הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלות על תזונה בשביל מסה.

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
יש לי קריאטין בבית שאני הפסקתי לגעת בוא כי חשבתי שהוא עשה אותי חולה אבל זה לא זה בסוף.
מה שאני יודע זה שצריך לשתות הרבה מים 3 ליטר לפחות כל יום ולשתות 5 גרם קריאטין כל יום כדי לא לפגוע בכליות כי הקריאטין סופח נוזלים.
הרופא אמר לי שיש כבר קריאטין בגוף אז לא צריך לקחת בכלל זה לא בריא ורציתי לדעת אם יכול לצאת בבדיקות דם עודף קריאטין שיכול לעשות נזק או שבכללי קריאטין יכול לשנות את הבדיקות דם בכללי?(על בדיקות דם לא מצאתי פה הסבר)
אני שוקל 70 ורוצה לעבוד חזק על מסה ל80+ קילו ואני בגובה 1.78
אני יקנה אולי אבקת חלבון ורציתי לדעת אם זה בסדר לשים את הקריאטין בפנים ולשתות את האבקה ביחד או שמומלץ בניפרד.
אני רוצה אבקה כדי להשלים חלבון שאני יצטרך.
רציתי לדעת איזה סוג אירובי יפגע במסה ריצות ארוכות בקצב מהיר(כ4 ק"מ), ריצות ארוכות לא מהירות(כ8 ק"מ), ספרינטים, קפיצות עם חבל.
בתפריט אני עושה יש את עיניין הפחמימות שמעניין אותי ורציתי לדעת אם עדיף הרבה יותר שומן נגיד פי 2 מהמשקל מאשר פחמימות ואם אני אוכל הרבה פחמימות אם זה לא בריא או מה.

נערך לאחרונה:
לגבי הקריאטין הגוף שלך מייצר גרם 1 לבד ( אם אני לא טועה ) .
מהאוכל והבשר אתה מקבל עוד חצי - 1 גרם . מומלץ לתסף בעוד . אל תדאג בקשר לבדיקות דם ודברים כאלה .
לגבי ריצות ישלך כל מיני המלצות או קצב איטי בדופק 60-70 אחוז או אינטרוולים .
לגבי התזונה תקרא מדריך לבניית תפריט תזונה .
חלבון אתה צריך 2 גרם לקילו .
שומן עד 1 גרם לקילו .
פחמימה בהתאם לעלייה במשקל , תתחיל מ3-4 בערך .

• פותח/ת השרשור
לגבי הקריאטין הגוף שלך מייצר גרם 1 לבד ( אם אני לא טועה ) .
מהאוכל והבשר אתה מקבל עוד חצי - 1 גרם . מומלץ לתסף בעוד . אל תדאג בקשר לבדיקות דם ודברים כאלה .
לגבי ריצות ישלך כל מיני המלצות או קצב איטי בדופק 60-70 אחוז או אינטרוולים .
לגבי התזונה תקרא מדריך לבניית תפריט תזונה .
חלבון אתה צריך 2 גרם לקילו .
שומן עד 1 גרם לקילו .
פחמימה בהתאם לעלייה במשקל , תתחיל מ3-4 בערך .
תודה רבה אני קראתי.
רציתי לדעת איזה מאכלים קטנים מפוצצים קלוריות?

• פותח/ת השרשור
אני נמצא במכינה אם אני לא מצליח להשלים את הקלוריות כי יש 3 ארוחות למרות שאפשר לעשות פרוסות אבל אני לא רוצה לאכול 10 פרוסות כל יום.
איך להשלים קלוריות אם אני רואה שיש חלבון בגוף.
אני יעשה 2 גרם חלבון על כל קילו

לא עברתי פה על כל התגובות שלך אז סלח לי אם זה לא קשור כבר.. אבל ראיתי שאתה מחפש דרך לסגור את הערכים שלך עם ארוחות מצומצמות..
ישכמה דברים שאתה צריך להביא מהבית אבל בתור אחד שעשה את זה כמעט שלוש שנים זה ממש לא סיפור..
בצבא לא הייתי מגיע לערכים אז הייתע עושה שייק:

50 גרם וטחינה גולמית
2-3 תמרים - להמתיק טיפה ולהוסיף קצת פחמימה
סקופ חלבון (טעם עדין שלא ישתלב נורא..)
200 מל חלב 3%
ועוד איזה כף ממישהו שיתן עוד קצת טעם כמו חמאת בוטנים או ממרח שוקולד,
ומוסיף קצת מים...
(הייתי מוסיף לפעמים סיבים תזונתיים וקצת פחמימה פשוטה שעוד קצת מתאזנת במשקה)

זה פחות או יותר 900-1000 קלוריות אבל זה הרבה שומן.. אם מבחינת הערכים זה מסתדר לך לקחת מידי פעם שייק כזה זה יכול לפתור לך המון את הבעיה שאין מספיק ארוחות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית