הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב- פגיעה בגדילה?

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
שאלה שקפצה לי לראש-חיטוב יכול לפגוע בהתפתחות מבחינה מינית וגובה? כאילו נגיד שהגביהה תעצר או שזקן לא יופיע וכו'. מדבר בעיקרון על גילאים של 15-17 אבל גם ליותר צעירים ומלאים. (נגיד ילד בן 12 שבעודף משקל או שאפילו לא בעודף משקל אבל רוצה להוריד ויעשה חיטוב)

באופן כללי גרעון קלורי קיצוני ולמשך זמן בגילאים אלו אינו טוב באופן כללי, ולא רק להתפתחות המינית והפיזית

• פותח/ת השרשור
באופן כללי גרעון קלורי קיצוני ולמשך זמן בגילאים אלו אינו טוב באופן כללי, ולא רק להתפתחות המינית והפיזית
אני לא מדבר על גירעון קיצוני אלא על חיטוב שמתבצע טוב
300-500 מתחת לrmr ירידה של 2 קילו לחודש (אחרי נוזלים)

אני לא מדבר על גירעון קיצוני אלא על חיטוב שמתבצע טוב
300-500 מתחת לrmr ירידה של 2 קילו לחודש (אחרי נוזלים)
כל עוד אתה לא באמת צריך חיטוב, אל תחטב
בהמשך לכך, חיטוב מינימלי של מספר בודד של שבועות ובגרעון קל יהיה זניח
כל או כך, לא חושב שנער צריך למצוא עצמו מפריז במשקל לשני הכיוונים (עודף קיצוני/גרעון קיצוני)

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא באמת צריך חיטוב, אל תחטב
בהמשך לכך, חיטוב מינימלי של מספר בודד של שבועות ובגרעון קל יהיה זניח
כל או כך, לא חושב שנער צריך למצוא עצמו מפריז במשקל לשני הכיוונים (עודף קיצוני/גרעון קיצוני)
אני לדוגמא כרגע במסה ואני מעריך שאני יסיים אותה על 21-22 % שומן אז אחרי זה חייב לבוא חיטוב ארוך. (בן 16)
השאלה אם זה באמת יכול לפגוע או שלא..

אני לדוגמא כרגע במסה ואני מעריך שאני יסיים אותה על 21-22 % שומן אז אחרי זה חייב לבוא חיטוב ארוך. (בן 16)
השאלה אם זה באמת יכול לפגוע או שלא..
מאמין שלא/ הנתונים עדיין בגדר הסביר
מה שחשוב, שוב, זה הדרגה קלורית ולא לבצע מאסת כאסח או חיטוב קיצוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית