הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט רגיל לעומת sldl

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
מה לדעתכם ההפרש באחוזים בין דדליפט רגיל לסטיף לג דדליפט?
אני מנסה לדעת אם איזה משקל להתחיל את התרגיל
@MasterSplitter יש לך תובנה?

קודם כל נעשה רק בירור האם אתה מתכוון לסטיף לג "אמיתי" או כזה שמלמדים בוינגייט כלומר דדליפט רומני?

• פותח/ת השרשור
קודם כל נעשה רק בירור האם אתה מתכוון לסטיף לג "אמיתי" או כזה שמלמדים בוינגייט כלומר דדליפט רומני?
אמיתי, כמו שריפטו מסביר. מתחילים כל פעם מהרצפה

אם אפשר גם חוות דעת.

נערך לאחרונה:
לדעתי SLDL אמיתי לא כולם יכולים להתחיל מהרצפה, כי פשוט לא לכולם יש את הגמישות בהאמסטרינגס לזה
אני גם ממליץ להתחיל ממשקל לא גבוה, אפילו 30-40 קילו, ומשם לעלות למשקל שנוח לך, זה גם ככה לא אמור להיות משקל גבוה מדי

• פותח/ת השרשור
לדעתי SLDL אמיתי לא כולם יכולים להתחיל מהרצפה, כי פשוט לא לכולם יש את הגמישות בהאמסטרינגס לזה
אני גם ממליץ להתחיל ממשקל לא גבוה, אפילו 30-40 קילו, ומשם לעלות למשקל שנוח לך, זה גם ככה לא אמור להיות משקל גבוה מדי
מבחינת ריפטו המשקל לא רחוק מדדליפט רגיל ולכן חיפשתי תובנות של בעלי נסיון.

מבחינת ריפטו המשקל לא רחוק מדדליפט רגיל ולכן חיפשתי תובנות של בעלי נסיון.
יכול להיות שכן, אבל אף פעם לא עשיתי את התרגיל הזה בטווח חזרות של דדליפט, אלא תמיד באיזור ה-8-12

בתוכנית שאני מתכנן לעבוד לפיה זה 5*3 אקרוס
אני לא רואה באמת סיבה לזה, זה תרגיל יחסית מבודד, שעובד מאוד על גמישות וטווח תנועה, אז לדעתי אתה תרוויח ממנו יותר כתרגיל עזר עם מספר חזרות גבוה יחסית

• פותח/ת השרשור
המשקל באמת לא מאוד רחוק מדדליפט רגיל, אבל למה שתרצה לבדוק את זה?
אני לא רוצה לבדוק. אני רוצה לקבל הערכה מאיזה משקל להתחיל בתרגיל.
אני לא רואה באמת סיבה לזה, זה תרגיל יחסית מבודד, שעובד מאוד על גמישות וטווח תנועה, אז לדעתי אתה תרוויח ממנו יותר כתרגיל עזר עם מספר חזרות גבוה יחסית
אני לא מתווכח לגבי זה, אבל זה לא מטרת התוכנית.

אחרי תקופה של ביצוע דדליפט קלאסי וSLDL כמשלים ומבודד, המעבר לRDL היה הכי טוב שעשיתי. הוא גרם לשיפור משמעותי בדדליפט הקלאסי לצד חיזוק משמעותי יותר וגדילת השרשרת האחורית של הגוף אצלי

מסכים עם רוב הדעות כאן.

ניסיתי לתקופה קצרה, הייתי אומר שזה תרגיל מאוד קשה כאשר מבוצע בצורה איכותית (מעדיף לא להרפות מתח מההאמס) - גם משקל נמוך מאוד קשה לבצע.

הייתי מעדיף לעבוד עם משקלים סביב 40-60 אחוז מהסינגל מקסימלי דדליפט, למס' חזרות בינוני-גבוה (זה תרגיל מתיש).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית