מה לדעתכם ההפרש באחוזים בין דדליפט רגיל לסטיף לג דדליפט?
אני מנסה לדעת אם איזה משקל להתחיל את התרגיל
@MasterSplitter יש לך תובנה?
אני מנסה לדעת אם איזה משקל להתחיל את התרגיל
@MasterSplitter יש לך תובנה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמיתי, כמו שריפטו מסביר. מתחילים כל פעם מהרצפהקודם כל נעשה רק בירור האם אתה מתכוון לסטיף לג "אמיתי" או כזה שמלמדים בוינגייט כלומר דדליפט רומני?
מנצל"ש. אני תהיתי לגבי דדליפט רומני. יש לך תובנה?קודם כל נעשה רק בירור האם אתה מתכוון לסטיף לג "אמיתי" או כזה שמלמדים בוינגייט כלומר דדליפט רומני?
מבחינת ריפטו המשקל לא רחוק מדדליפט רגיל ולכן חיפשתי תובנות של בעלי נסיון.לדעתי SLDL אמיתי לא כולם יכולים להתחיל מהרצפה, כי פשוט לא לכולם יש את הגמישות בהאמסטרינגס לזה
אני גם ממליץ להתחיל ממשקל לא גבוה, אפילו 30-40 קילו, ומשם לעלות למשקל שנוח לך, זה גם ככה לא אמור להיות משקל גבוה מדי
יכול להיות שכן, אבל אף פעם לא עשיתי את התרגיל הזה בטווח חזרות של דדליפט, אלא תמיד באיזור ה-8-12מבחינת ריפטו המשקל לא רחוק מדדליפט רגיל ולכן חיפשתי תובנות של בעלי נסיון.
בתוכנית שאני מתכנן לעבוד לפיה זה 5*3 אקרוסיכול להיות שכן, אבל אף פעם לא עשיתי את התרגיל הזה בטווח חזרות של דדליפט, אלא תמיד באיזור ה-8-12
אני לא רואה באמת סיבה לזה, זה תרגיל יחסית מבודד, שעובד מאוד על גמישות וטווח תנועה, אז לדעתי אתה תרוויח ממנו יותר כתרגיל עזר עם מספר חזרות גבוה יחסיתבתוכנית שאני מתכנן לעבוד לפיה זה 5*3 אקרוס
אני לא רוצה לבדוק. אני רוצה לקבל הערכה מאיזה משקל להתחיל בתרגיל.המשקל באמת לא מאוד רחוק מדדליפט רגיל, אבל למה שתרצה לבדוק את זה?
אני לא מתווכח לגבי זה, אבל זה לא מטרת התוכנית.אני לא רואה באמת סיבה לזה, זה תרגיל יחסית מבודד, שעובד מאוד על גמישות וטווח תנועה, אז לדעתי אתה תרוויח ממנו יותר כתרגיל עזר עם מספר חזרות גבוה יחסית
מבחינת משקלי עבודה או באופן כללי לגבי התרגיל?מנצל"ש. אני תהיתי לגבי דדליפט רומני. יש לך תובנה?
משקלי עבודה, יחסית לדד רגיל.מבחינת משקלי עבודה או באופן כללי לגבי התרגיל?
אני לא רוצה לבדוק. אני רוצה לקבל הערכה מאיזה משקל להתחיל בתרגיל.
זה מאוד תלוי, אצלי ההבדל באמת קטן אבל תמיד עדיף לקחת מרווח ביטחון ולבדוק בעצמך.מבחינת ריפטו המשקל לא רחוק מדדליפט רגיל ולכן חיפשתי תובנות של בעלי נסיון.