עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רצועות"תופעה"... יש הרבה אנשים כאלה. זה הגיוני לגמרי. זה לא כמו שהפרס יותר גבוהה מהבנץ...
גם אם תסתכל על הסקוואטרים הטוביםן באמת אתה תראה שהסקוואט אצלם יותר גבוהה מהדדליפט בהרבה.
לפי מה שאני רואה גם אצל מקצוענים וגם חובבים כמעט תמיד הדדליפט גבוה"תופעה"... יש הרבה אנשים כאלה. זה הגיוני לגמרי. זה לא כמו שהפרס יותר גבוהה מהבנץ...
גם אם תסתכל על הסקוואטרים הטוביםן באמת אתה תראה שהסקוואט אצלם יותר גבוהה מהדדליפט בהרבה.
מה המשקלי עבודה בדדליפט ובסקוואט?אני שם לב שאני בין היחידים שהסקוואט שלו גבוה מהדדליפט -בהנחה שהטכניקה באמת טובה בשניהם ושרירי הגב יחסית לא חלשים bor 100 לחמישייה אחת ומשקל גוף +30 קילו ל3*5 למתח בסופיציה. איזה אופציה אחרת יכולה להוביל ל״תופעה״ הזו?
לא יודע,מכיוון שאני כרגע בחיטוב ירדתי 8-9 קילו משקל גוף.שוקל 77~ וכרגע מצליח לשמר משקלי עבודה מלפני-סקוואט 200*5כל עוד שתי ההרמות מתקדמות בלי תקיעות כאבים ופציעות לא הייתי מתעסק ב"מה אמור לקרות".
האם חוב לראק? @incinלא יודע,מכיוון שאני כרגע בחיטוב ירדתי 8-9 קילו משקל גוף.שוקל 77~ וכרגע מצליח לשמר משקלי עבודה מלפני-סקוואט 200*5
דד 197 3*3
תעשה לי טובה רק אל תתחיל לי עם החובות לא חיפשתי להתגאות פה למרות שבמקרה כן יש לי סרטון של הסקוואט למרות שלא נוהג לצלם..האם חוב לראק? @incin
ובכל מקרה אתה פשוט סקוואטר טוב.. המצב אצלי דיי דומה גם. ותסתכל על הסקוואטרים הכי טובים גם בלי רצועות הדדליפט שלהם הרבה יותר. נמוך מהסקוואט. בליין סאמנר שפף 415 ואז איבד את הגריפ בדד 365.
ריי וויליאמס משך 360 אחרי ה438 סקוואט והרשימה ממשיכה..
תחרות אחרונה נתתי 250 עם רצועות ומשכתי 240. כרגע השיאים שלי לנפח הם אזור ה200-205 בשניהם ללא רצועות.תעשה לי טובה רק אל תתחיל לי עם החובות לא חיפשתי להתגאות פה למרות שבמקרה כן יש לי סרטון של הסקוואט למרות שלא נוהג לצלם..
ולעניין אז אני מבין שזה לא כלכךנדיר ״המצב״ שלי-השאלה אם זה רק בליפטרים ששוקלים הרבה או גם בכאלה עם משקל גוף נמוך(מתחת ל100).אמרת שהמצב שלך דומה-כמה סקוואט ודדליפט שלך?
לא יודע,מכיוון שאני כרגע בחיטוב ירדתי 8-9 קילו משקל גוף.שוקל 77~ וכרגע מצליח לשמר משקלי עבודה מלפני-סקוואט 200*5
דד 197 3*3
תעשה לי טובה רק אל תתחיל לי עם החובות לא חיפשתי להתגאות פה למרות שבמקרה כן יש לי סרטון של הסקוואט למרות שלא נוהג לצלם..
ולעניין אז אני מבין שזה לא כלכךנדיר ״המצב״ שלי-השאלה אם זה רק בליפטרים ששוקלים הרבה או גם בכאלה עם משקל גוף נמוך(מתחת ל100).אמרת שהמצב שלך דומה-כמה סקוואט ודדליפט שלך?
היה לי 260*2 עם משקל גוף 100
תנבור בהודעות העבר כבר תמצאחוב לראק?🤣🤡
אולי הסמיילים לא היו מספיק ברורים אבל זה היה ציני...תנבור בהודעות העבר כבר תמצא
לפי הבקשות שלך אני צריך להזהר להזכיר את 215*2 מיום חמישי..
אל תדאג חבר יקר היה לי ברור לגמריאולי הסמיילים לא היו מספיק ברורים אבל זה היה ציני...