עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא תקשיב אני גבוה מימך ב 6 ס״מ כרגע שוקל 109 התחלתי להתאמן כשהייתי 80 קילו וגם אני חשבתי שאני אוכל הרבה עד שחישבתי את כמות הקלוריות שהכנסתי ומסתבר שהייתי לפעמים במאזן נייטרלי או שלישי ובגלל זה לא עליתי בכלום.. אחרי זה התחלתי לדחוף 500 קלוריות יותר ורק אזז התרחשה העליה אם זה במשקל גוף ואם זה במשקלי העבודה.לא הסברתי כמו שצריך, אני רוצה לעשות מסה אבל לא מצליח לעלות במשקל למרות שאני אוכל הרבה, יכול להיות שאני שורף יותר מידי, הייתי רץ 3-4 פעמיים בשבוע, עכשיו אני רץ פעם בשבוע, איפה שאני מתאמן אמרו לי מה שהגעתי זה מטורף ושאני מנופח מאוד וגם חטוב אבל אני לא כל כך מאמין להם.
בוא תקשיב אני גבוה מימך ב 6 ס״מ כרגע שוקל 109 התחלתי להתאמן כשהייתי 80 קילו וגם אני חשבתי שאני אוכל הרבה עד שחישבתי את כמות הקלוריות שהכנסתי ומסתבר שהייתי לפעמים במאזן נייטרלי או שלישי ובגלל זה לא עליתי בכלום.. אחרי זה התחלתי לדחוף 500 קלוריות יותר ורק אזז התרחשה העליה אם זה במשקל גוף ואם זה במשקלי העבודה.
אז מה לגבי התזונה שלך? משקלי עבודה? תן פרטים קצת.
אני חושב שאני מגיע ל-130 גרם חלבון אולי יותרמה הערכים הסופיים אבל?
אני חושב
אל תחשוב - תחשב בפועלאני חושב
its all about the cardio...לא הסברתי כמו שצריך, אני רוצה לעשות מסה אבל לא מצליח לעלות במשקל למרות שאני אוכל הרבה, יכול להיות שאני שורף יותר מידי, הייתי רץ 3-4 פעמיים בשבוע, עכשיו אני רץ פעם בשבוע, איפה שאני מתאמן אמרו לי מה שהגעתי זה מטורף ושאני מנופח מאוד וגם חטוב אבל אני לא כל כך מאמין להם.
למה להכליל?its all about the cardio...
אם אתה רוצה לפתח מסה למה לעזעזל אתה רץ?
לא שאלתי למה הוא רץ לא אמרתי שזה מה שהפריע לולמה להכליל?
אילו עוד נתונים אתה יודע, שפתאום קבעת כך שהאירובי הוא זה שגרם לו לא לעלות במאסה?
בהחלט דברי סרק
לא שאלתי למה הוא רץ לא אמרתי שזה מה שהפריע לו
לא הצלחת בעצמך להבין את המשתמע מדברייך?אם אתה רוצה לפתח מסה למה לעזעזל אתה רץ?