עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
![]()
אני יגיד לך רק דבר אחד, כשאתה מסתכל מאחורה ואתה רואה BLEND או MATRIX או כל שטות כזו שבעצם הם לא מראים לך כמה גרם מכל דבר זה מכיל, אל תגע בזה, כמו שפה אתה רואה 3159mg של 3 מרכיבים אבל אתה לא יודע כמה כל אחד [עזוב שהמוצר הזה מעפן רצח]
יש מלא בשוק, כל אחד אוהב משהו אחר, לי יש מרכיבים שאני אוהב יותר לאחרים יש אחרים
קדם אימון מספיק לך ל20-30 אימונים שזה חודש-חודש וקצת , אתה הרי לא תתאמן רק חודש נכון?
כלומר גם לחודש אחרי ואחרי ולשנה אחרי אתה תרצה אולי, אז בוא תקנה מה שבא לך ליד תתחיל להתנסות רק שוב תבדוק שמאחורה זה לא מיקס
האמת אני מכיר 2 שהם כן מיקס והם כן סבבה אבל אין אותם בארץ
בכל מקרה, תזמין מה שיוצא לך טוב לפי הכיס לפי משלוח לפי חנות בארץ אולי - רק תבדוק מאחורה שרשום כמה גרם לכל דבר
בוא נקח לדוגמא את התווית של מה שיש לך
![]()
זה מתחיל מ2 גרם ל-סיטרולין , זה צריך להיות 3+ אפילו 4 בשביל להשפיע
הבטא אלנין סבבה דווקא
ואז יש לך מיקס פירות מלא שטויות שם אבקת מיץ סלק גרעיני ענבים קיצר שטויות אחי, היית הולך לסופר לקנות אבקת מיץ סלק?
ואז יש קפאין שזה סטנדרט
ובסוף עוד איזה תמצית פירות
קיצר יש לך פה קוקטייל פירות עדיף כבר לקחת סנגרייה עם כל הפירות שפה
וכמעט הכל שולחים לארץ אלא אם כן יש שם דברים אסורים אבל מאוד קצת כאלו
תבדוק קודם בחנויות בארץ אולי יש משהו נורמלי
עוד דוגמא לקדם אימון, שחשוב לקרוא מאחורה
ושתבין שמה שלך יש האופטימום הוא עוד במצב טוב לעומת זה
את החברה אתה בטוח מכיר זה DYMATIZE
![]()
![]()
הדבר הראשון זה חצי גרם תמצית רימונים
אחרי זה רבע גם תמצית דובדבן חמוץ
עוד קצת תמצית שורש סלק
גם קצת תה ירוק כמובן
וסוגרים עם תה שחור [התה השחור והירוק כנראה תחליף לקפאין]
בקיצר אין פה כלום, שום דבר שמוכח מדעית שיעזור לאימון ובהחלט לא פרי-וורקאוט יותר כמו קומפוט
אבל מצד שני רשום בדיוק כמה מכיל כל דבר, ככה שתשים דגש מה רשום מאחורה לפני שאתה קונה
נראה מוצר ברמה!![]()
אני יגיד לך רק דבר אחד, כשאתה מסתכל מאחורה ואתה רואה BLEND או MATRIX או כל שטות כזו שבעצם הם לא מראים לך כמה גרם מכל דבר זה מכיל, אל תגע בזה, כמו שפה אתה רואה 3159mg של 3 מרכיבים אבל אתה לא יודע כמה כל אחד [עזוב שהמוצר הזה מעפן רצח]
בוא נקח לדוגמא את התווית של מה שיש לך
![]()
זה מתחיל מ2 גרם ל-סיטרולין , זה צריך להיות 3+ אפילו 4 בשביל להשפיע
הבטא אלנין סבבה דווקא
ואז יש לך מיקס פירות מלא שטויות שם אבקת מיץ סלק גרעיני ענבים קיצר שטויות אחי, היית הולך לסופר לקנות אבקת מיץ סלק?
ואז יש קפאין שזה סטנדרט
ובסוף עוד איזה תמצית פירות
קיצר יש לך פה קוקטייל פירות עדיף כבר לקחת סנגרייה עם כל הפירות שפה
וכמעט הכל שולחים לארץ אלא אם כן יש שם דברים אסורים אבל מאוד קצת כאלו
תבדוק קודם בחנויות בארץ אולי יש משהו נורמלי
עוד דוגמא לקדם אימון, שחשוב לקרוא מאחורה
ושתבין שמה שלך יש האופטימום הוא עוד במצב טוב לעומת זה
את החברה אתה בטוח מכיר זה DYMATIZE
![]()
![]()
הדבר הראשון זה חצי גרם תמצית רימונים
אחרי זה רבע גם תמצית דובדבן חמוץ
עוד קצת תמצית שורש סלק
גם קצת תה ירוק כמובן
וסוגרים עם תה שחור [התה השחור והירוק כנראה תחליף לקפאין]
בקיצר אין פה כלום, שום דבר שמוכח מדעית שיעזור לאימון ובהחלט לא פרי-וורקאוט יותר כמו קומפוט
אבל מצד שני רשום בדיוק כמה מכיל כל דבר, ככה שתשים דגש מה רשום מאחורה לפני שאתה קונה
למה אתה אומר שהוא ברמה? הוא ממש מעפן אין שם כמעט כלום המינונים מאוד נמוכים וגם לא רשומים בכל מקרה כי זה מיקסנראה מוצר ברמה!
יש לך נסיון איתו?
יש שם DMBA אם אני לא טועה אז בעיה להביא אותו אולי[לא חוקי לא מאושר אפילו על ידי FDA], אבל שמעתי רק תגובות טובות עליו האמתאגב מה דעתך על esp pre workout?
למה אתה אומר שהוא ברמה? הוא ממש מעפן אין שם כמעט כלום המינונים מאוד נמוכים וגם לא רשומים בכל מקרה כי זה מיקס
יש שם DMBA אם אני לא טועה אז בעיה להביא אותו אולי[לא חוקי לא מאושר אפילו על ידי FDA], אבל שמעתי רק תגובות טובות עליו האמת
לא ממליץ עליו בתור קדם אימון התחלתי, ובכלל DMBA זה החלטה שלך אם בא לך לקחת או לא, זה גרסא חלשה טיפה של DMAA כמו ה AMP Citrate
אני לא יגיד מי, אבל יש חברות שנתפסו שהם בעצמם פותחים 5 משתמשים ביום ונותנים ציון 10 לכל המוצרים שלהם באתר.....אני בדר"כ נכנס לבודי בילדינג ומסתכל שם על התגובות והציונים.
יש שם מוצרים עם מאות ואלפי, תגובות ..
ספציפית the curse לא מבין הציונים הגבוהים בקטגוריה.
אני לא יגיד מי, אבל יש חברות שנתפסו שהם בעצמם פותחים 5 משתמשים ביום ונותנים ציון 10 לכל המוצרים שלהם באתר.....
זה גם היה, הם הרי מקבלים כסף מהחברה לקנות את המוצרים.מכיר את הסיפור, בגלל זה אני מסתמך על verify buyers ועל פרופילים של אנשים אמיתיים שאני עוקב אחריהם.
זה גם היה, הם הרי מקבלים כסף מהחברה לקנות את המוצרים.
הכי טוב זה בפורומים שם ומאנשים שקנו ולא מאנשים שקיבלו, כי אנשים שקיבלו כמובן יתנו ציון 8+
זה גם היה, הם הרי מקבלים כסף מהחברה לקנות את המוצרים.
הכי טוב זה בפורומים שם ומאנשים שקנו ולא מאנשים שקיבלו, כי אנשים שקיבלו כמובן יתנו ציון 8+
לא חקרתי הרבה את הנושא, ניסיתי קצת AMP ו DMAA היה כיף DMBA עוד לא יצא ליסליחה שאני נדחף אבל שמתי לב שרשמת שיש בE.S.P DMBA וזה החלטה שלי אם אני רוצה לקחת או לא. זה ממכר או משהו? מה רע בזה? אני פשוט מחפש PRE-WORKOUT שאשכרה עובד ויתן לי מרץ באימון.
Dust v2 אקסטרים . לא תמצא את זה בבודיבילדינג![]()
צריך חוות דעת על זה, ואם אפשר המלצה על קדם אימון אחר אם זה לא טוב.
Dust v2 אקסטרים . לא תמצא את זה בבודיבילדינג