הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו תכנית לעשות בזמן חיטוב דל פחמימה.

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
קצת רקע לפני:
חזרתי בספטמבר להתאמן אחרי פציעה, התחלתי בכל התרגילים עם מוט ריק. עשיתי SS עד עכשיו. משקל גוף התחלתי היה 78 ק"ג.
כיום אני שוקל 90 ק"ג ומשקלי בעבודה הם:
סקוואט 120
דדליפט 110
לחיצת חזה 65
פרס 42.5
למען האמת אני לא כל כך מרוצה מהתוצאות, היו לי בדרך הרבה תקיעות טיפשיות שנבעו מטכניקה או תזונה לקויה ולכן לא הגעתי רחוק עם התכנית. אבל אני כבר שוקל 90 ועל אחוז שומן די גבוה ואני חושב שהגיע הזמן לחיטוב. אני מעוניין לנסות חיטוב דל פחמימה ואני רוצה לנסות לשמר את המשקלים שלי כמה שיותר או אולי אפילו להצליח לעלות קצת כי בכל זאת, אני מתאמן מתחיל עדיין. איזו תכנית מומלץ לי לעשות?
תודה רבה! 😃

אחי אם אתה באחוז גבוהה למה לך דל פחמימה ? אתה יכול להתחטב תוך כדי הורדה הדרגתית של פחמימה לאט לאט , דל פחמימה עושים בשביל לרדת מתחת ל10 שאין ברירה .

תתחיל בחיטוב בסטנדרטים כללים ולא בתפריט דל פחמימה
באשר לתוכנית - FBW עם נפח משקלים קל

• פותח/ת השרשור
אחי אם אתה באחוז גבוהה למה לך דל פחמימה ? אתה יכול להתחטב תוך כדי הורדה הדרגתית של פחמימה לאט לאט , דל פחמימה עושים בשביל לרדת מתחת ל10 שאין ברירה .

תתחיל בחיטוב בסטנדרטים כללים ולא בתפריט דל פחמימה
באשר לתוכנית - FBW עם נפח משקלים קל

ברור שלא אתחיל ישר מדל פחמימה, אני אקצץ לאט לאט. אני גם לא מכוון לפחות מ10 אחוז אפילו לא 10 אחוז. אין טעם לרדת לכזה אחוז שומן עם מסת שריר נמוכה לפי דעתי. אני מכוון ל12-14 כדי להתחיל שוב מסה מנקודה טובה. ובקשר לתכנית, מה עם מדקאו או 5/3/1? ראיתי שהרבה אנשים עושים אותם ומצליחים לשמר את המשקלים או לפחות את הרטיו. ומה זאת אומרת נפח משקלים קל? כלומר להרים משקל יחסית קל בין 8-15 חזרות?

תודה!

ברור שלא אתחיל ישר מדל פחמימה, אני אקצץ לאט לאט. אני גם לא מכוון לפחות מ10 אחוז אפילו לא 10 אחוז. אין טעם לרדת לכזה אחוז שומן עם מסת שריר נמוכה לפי דעתי. אני מכוון ל12-14 כדי להתחיל שוב מסה מנקודה טובה. ובקשר לתכנית, מה עם מדקאו או 5/3/1? ראיתי שהרבה אנשים עושים אותם ומצליחים לשמר את המשקלים או לפחות את הרטיו. ומה זאת אומרת נפח משקלים קל? כלומר להרים משקל יחסית קל בין 8-15 חזרות?

תודה!
5/3/1 נפוצה מאוד ומומלצת
נפח משלים תומך וקל משמעותי מתן מספר סטים מצומצם בתרגילים מבודדים כמו ידיים/כתפיים וכד'

• פותח/ת השרשור
5/3/1 נפוצה מאוד ומומלצת
נפח משלים תומך וקל משמעותי מתן מספר סטים מצומצם בתרגילים מבודדים כמו ידיים/כתפיים וכד'
אז מה כדאי לעשות לפי דעתך, 5/3/1 או לקחת את הFBW מהפורטל?

• פותח/ת השרשור
מה משקלי העבודה שלך?
120 סקוואט
110 דדליפט
65 לחיצת חזה
42.5 לחיצת כתפיים.
יודע שמשקלים נמוכים אך בכל זאת אני רוצה לנסות לשמר את הרטיו של הסקוואט והדדליפט בעיקר, הלחיצות אצלי חלשות מאוד, מקווה להמשיך להתקדם קצת בהן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית