הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עד כמה אפשר לסמוך על דירוג אבקות החלבון של labdoor

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
שלום,
רציתי לשמוע את דעתכם על הדירוג של labdoor בנוגע לאבקות חלבון.
רבים מחברי הפורום פה משתמשים באבקות חלבון שדורגו בתור D שמסמל שהאבקה היא פשוט "אסון" המלאה בסיכונים בריאותיים ובחוסר אמינות של התווית.
ובכל זאת מה דעתכם על האבקות היותר מפורסמות כמו MP ו-Dymatize שנמצאות בדירוג B/B- האם יש סיכון בצריכה שלהם?
כי עד עכשיו למשל די סמכתי על אותן חברות בזכות השם שלהם וכו' האם יש צורך לשנות הרגלים?
תודה.

אי אפשר לדעת ,מאיך שזה נראה לי מדובר בחברה שמפרסמת חוות דעת בתשלום. חלק מהמוצרים שיש להם בעשיריה הפותחת כן מכילים אמינוספייקינג.

כמו כן הם מורידים שם בעיקר על ממתיקים מלאכותיים ורכיבים אחרים שבניגוד למה שהם כותבים לא נחשבים מזיקים. יכולה להיות שם אבקה עם הרבה חלבון למנה ,למשל ISO100 שהורידו לה את הציון בגלל שיש בה סוכרלוז כשיש הרבה מחקרים על בני אדם שמראים שסוכרלוז לא מזיק בזמן שאבקה עם הרבה פחות חלבון למנה כמו MYPROTEIN תיהיה לפניה כי אין בה ממתיקים בכלל.

אגב סטיביה בכמויות גדולות גורם לעקרות בבעלי חיים ואף אחד לא העז לבדוק אם הוא עושה את אותו הדבר בבני אדם. למה למשל סוכרלוז מוריד את הציון וסטיביה לא?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת ,מאיך שזה נראה לי מדובר בחברה שמפרסמת חוות דעת בתשלום. חלק מהמוצרים שיש להם בעשיריה הפותחת כן מכילים אמינוספייקינג.

כמו כן הם מורידים שם בעיקר על ממתיקים מלאכותיים ורכיבים אחרים שבניגוד למה שהם כותבים לא נחשבים מזיקים. יכולה להיות שם אבקה עם הרבה חלבון למנה ,למשל ISO100 שהורידו לה את הציון בגלל שיש בה סוכרלוז כשיש הרבה מחקרים על בני אדם שמראים שסוכרלוז לא מזיק בזמן שאבקה עם הרבה פחות חלבון למנה כמו MYPROTEIN תיהיה לפניה כי אין בה ממתיקים בכלל.

אגב סטיביה בכמויות גדולות גורם לעקרות בבעלי חיים ואף אחד לא העז לבדוק אם הוא עושה את אותו הדבר בבני אדם. למה למשל סוכרלוז מוריד את הציון וסטיביה לא?
אם תסתכל למשל על שתי אבקות נורא פופלריות שגם הזכרתי מקודם לכן (MP ו-Dymatize)
MusclePharm Combat Powder Review
Dymatize Elite Whey Protein Isolate Review
אתה תראה שבשניהם כתוב שה-INGREDIENT SAFETY נמצא במצב לא טוב האם זו סיבה להפסיק לצורך את המוצרים הללו?

קודם כל ,מה שמוכרים בארץ זה ISO100 ולא האבקה שהבאת ,באיזו 100 יש רק סוכרלוז שממה שידוע עכשיו הוא לא מזיק ומשום מה הם החליטו לטעון שהוא כן:
Dymatize ISO-100 Review

שנית ,הקומבט היא אבקה לא משתלמת עם ערכים גרועים ואמינו ספייקינג אז ממילא לא הייתי ממליץ לקחת ללא קשר לממתיק.

לגבי הממתיק הזה Acesulfame Potassium ,לא התעמקתי בנושא אבל עד כמה שידוע לי בניגוד לסוכרלוז הוא לא נחקר כלכך בבני אדם אבל הוא מסרטן במינונים מאוד גבוהים בבעלי חיים מעבר למה שרלוונטי לבני אדם כי הוא ממתיק מאוד חזק.

שים לב שלא תמיד מה שמזיק לבעלי חיים רלוונטי לבני אדם כי לבעלי חיים יש אנזימים אחרים שיכולים להפוך את הממתיקים לחומרים אחרים ממה שהם נהפכים אצלנו בגוף. בכל מקרה הוא לא נחקר אז הייתי נמנע מכמויות גדולות מידי.

נערך לאחרונה:
קודם כל ,מה שמוכרים בארץ זה ISO100 ולא האבקה שהבאת ,באיזו 100 יש רק סוכרלוז שממה שידוע עכשיו הוא לא מזיק ומשום מה הם החליטו לטעון שהוא כן:
Dymatize ISO-100 Review

שנית ,הקומבט היא אבקה לא משתלמת עם ערכים גרועים ואמינו ספייקינג אז ממילא לא הייתי ממליץ לקחת ללא קשר לממתיק.

לגבי הממתיק הזה Acesulfame Potassium ,לא התעמקתי בנושא אבל עד כמה שידוע לי בניגוד לסוכרלוז הוא לא נחקר כלכך בבני אדם אבל הוא מסרטן במינונים מאוד גבוהים בבעלי חיים מעבר למה שרלוונטי לבני אדם כי הוא ממתיק מאוד חזק.

שים לב שלא תמיד מה שמזיק לבעלי חיים רלוונטי לבני אדם כי לבעלי חיים יש אנזימים אחרים שיכולים להפוך את הממתיקים לחומרים אחרים ממה שהם נהפכים אצלנו בגוף. בכל מקרה הוא לא נחקר אז הייתי נמנע מכמויות גדולות מידי.

אז בתכלס, myprotein הם אמינים?
דימטייז iso100 ?
מבחינת צריכה יומית של שני סקופים ביום.

אני בעד MyProtein. חוץ מזה שהם זולים (גם בארץ כשיביאו אותם), המבחר שם כולכך עצום שזה לא נורמלי.

לא מכיר את My Protein האם בשונה ממאסל פארם שווה לקנות את האבקת חלבון שלהם מבחינת כמות-מחיר ?

לא מכיר את My Protein האם בשונה ממאסל פארם שווה לקנות את האבקת חלבון שלהם מבחינת כמות-מחיר ?
המחיר לגרם חלבון שלהם ניראה לי הכי טוב שיש כרגע. בעיה יחידה שזה מגיעה בשק, אז תקנה צריך שיהיה פח של חברה אחרת.

לפני חודש עשו כתבה בערוץ 10 על כל הממתיקים כמו סוכרלוז סוכרין
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)]אצסולפאם-K וכו ומנהל מחלקה בבית החולם שיבא אמר שהכול שטויות ושזה לא באמת מסרטן-[/COLOR]
סוכר או ממתיק מלאכותי - מה עדיף?
גם אני נמנעתי בעבר ממתיקים אבל מאז הכתבה אני מבין שאין סיבה לכך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית