עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אתחיל להגיב עכשיו כבר היה לי בעבר נושא דומה אבל לבטח שהוא עמוק +זה סקוואט מקביל לא עמוק.
האם חוב לראק? @incin
אני גם לא ישר קופץ עם חובות לראק וכדומה אבל שאתה מציג סקוואט עם חמישייה של 200 ק"ג על משקל גוף 77 זה יותר ממחייב...
לא נתחיל את הדיוןאתם אולי שכחתם.. אבל כבר היה דיון רציני לגביו עם חוב לראק שהוא סיפק ולמרות נושא העומק והויכוחים הסרטונים סופקו ואין מה סתם להתחיל את הנושא הזה מחדש..
זה לא רלוונטי כי הדיון ההוא התפתח למשהו לא יפה ואני לא מעוניין שזה יקרה שוב פעם.לא נתחיל את הדיון
אבל נדבר תאכלס.
כמה אנשים אמרו שהוא יורד עמוק וכמה אנשים אמרו שהוא יורד מקביל?
בלי להסתכל על הדיון ההוא אני אומר שהרוב הלך לרעתו.
אתם אולי שכחתם.. אבל כבר היה דיון רציני לגביו עם חוב לראק שהוא סיפק ולמרות נושא העומק והויכוחים הסרטונים סופקו ואין מה סתם להתחיל את הנושא הזה מחדש..
לא נתחיל את הדיון
אבל נדבר תאכלס.
כמה אנשים אמרו שהוא יורד עמוק וכמה אנשים אמרו שהוא יורד מקביל?
בלי להסתכל על הדיון ההוא אני אומר שהרוב הלך לרעתו.
תעלה סרטון מזווית נמוכה יותר, בגובה הברכיים עדיף.. ושהכלוב לא יפריע.תאמת שמאוד מעניין אותי מה ששלח פינוקיו-אני רואה בברור שאני מקביל פה וגם בחדכ דואג לבדוק עם מאמנים סביבי למרות שזה סרטון פחות טוב שלי.
אשמח לשמוע אם מישהו חושב שאני לא שובר פה-אני אוהב ללמוד.
הייתי שמח להעלות עוד סרטון אבל בסוג של דילואד כי עדיין בחיטוב
דווקא בגלל שעושה סוג של מקביל זה בגלל שימוש חזק של פשיטת ירך/אגן הדדליפט היה אמור להיות חזק מאוד(למרות ש210*1 לא נמוך למשקלי המכובד)בגלל זה הסקוואט שלך גבוהה מהדדליפט.
![]()
העומק שנדרש זה כמו הבחור בתמונה השמאלית.
אתה עושה עומק כמו הבחור פה בתמונה הימנית לכן זה נחשב לסקוואט מקביל
\![]()
בד"כ אנשים פרופורציונליים, עם התפתחות מאוזנת, תמיד יעשו בדדליפט יותר מאשר בסקוואט. תמיד.
אם הסקוואט שלך יותר גבוה מהדדליפט 99% מהפעמים התשובה תהיה הבאה:
הסקוואט שלך לא עמוק מספיק
ואם אתה חושב שהסקוואט שלך עמוק מספיק, אולי אחד מהסעיפים הבאים יהיו פתרון:
1) הסקוואט שלך לא עמוק מספיק, לא משנה מה אתה אומר (פרסם סרטון ונראה)
2) אתה צריך גיר (מגנזיום)
3) אתה שונא דדליפט כי אתה פחדן
4) האחיזה שלך לא טובה
אולי אני טיפה חוצפן, עם זאת זה טיפה בלתי אפשרי לאדם נטול פציעות עם גדילה מאוזנת לעשות סקוואט יותר גבוה מדדליפט, בלי ציוד נלווה.
אם הסקוואט שלך באמת יותר גבוה מהדדליפט, ואתה באמת עבדת על שניהם בצורה שווה, סביר להניח שלא הערכת את עצמך מספיק, ואתה מסוגל לעשות דדליפט יותר גבוה.
אם פרסמת סרטונים של הסקוואט, יש לך גיר, האחיזה שלך חזקה, ואתה אוהב לעשות דדליפט, אבל הסקוואט שלך עדיין יותר גבוה, הדבר קורה כנראה הסיבות הבאות:
1) הכפות ידיים שלך מאוד קטנות
2) יש לך זרועות מאוד קצרות
הראשון מאוד נפוץ אצל נשים קטנות.
לסיכום, אם אתה לא פצוע, אין סיבה שהדדליפט שלך יהיה יותר נמוך מהסקוואט.
לא בעייתי רק שיהיה עם משקל נמוך יותר אז לא יודע אם יהיה אפקטיביתעלה סרטון מזווית נמוכה יותר, בגובה הברכיים עדיף.. ושהכלוב לא יפריע.
לפחות בצורה שנוכל לראות את הירך והאגן
תעלה סרטון מזווית נמוכה יותר, בגובה הברכיים עדיף.. ושהכלוב לא יפריע.
לפחות בצורה שנוכל לראות את הירך והאגן
מאוד מפתיע אותי שזו ההסתכלות שלך על מקביל..עדיין לא קל לראות אבל אני די בטוח שזה קצת גבוה..
צפה בקובץ המצורף 36077
החיבור בין עצם הירך למפרק האגן צריך להיות נמוך יותר מהנקודה הגבוהה ביותר בפיקהאני ועוד רבים בודקים ירך/שוק ונראה לי שזו הדרך הנכונה-איך בודקים בתחרויות מקביל??
אתה מתאמן עבור תחרויות? אם כן זה משהו אחר.אתה בטוח שככה בודקים בתחרויות? אם כן ממה שראיתי יותר מחצי לא שוברים מקביל..
@PowerLifting
@MikeRozner
??
לא הבנתי כלכך מה רשמתאתה מתאמן עבור תחרויות? אם כן זה משהו אחר.
בכל מקרה הכי חשוב שקודם כל תקבל את העובדה שאתה עושה סקוואט מקביל , אחר כך אתה צריך לחשוב אם זה מתאים לך או לא.
בעיניי אם זה לא לתחרות וזה להתאמן עבור חוזק/מראה או סתם בשביל התחביב זה לא משנה כל כך הרבה עמוק או מקביל.
האמסטרינג יעבוד גם ככה חזק בדדליפט ויפצה אותך על חוסר טווח התנועה אבל יש כאלה מחמירים עם העניין.
מפרק הירך צריך לרדת מתחת לפיקהאתה בטוח שככה בודקים בתחרויות? אם כן ממה שראיתי יותר מחצי לא שוברים מקביל..
@PowerLifting
@MikeRozner
??
אז לדעתך אין פה מקביל/עובר תחרות?מפרק הירך צריך לרדת מתחת לפיקה
תיראה, אי אפשר לקבוע חד משמעית מהסרטון משתי סיבות:אז לדעתך אין פה מקביל/עובר תחרות?
הבנתי..תיראה, אי אפשר לקבוע חד משמעית מהסרטון משתי סיבות:
1. זו לא זווית שהייתי יושב בה בתור שופט צד.
2. אתה לא בלבוש תחרותי (סינגלט) שמאפשר לקבוע.
כאחד שבתחילת דרכו הסקוואט היה 180 3X5 ודדליפט 170 1X5 (הכל בSS)הבנתי..
אשתדל בע״ה מחר לעשות סרטון מזווית ידידותית(אשתדל לחייך 😉)
עכשיו-אשמח לדעה ממך בנוגע לסקוואט ודדליפט-מה נראה לך הסיבה שהסקוואט חזק יותר-במיוחד שאני יותר משתמש בסקוואט בגלל הטכניקה בפושטי ירך שהם הדומיננטיים בדדליפט?
רק בשנה האחרונה עובד כוח יותר בתוכנית שרובם דדליפט סט אחד כבד לא נפח(לניארית עם טוויסט שלי,טקסס) חושב שנפח יוסיף?כאחד שבתחילת דרכו הסקוואט היה 180 3X5 ודדליפט 170 1X5 (הכל בSS)
התובנה שהגעתי אליה היא שהייתי מקובע לטכניקה מסוימת. אובססיה לגו בפשיטה מלאה, מוט מעל חצי כף הרגל בדיוק וכדומה.
משיכה מהירה יותר העיפה לי את הדדליפט לכיוון המ200 מהר מאוד בזמנו.