ייעוץ נתקע בסקואט ss

• פותח/ת השרשור Trick
  • פורסם בתאריך

Trick

משתמש מתחיל
63
9
נק' מוניטין:
9
63
9
הי,

נתונים: בן 20 , 1.78 , משקל 77-79 ,

אני אוכל 500+ והתפריט שלי טוב (פרסמתי פה כבר ואמרו שזה טוב), יושן מינימום 7:30-8 שעות לעיתים 9

לפני יומיים-שלוש פתחתי נושא שאמרתי שהגעתי ל 40 קילו בסקואט low bar(מבחינתי זה שיא) ואמרתי שלא בטוח בכלל שאימון הבא אני יוכל להעלות כי זה היה קשה,

אז ככה באימון היום עשיתי סט ראשון:47 ל 3(ב3 ממש נלחמתי כדי לסיים אותו),סט שני 45 ל 3, סט שלישי 43 ל 3

אפילו שהורדתי כל סט במשקל לא הצלחתי להגיע ל5 חזרות (כמובן אחרי חימום, מתיחות הכל..)

מה שעוד מקשה עליי בסקוואט זה שהכתף השמאלית שלי כואבת וקשה לי להחזיק לזמן ממושך את המוט בגב

מה אני צריך לעשות לאימון הבא? איזה משקל יהיה המשקל עבודה שלי? ואם זה נורמלי וקרה לעוד אנשים שהם נתקעו באימון ה 5 ב ss שלהם בסקוואט

אתה לא חושב שקפיצות של 2.5 זה קצת למשקל שלו(40)?

איך הטכניקה שלך? אתה בטוח שם את המוט במקום הנכון?
לא.
1.לא יקרה שום אסון ל"התעכב" חודש בעלייה במשקלים.
2. אי אפשר להתעלם מהשינוי באחוזים
3. הוא נתקע ב 47.5 , אז 45 זה לא הבדל משמעותי

לפני יומיים-שלוש פתחתי נושא שאמרתי שהגעתי ל 40 קילו בסקואט low bar(מבחינתי זה שיא) ואמרתי שלא בטוח בכלל שאימון הבא אני יוכל להעלות כי זה היה קשה,
תעלה סרטון.
אני די בטוח שיש כשל טכני שמונע ממך להתקדם, במשקל הגוף שלך 40 זאת בטח לא אמורה להיות הנקודה שבה תיתקע.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהטכניקה שלי סבירה, בכל מקרה מי שיכול לתת לי הערות עליה אשלח לו בפרטי

אימון הבא אני יעשה 42.5, עוד עצות?

אני חושב שהטכניקה שלי סבירה, בכל מקרה מי שיכול לתת לי הערות עליה אשלח לו בפרטי

אימון הבא אני יעשה 42.5, עוד עצות?
לדעתי אתה צריך להקשיב למי שהגיב מעלייך ובאמת לעלות סרטון, אתה מבקש עצה ולא מקשיב לה

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה צריך להקשיב למי שהגיב מעלייך ובאמת לעלות סרטון, אתה מבקש עצה ולא מקשיב לה
אני שלחתי לו סרטון בהודעה פרטית, כל מי שיכול לעזור לי אני ישלח לו פשוט אני לא יפרסם כאן את עצמי מתאמן

אני שלחתי לו סרטון בהודעה פרטית, כל מי שיכול לעזור לי אני ישלח לו פשוט אני לא יפרסם כאן את עצמי מתאמן
אוקיי אין בעיה, אם אתה רוצה אתה מוזמן לשלוח אבל לדעתי זה ששלחת לו זה מספיק הוא מבין "קצת" יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית