הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופאות לוואי של קריאטין

asafiloz

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם אני ביום השני כבר לצריכת קריאטין 5 גרם לפני האימון עם סוכר ענבים

היום ביום השני שלי התאמנתי והרגשתי שיפורים משמעותיםם בהרמת משקולות לא מתעייף מהר

אני מדבר עם חבר שלי בחדר כושר ולכמה שניות העיניים שלי התחילו לרעוד ממש כמו לפרקס וכאבי ראש עצומים

חשוב לציין שאני שותה מלא עם זה באימון של שעתיים וחצי הגעתי למצב של שלוש ליטר מים

אבל איני יודע מה גרם לדבר הזה

מישהו יכול אולי להסביר לי תתופעה הזאת

קריאטין של דמנטייז

צירוף מקרים
וגם השיפורים הם פלצבו קריאטין לא מתחיל להשפיע אחרי יומיים
לוקח 3 שבועות בערך שהוא יתחיל להשקיע

• פותח/ת השרשור
לפני שלוש ימים הרמתי משיכה במוט פולי (עורף) 30 קילו והיה לי קשה כבר אחרי סט היום אחרי פעמים של נטילה של קריאטין אני מרים 40 קילו ועושה 5 סטים של 15 חזרות בכיף !! לא מתעיף כולל גם באימונים האחרים שלי

יכול להיות בגלל שישנתי 5 שעות רק הלילה והלכתי שלוש ימים ברצף לאימונים בחדר כושר ?

תכלס אני מרגיש שיפור משמעותי בקריאטין גם אחרי יומים אני עושה אימון של 3 שעות ואני לא מרגיש בכלל עיףף

(זה פעם ראשונה שלי שאני נוטל כזה דבר )

לפני שלוש ימים הרמתי משיכה במוט פולי (עורף) 30 קילו והיה לי קשה כבר אחרי סט היום אחרי פעמים של נטילה של קריאטין אני מרים 40 קילו ועושה 5 סטים של 15 חזרות בכיף !! לא מתעיף כולל גם באימונים האחרים שלי

יכול להיות בגלל שישנתי 5 שעות רק הלילה והלכתי שלוש ימים ברצף לאימונים בחדר כושר ?

תכלס אני מרגיש שיפור משמעותי בקריאטין גם אחרי יומים אני עושה אימון של 3 שעות ואני לא מרגיש בכלל עיףף

(זה פעם ראשונה שלי שאני נוטל כזה דבר )
אל תתעסק בחרא. אני גם מרגיש את אפקט הפלסבו של הקריאטין אחרי 3-4 ימים כי אני מאמין באמת שבזמן הזה הגוף כבר סופח נוזלים. אם זה נכון או לא שלוקח בין שבוע-שבועיים(5, 10-30 ג) זה לא משנה כי אתה מאמין שזה עוזר.
3 ליטר זה לא הרבה. זה משתנה למשקל שלך ולמסת שריר. אני מגיע גם ל15 ליטר ביום ואני משאר שיש כאלו שגם יותר(שילוב של קפאין או מייבשים אחרים). אז פשוט תמשיך להתאמן- כי לפי המשקלים, קריאטין זה לא מה שעוזר לך להתחזק אלא בונוס קטן(לעומת שינה,תזונה ורק אז אימון).
"נוטל כזה דבר"- נשמע כאילו זה סם אם משהו שלא ברור מה התכולה שלו. קריאטין מונו ממש קל לסנטז ממה שהבנתי והוא מורכב מ3 חומצות אמינו.. אז אתה יכול לאמין בקסמים(או 0מי0) או שאתה יכול להבין עד כמה התעסקות בטפל לא חשובה.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות אז באמת שזה מחוסר שינה של אותו לילה ביחד עם הקראטין זה היה משהו מוזר הרגשתי כילו אני הולך להיות פוזל משהו מפגר בחיים לא קרה לי כזה דבר ואני לא מצליח לפענח את זה למה זה קרה לי

יכול להיות אז באמת שזה מחוסר שינה של אותו לילה ביחד עם הקראטין זה היה משהו מוזר הרגשתי כילו אני הולך להיות פוזל משהו מפגר בחיים לא קרה לי כזה דבר ואני לא מצליח לפענח את זה למה זה קרה לי
קריאטין ביחד עם שילוב של קצת שעות שינה גורם לשבץ בטווח הרחוק. 😵 טרולולו :D.. הכל היה ויהיה בסדר. קריאטין בטוח יותר מלטייל בשעות הערב. או להגזים עם כל תוסף אחר. כפית אחת- אפילו אם תקח כל החיים(מלווה בשתיית מים) לא תעשה לך שום נזק. אבל חוסר שינה כן. החל מהיום ה4(לפי ניסיוני)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית