הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12

מרגיש לי שאולי אני מפספס כמה נקודות אשמח לשמוע כל הערה הכי קטנה כי זה יכול למנוע פציעה עתידית.

בגדול נראה טוב, אבל רק 2 דברים:
1. תיישר את הראש עם הגב, לא להרים אותו כל כך
2. העמידה שלך נראית כמו עמידת סקוואט, שלחלק מהאנשים זה יכול להתאים, אבל כתנוחת יסוד של ההרמה זה לא מתאים, כפות הרגליים צריכות לפנות קדימה, להיות בערך ברוחב אגן
הדרך הכי טובה לדעת מה העמדה החזקה שלך, היא להתכונן לקפיצה לגובה, ואיך שאתה מניח את כפות הרגליים שלך, זה המיקום שאתה צריך להניח אותן בדדליפט

• פותח/ת השרשור
בגדול נראה טוב, אבל רק 2 דברים:
1. תיישר את הראש עם הגב, לא להרים אותו כל כך
2. העמידה שלך נראית כמו עמידת סקוואט, שלחלק מהאנשים זה יכול להתאים, אבל כתנוחת יסוד של ההרמה זה לא מתאים, כפות הרגליים צריכות לפנות קדימה, להיות בערך ברוחב אגן
הדרך הכי טובה לדעת מה העמדה החזקה שלך, היא להתכונן לקפיצה לגובה, ואיך שאתה מניח את כפות הרגליים שלך, זה המיקום שאתה צריך להניח אותן בדדליפט
תודה על העצה אז לא לעשות את הקטע עם ה30 מעלות לצדדים ברגליים?

לדעתי אתה עושה טוב, לגבי העמידה שהזכירו מעליי קשה לי קצת לראות כי זה מהצד אבל באמת עמידה קצת יותר צרה לא תזיק וגם לפני שאתה מתחיל ב setup הייתי ממליץ לקחת את הישבן יותר אחורה וקצת למעלה כדי שתרגיש מתיחה בהאמסרינג, בכל מקרה תחכה לעוד תגובות ותראה סרטונים של הדרכות וטיפים, תמיד יש מה לשפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית