיזה גרעון אתה ממליץ להיות?
גרעון 500 זה סבבה.
אני רוצה לסיים עם זה תוך שלושה חודשים, להוריד איזה כמעט 15 קילו, הגיוני? כמה זמן יקח לי? תודה.
הגישה הזאת היא לדעתי הסיבה העיקרית שאתה לא מצליח להתמיד. אתה רוצה תוצאות הכי מהר ואין לך סבלנות לכן אתה מרעיב את עצמך ואחרי כמה זמן נשבר בגלל כמויות האוכל הקטנות ומתחיל לזלול. תבנה לך תפריט עם גרעון סביר (500 כמו שאמרתי), תתחיל תכנית אימונים ותן לעצמך זמן לתהליך הזה. וגם אם קרה שחרגת מהתפריט ביום מסוים לא קרה כלום פשוט תמשיך למחרת.

• פותח/ת השרשור
כן

גרעון 500 זה סבבה.

הגישה הזאת היא לדעתי הסיבה העיקרית שאתה לא מצליח להתמיד. אתה רוצה תוצאות הכי מהר ואין לך סבלנות לכן אתה מרעיב את עצמך ואחרי כמה זמן נשבר בגלל כמויות האוכל הקטנות ומתחיל לזלול. תבנה לך תפריט עם גרעון סביר (500 כמו שאמרתי), תתחיל תכנית אימונים ותן לעצמך זמן לתהליך הזה. וגם אם קרה שחרגת מהתפריט ביום מסוים לא קרה כלום פשוט תמשיך למחרת.
יש מצב שזהו גישה בעייתית אני מסכים אבל עדיין אני לא רוצה למשוך את זה יותר מידי... אני שומע על אנשים שיורדים הרבה בקצת זמן גם מהפורום אתה מבין ועד שהורדתי 10 קילו לקח יותר מידי זמן, כמה בערך צריך לרדת כל חודש?

יש מצב שזהו גישה בעייתית אני מסכים אבל עדיין אני לא רוצה למשוך את זה יותר מידי... אני שומע על אנשים שיורדים הרבה בקצת זמן גם מהפורום אתה מבין ועד שהורדתי 10 קילו לקח יותר מידי זמן, כמה בערך צריך לרדת כל חודש?
בעיקרון הדעות חלוקות, לדעתי קילו בשבוע זה הגבול העליון, יש כאלה שיטענו שזה יותר מדי.
זה תלוי גם במשקל ההתחלתי שלך. למשל קילו בשבוע זה בסדר למישהו שיורד מ 120 קילו אבל יותר מדי למישהו שיורד מ 60 קילו.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון הדעות חלוקות, לדעתי קילו בשבוע זה הגבול העליון, יש כאלה שיטענו שזה יותר מדי.
זה תלוי גם במשקל ההתחלתי שלך. למשל קילו בשבוע זה בסדר למישהו שיורד מ 120 קילו אבל יותר מדי למישהו שיורד מ 60 קילו.
מגרעון של 500 אי אפשר לרדת קילו בשבוע... לא?
ואני 90 ומשהו, מפחד לעלות על המשקל ולהתאכזב חח

במשקל 90 ומשהו תתחיל מגרעון של 500 קודם.

Back
למעלה תחתית