הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט וסקוואט

מאיר

מושעה
223
16
נק' מוניטין:
16
223
16
אני שם לב שאני בין היחידים שהסקוואט שלו גבוה מהדדליפט -בהנחה שהטכניקה באמת טובה בשניהם ושרירי הגב יחסית לא חלשים bor 100 לחמישייה אחת ומשקל גוף +30 קילו ל3*5 למתח בסופיציה. איזה אופציה אחרת יכולה להוביל ל״תופעה״ הזו?

"תופעה"... יש הרבה אנשים כאלה. זה הגיוני לגמרי. זה לא כמו שהפרס יותר גבוהה מהבנץ...

גם אם תסתכל על הסקוואטרים הטוביםן באמת אתה תראה שהסקוואט אצלם יותר גבוהה מהדדליפט בהרבה.

צלם את הדדליפט שלך ואגיד לך למה ..
"תופעה"... יש הרבה אנשים כאלה. זה הגיוני לגמרי. זה לא כמו שהפרס יותר גבוהה מהבנץ...

גם אם תסתכל על הסקוואטרים הטוביםן באמת אתה תראה שהסקוואט אצלם יותר גבוהה מהדדליפט בהרבה.
רצועות

• פותח/ת השרשור

לפי מה שאני רואה גם אצל מקצוענים וגם חובבים כמעט תמיד הדדליפט גבוה

אני שם לב שאני בין היחידים שהסקוואט שלו גבוה מהדדליפט -בהנחה שהטכניקה באמת טובה בשניהם ושרירי הגב יחסית לא חלשים bor 100 לחמישייה אחת ומשקל גוף +30 קילו ל3*5 למתח בסופיציה. איזה אופציה אחרת יכולה להוביל ל״תופעה״ הזו?
מה המשקלי עבודה בדדליפט ובסקוואט?
אצלי זה קרוב
110 דדליפט.
105 סקוואט.

כל עוד שתי ההרמות מתקדמות בלי תקיעות כאבים ופציעות לא הייתי מתעסק ב"מה אמור לקרות".

• פותח/ת השרשור
כל עוד שתי ההרמות מתקדמות בלי תקיעות כאבים ופציעות לא הייתי מתעסק ב"מה אמור לקרות".
לא יודע,מכיוון שאני כרגע בחיטוב ירדתי 8-9 קילו משקל גוף.שוקל 77~ וכרגע מצליח לשמר משקלי עבודה מלפני-סקוואט 200*5
דד 197 3*3

לא יודע,מכיוון שאני כרגע בחיטוב ירדתי 8-9 קילו משקל גוף.שוקל 77~ וכרגע מצליח לשמר משקלי עבודה מלפני-סקוואט 200*5
דד 197 3*3
האם חוב לראק? @incin

ובכל מקרה אתה פשוט סקוואטר טוב.. המצב אצלי דיי דומה גם. ותסתכל על הסקוואטרים הכי טובים גם בלי רצועות הדדליפט שלהם הרבה יותר. נמוך מהסקוואט. בליין סאמנר שפף 415 ואז איבד את הגריפ בדד 365.
ריי וויליאמס משך 360 אחרי ה438 סקוואט והרשימה ממשיכה..

• פותח/ת השרשור
האם חוב לראק? @incin

ובכל מקרה אתה פשוט סקוואטר טוב.. המצב אצלי דיי דומה גם. ותסתכל על הסקוואטרים הכי טובים גם בלי רצועות הדדליפט שלהם הרבה יותר. נמוך מהסקוואט. בליין סאמנר שפף 415 ואז איבד את הגריפ בדד 365.
ריי וויליאמס משך 360 אחרי ה438 סקוואט והרשימה ממשיכה..
תעשה לי טובה רק אל תתחיל לי עם החובות לא חיפשתי להתגאות פה למרות שבמקרה כן יש לי סרטון של הסקוואט למרות שלא נוהג לצלם..
ולעניין אז אני מבין שזה לא כלכךנדיר ״המצב״ שלי-השאלה אם זה רק בליפטרים ששוקלים הרבה או גם בכאלה עם משקל גוף נמוך(מתחת ל100).אמרת שהמצב שלך דומה-כמה סקוואט ודדליפט שלך?

תעשה לי טובה רק אל תתחיל לי עם החובות לא חיפשתי להתגאות פה למרות שבמקרה כן יש לי סרטון של הסקוואט למרות שלא נוהג לצלם..
ולעניין אז אני מבין שזה לא כלכךנדיר ״המצב״ שלי-השאלה אם זה רק בליפטרים ששוקלים הרבה או גם בכאלה עם משקל גוף נמוך(מתחת ל100).אמרת שהמצב שלך דומה-כמה סקוואט ודדליפט שלך?
תחרות אחרונה נתתי 250 עם רצועות ומשכתי 240. כרגע השיאים שלי לנפח הם אזור ה200-205 בשניהם ללא רצועות.

דד 197 3*3

אני גם לא ישר קופץ עם חובות לראק וכדומה אבל שאתה מציג סקוואט עם חמישייה של 200 ק"ג על משקל גוף 77 זה יותר ממחייב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית