הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ככה סתם היה לי משעמם בלילה....

Peroman

משתמש קבוע
1,784
76
נק' מוניטין:
5,694
1,784
76
אס''א תל אביב, סניף בת-ים
אז עשיתי סירטון ברמה חובבנית מאד! 📢

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחלה דרך להעביר את הלילה 😃

השאלה היא כזאת: בסרטון הצמדת לפעולה שגרתית [ עבורך, כמובן 😉 (התחברות לפלטת משקל)] את אחת מנעימות הרקע הדרמטיות של כל הזמנים. מה היה הרעיון?

אהבתי את החלפת התמונות עם סיום הנעימה. היה כדאי שמהירות החלפת התמונות תתבצע לפי הקצב של הנעימה. היה יותר טוב אם היית מפגין שרירים בעצמך, לאחר ביצוע התרגיל. 😃

סרטון נחמד אבל למה באמת חצי סרטון אתה מראה איך אתה סוגר את החגורה של הפלטות זה הצחיק אותי חחח , זה המנגינה של שליחות קטלנית לא? (ניראה לי שאני טועה) ..

סרטון נחמד אבל למה באמת חצי סרטון אתה מראה איך אתה סוגר את החגורה של הפלטות זה הצחיק אותי חחח , זה המנגינה של שליחות קטלנית לא? (ניראה לי שאני טועה) ..

שליחות קטלנית 2, הטוב שבסדרה

• פותח/ת השרשור
את האמת זה היה סתם סירטון שחבר שלי צילם אותי אתמול.... אז בסוף האימון החלטנו להישתעשע קצת ועשינו את זה בהילוך איטי ושחור לבן.... הסאונד טרק הזה זה פשוט המנגינה אחת האהובות עליי מגיל 5 (אני אוהב את הדרמטיות שלה) ואז סירטון פשוט כל-כך, מאימון שיגרתי יצא כאילו זה האימון הכי דרמתי בחיי! 👏 בעקירון זה סוג של פארודיה....🤡

אגב זה היה סרט הראשון שלי שראיתי את ארנולד שוורצנגר פעם ראשונה והחלטתי שאני רוצה ליהיות גדול וחזק (גיל 5, כן..) וראיתי אותו מיליון פעם מאז, עדיין נהנה ממנו!!! (הסרט ה-2)

ואת הסירטון ערכתי בפלאפון על הספסל מחוץ למכון כושר, ככה שלא היה לי את הכלים לתזמן את הסירטון טוב יותר ...🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית